Maşallah hamarat kızlar. Bizde kızşar gelmişken mutfağa giriştik. Dolaplar iç dış silindi. En sevmediğim iş böyle. Herşeyi indir sil kaldır filan. Sonra yemeğe giriştim işte. Çorba, makarna, biftek, salata. dünden barbunya ,bulgur vardı. Benim evde bu ladar yemek olmaz normal de :) kızlar var diye bereketli oldu.Kızlar tavuk sote yaptım sebzeli.
Haftaici için de yeşil mercimek yaptım. Yarın sabahtan akşama ev gezeceğiz yemekle uğraşacak vakit kalmayabilir.
Akşama patates püresi, tavuk, salata ve ayran yeriz.
Dün evi supurmustum, ama silmemistim. İçime sinmedi. Toz alıp, sildim. Banyoyu komple cifledim. Bir makina çamaşır yıkayıp astim. Bir makina daha yıkanacak yarina kalabilir. Yemek sonrası bulaşık makinası calistiririm.
Mutfak dolaplarinin yuzeyinii sildim Eksik kontrolü yaptım. Acil birşey lazım değil çok sukur.
Param dün aksamki alışverişten sonra bitti. Bugün zuladan harcadım. Maaşa kadar idareli gitmeliyim.
Sanırım 2 Şubat'ta alırız maaşı. 5ine kalırsa haftaya haftasonu evdeyiz kesin:)
Bu ay zamlı maaş alacagiz ama yönetim kurulunun tutumu çok olumsuz bu yıl, biraz fazla karamsar ve pintiler. Yüzde yerine herkese ufak tutarlarda zam yapmak niyetindeler. Bu hafta belli olacak, umarım güzel bir zam alabilirim.
Hosbuldum nasilsin bacimHoşgeldinkgokce :)
Çok şükür canım ne olsun evde uğraşıyoruz işte. Sende ne var ne yokHosbuldum nasilsin bacim
Evet bacım yine birşey çıkmazsa yarın görüp konuşacağızAnlayamadim yarinami kaldi ev . hayirlisi bacim
Evde bir katyadir, sebaistandir, Ayşe abladir olmayinca :)) mecbur canimPek hamaratsin benimde is yapmam gerekya bakalim
Oooo kuzu sen de pek hamaratsin, maşallah dokturmuşsun yemekleri de, afiyetle yiyinMaşallah hamarat kızlar. Bizde kızşar gelmişken mutfağa giriştik. Dolaplar iç dış silindi. En sevmediğim iş böyle. Herşeyi indir sil kaldır filan. Sonra yemeğe giriştim işte. Çorba, makarna, biftek, salata. dünden barbunya ,bulgur vardı. Benim evde bu ladar yemek olmaz normal de :) kızlar var diye bereketli oldu.
Maşallah sende durmamışsın temizlikler temizlikler.
Ay inş iyi bir zam olur. Bize veriyorlar yüzde 3 4 zammı anca işte.
Vallla iyi yapmisssin kardes candir helede kizkardes varsaÇok şükür tatlım. Bende gurur duyuyorum.
Kızkardeşlerim geldi. Onlariçin çıktık yoksa beni az çok biliyorsunuz :) gerçi banada iyi geldi biraz.
aynenn bizim damak tadimkz dunyada 1 numaraBu yabancıların niye Türkiş kebaaaap diye ortalıkta dilandigini bı kez daha anladım walla :)
nice yilllariniz olsun kizlar hepinizin. Ayrica tiyatroyu bende cok severjm@bademli kurabiye haftasonu sen buralarda :) biz de 7 yıllık evliyiz. İlk yıllar insanlara neden çocuk istemedigimizi anlatmaktan fenalık gelmişti şimdi ya alıştılar ya da bir sorun olduğunu düşünüp pek sormuyorlar:))
@pure hazel izledim ben de beğenmiştim
@zeyneprer üşenme kuzu al kızları da gidin tiyatroya, değişiklik olur sana da
Biz bu aralar tiyatroya pek gidemiyoruz eşimin iş saatleri ve İstanbul trafiği belirsiz malum
Gösterimdeki filmler de genelde türk filmi pek gitmek istemiyorum onun için, ve iki aya TV'ye internete dusuyor çünkü
Cem Yılmaz'ın filmini çok beğenmedim ben, komedi beklentisiyle gittiğim için pek beğenmedim
Aile arasında güzeldi
Daha yi merak ediyorum aslinda
himmm oyle mianaammm hani biz foto gönderiyorduk özelden birbirimize :))) ???
misafir bereket heleki boyle mutfak dolabi iclerine el atanlar harika . bende hic hic sevmem mutfak dolabi ic dis temizliginiMaşallah hamarat kızlar. Bizde kızşar gelmişken mutfağa giriştik. Dolaplar iç dış silindi. En sevmediğim iş böyle. Herşeyi indir sil kaldır filan. Sonra yemeğe giriştim işte. Çorba, makarna, biftek, salata. dünden barbunya ,bulgur vardı. Benim evde bu ladar yemek olmaz normal de :) kızlar var diye bereketli oldu.
Maşallah sende durmamışsın temizlikler temizlikler.
Ay inş iyi bir zam olur. Bize veriyorlar yüzde 3 4 zammı anca işte.
kolay geleÇok şükür canım ne olsun evde uğraşıyoruz işte. Sende ne var ne yok
hayirlisi. Karisi baska bir daireyimj satmis 40bin fazlaya yoksa sizin alacaginizimi fiyat kizistirmaktaEvet bacım yine birşey çıkmazsa yarın görüp konuşacağız
katya degilde bir abla sart eve valllaEvde bir katyadir, sebaistandir, Ayşe abladir olmayinca :)) mecbur canim
Ay ne ara uyudun uyandin be bacim. Haydi afiyetle ola.Yemekten sonra camasirlari makinaya koydum, uzandım uyumuşum :))
Çamaşırları astım, simdi biraz çay keyfi yapayim
Bir saatden fazla uyumuşum:))Ay ne ara uyudun uyandin be bacim. Haydi afiyetle ola.
Ayy sorma ben ne zaman böyle zamansız uyusam sabaha kadar dört dönerim uykum gelmez. Neyse ki haftasonu da film falan izliyorum. Zaten bulaşık makinası da calistirdim onları yerleştirene kadar vakit geçer, uykum da gelir herhalde yani öyle umuyorum en azından:)Günaydın hatun :) bu gece uyabilecek misin bakalım :) K kahvemsi mutluluk
Haydi bugün için guzel haberlerle dön bacimBir saatden fazla uyumuşum:))
Benim makina durunca alarm gibi ses çıkarıyor onun sesine uyandım :)
Selam kızlar
Biz eli boş döndük sanirim eve
Sabah erkenden kahvaltımizi yapıp yollara düştük, yeni geldik.
Geçen haftadan beridir beklediğimiz evi sonunda gördük. Ev kot 1mis. ama ön taraftan giris arka taraftan 3.kat gibi gorunuyor. Evin içi güzel. Fiyatında da biraz daha indirim yaptı. Evde yapılacak birkaç şeyi de yaparım dedi ammmma evin yeri çok düşündürücümerkezi iki bölgenin tam ortasında, yukarı ciksak rampa, aşağı insek merdiven en az 300 basamak falan. Arabayla kesinlikle gitmeye cesaret edemeyeceğim bir yokuşu var. Servis evin önünden alamaz beni. Alışveriş yapsam poşetlerle falan yuruyebilecegim bir konumda değil.
Düşünelim dedik eşimle ama yerinden dolayı ikimize de sıcak gelmedi.
Sonra internetten başka ev görmüştüm, emlakciyi aradık. Onunla 3 tane ev gezdik. İlki sıfır bina ulaşıma çok yakın ama evin içi sorun. Salon yamuk, mutfak küçük. Benim eşyalarım sığmaz. Eger yeni evleniyor olsam düşünürdüm, eve gore eşya ile guzel olabilirdi.
İkinci ev kullanılmış giris kat, ev sahibi oturuyor. Kadın çok temizdi ev çiçek gibiydi. Evin içi büyük ve kullanışlı ama salon biraz karanlık ve balkonu yok. Metroya, ulaşıma, caddeye çok yakın, merkezi yerde. Emlakçı fiyatta indirim olabilir mi diye görüşüp dönecek.
Üçüncü ev giriş kat henüz içinde yapılacaklar tamamlanmamış. Bunun da balkonu yok. Ulaşıma 10-15 dakika yürüme mesafesinde.
Diğerlerini yazmıyorum bile, ev diye kumes gösterip resmen servet istiyorlar, güzel evler de var ama tabi fiyatları cooook yüksek.
Bu yazdığım üç ev şu an gezdiklerimiz içinde alternatif olarak dusunebileceklerimiz ama hiçbiri evet bu tamam diyebileceğim kadar içime de sinmedi açıkçası.
Emlakçılara istedigimiz daire ve fiyat aralığını söyleyip alternatif birşey çıkarsa haber vermelerini isteyip evimize döndük.
Keşke biraz daha pesinatimiz olsaydı,
Beylikdüzü tarafına gitmeden merkezi yerde uygun fiyata ev bulabilecekmiyiz bilmiyorum. Haftaya yine gezmeye devam.
Canim toki filan bakiyor musunuz.Selam kızlar
Biz eli boş döndük sanirim eve
Sabah erkenden kahvaltımizi yapıp yollara düştük, yeni geldik.
Geçen haftadan beridir beklediğimiz evi sonunda gördük. Ev kot 1mis. ama ön taraftan giris arka taraftan 3.kat gibi gorunuyor. Evin içi güzel. Fiyatında da biraz daha indirim yaptı. Evde yapılacak birkaç şeyi de yaparım dedi ammmma evin yeri çok düşündürücümerkezi iki bölgenin tam ortasında, yukarı ciksak rampa, aşağı insek merdiven en az 300 basamak falan. Arabayla kesinlikle gitmeye cesaret edemeyeceğim bir yokuşu var. Servis evin önünden alamaz beni. Alışveriş yapsam poşetlerle falan yuruyebilecegim bir konumda değil.
Düşünelim dedik eşimle ama yerinden dolayı ikimize de sıcak gelmedi.
Sonra internetten başka ev görmüştüm, emlakciyi aradık. Onunla 3 tane ev gezdik. İlki sıfır bina ulaşıma çok yakın ama evin içi sorun. Salon yamuk, mutfak küçük. Benim eşyalarım sığmaz. Eger yeni evleniyor olsam düşünürdüm, eve gore eşya ile guzel olabilirdi.
İkinci ev kullanılmış giris kat, ev sahibi oturuyor. Kadın çok temizdi ev çiçek gibiydi. Evin içi büyük ve kullanışlı ama salon biraz karanlık ve balkonu yok. Metroya, ulaşıma, caddeye çok yakın, merkezi yerde. Emlakçı fiyatta indirim olabilir mi diye görüşüp dönecek.
Üçüncü ev giriş kat henüz içinde yapılacaklar tamamlanmamış. Bunun da balkonu yok. Ulaşıma 10-15 dakika yürüme mesafesinde.
Diğerlerini yazmıyorum bile, ev diye kumes gösterip resmen servet istiyorlar, güzel evler de var ama tabi fiyatları cooook yüksek.
Bu yazdığım üç ev şu an gezdiklerimiz içinde alternatif olarak dusunebileceklerimiz ama hiçbiri evet bu tamam diyebileceğim kadar içime de sinmedi açıkçası.
Emlakçılara istedigimiz daire ve fiyat aralığını söyleyip alternatif birşey çıkarsa haber vermelerini isteyip evimize döndük.
Keşke biraz daha pesinatimiz olsaydı,
Beylikdüzü tarafına gitmeden merkezi yerde uygun fiyata ev bulabilecekmiyiz bilmiyorum. Haftaya yine gezmeye devam.
Ev piyasası durgun diyorlar ama görüntü de pek öyle değil sanki. Yüksek fiyatlı evlerde indirim var doğru mesela 1milyonluk evleri 750bine kadar dusurmusler ama bizim baktığımız evler de en fazla 5-10bin indirim var. Baktığımız bölge su an yeni gelişen kentsel dönüşüm, metro falan yapılan bir yer. Böyle olunca da uygun fiyatlı ev pek çikmiyor. Tabi bizim bütçe de ortada. Hem güzel, kullanışlı, hem uygun fiyatlı ev biraz şans galiba. Kredi faizleri de yine yükselmiş(( of of valla ne büyük dert ya bu ev meselesi. Hele istanbul artık dediğin gibi kümes gibi evler için servetler öde.
Valla canım ev piyasası şu an durgun diyorlar böyke devam ederse belki biraz daha beklenebilir sen bilirsin tabi. Lu an alırsan sanki eşinin dediği olacak. Yani yatırımlık, sonra satmalık gibi. Ama bayır çok sıkıntı. Ay valla ne diyim bilemedim :S