BİRİKİMCİ HATUNLAR

Maşallah hamarat kızlar. Bizde kızşar gelmişken mutfağa giriştik. Dolaplar iç dış silindi. En sevmediğim iş böyle. Herşeyi indir sil kaldır filan. Sonra yemeğe giriştim işte. Çorba, makarna, biftek, salata. dünden barbunya ,bulgur vardı. Benim evde bu ladar yemek olmaz normal de :) kızlar var diye bereketli oldu.
Maşallah sende durmamışsın temizlikler temizlikler.
Ay inş iyi bir zam olur. Bize veriyorlar yüzde 3 4 zammı anca işte.

Oooo kuzu sen de pek hamaratsin, maşallah dokturmuşsun yemekleri de, afiyetle yiyin
Benim de dolap içlerini temizlemem gerek ama bu evden çıkarsak diye hiç elim gitmiyor

Çok şükür tatlım. Bende gurur duyuyorum.
Kızkardeşlerim geldi. Onlariçin çıktık yoksa beni az çok biliyorsunuz :) gerçi banada iyi geldi biraz.
Vallla iyi yapmisssin kardes candir helede kizkardes varsa
Bu yabancıların niye Türkiş kebaaaap diye ortalıkta dilandigini bı kez daha anladım walla :)
aynenn bizim damak tadimkz dunyada 1 numara

nice yilllariniz olsun kizlar hepinizin. Ayrica tiyatroyu bende cok severjm

anaammm hani biz foto gönderiyorduk özelden birbirimize :))) ???
himmm oyle mi

misafir bereket heleki boyle mutfak dolabi iclerine el atanlar harika . bende hic hic sevmem mutfak dolabi ic dis temizligini

Çok şükür canım ne olsun evde uğraşıyoruz işte. Sende ne var ne yok
kolay gele

Evet bacım yine birşey çıkmazsa yarın görüp konuşacağız
hayirlisi. Karisi baska bir daireyimj satmis 40bin fazlaya yoksa sizin alacaginizimi fiyat kizistirmakta

Evde bir katyadir, sebaistandir, Ayşe abladir olmayinca :)) mecbur canim
katya degilde bir abla sart eve vallla

kgokce karşı daireyi bize dediğinden 40bin TL fazla fiyata satmış, öyle söyledi.
Bu daireyi 2ay önce falan internette görmüştüm emlak sitesinde,ilanı koyan emlakci. Oradaki fiyatı bize söylediğinden 20 bin TL fazla. Bütçemizin üstünde diye bakmadım o zaman eve.
Ben cevremdekilere ev bakıyoruz aklınızda olsun diye söyledim, geçen hafta bir arkadas söyledi bir ev var mal sahibi nakde sıkışmış satıyor diye. Foto gönderdi baktım aynı ev. Adamla görüştük acil nakit ihtiyacı nedeni ile fiyat indirimi yaptigini söyledi.
Bakalım bir de evi canlı canlı görelim ne olacak

Günaydın hatun :) bu gece uyabilecek misin bakalım :) K kahvemsi mutluluk
Ayy sorma ben ne zaman böyle zamansız uyusam sabaha kadar dört dönerim uykum gelmez. Neyse ki haftasonu da film falan izliyorum. Zaten bulaşık makinası da calistirdim onları yerleştirene kadar vakit geçer, uykum da gelir herhalde yani öyle umuyorum en azından:)

Selam kızlar
Biz eli boş döndük sanirim eve
Sabah erkenden kahvaltımizi yapıp yollara düştük, yeni geldik.
Geçen haftadan beridir beklediğimiz evi sonunda gördük. Ev kot 1mis. ama ön taraftan giris arka taraftan 3.kat gibi gorunuyor. Evin içi güzel. Fiyatında da biraz daha indirim yaptı. Evde yapılacak birkaç şeyi de yaparım dedi ammmma evin yeri çok düşündürücü merkezi iki bölgenin tam ortasında, yukarı ciksak rampa, aşağı insek merdiven en az 300 basamak falan. Arabayla kesinlikle gitmeye cesaret edemeyeceğim bir yokuşu var. Servis evin önünden alamaz beni. Alışveriş yapsam poşetlerle falan yuruyebilecegim bir konumda değil.
Düşünelim dedik eşimle ama yerinden dolayı ikimize de sıcak gelmedi.
Sonra internetten başka ev görmüştüm, emlakciyi aradık. Onunla 3 tane ev gezdik. İlki sıfır bina ulaşıma çok yakın ama evin içi sorun. Salon yamuk, mutfak küçük. Benim eşyalarım sığmaz. Eger yeni evleniyor olsam düşünürdüm, eve gore eşya ile guzel olabilirdi.
İkinci ev kullanılmış giris kat, ev sahibi oturuyor. Kadın çok temizdi ev çiçek gibiydi. Evin içi büyük ve kullanışlı ama salon biraz karanlık ve balkonu yok. Metroya, ulaşıma, caddeye çok yakın, merkezi yerde. Emlakçı fiyatta indirim olabilir mi diye görüşüp dönecek.
Üçüncü ev giriş kat henüz içinde yapılacaklar tamamlanmamış. Bunun da balkonu yok. Ulaşıma 10-15 dakika yürüme mesafesinde.
Diğerlerini yazmıyorum bile, ev diye kumes gösterip resmen servet istiyorlar, güzel evler de var ama tabi fiyatları cooook yüksek.
Bu yazdığım üç ev şu an gezdiklerimiz içinde alternatif olarak dusunebileceklerimiz ama hiçbiri evet bu tamam diyebileceğim kadar içime de sinmedi açıkçası.
Emlakçılara istedigimiz daire ve fiyat aralığını söyleyip alternatif birşey çıkarsa haber vermelerini isteyip evimize döndük.
Keşke biraz daha pesinatimiz olsaydı,
Beylikdüzü tarafına gitmeden merkezi yerde uygun fiyata ev bulabilecekmiyiz bilmiyorum. Haftaya yine gezmeye devam.

(( of of valla ne büyük dert ya bu ev meselesi. Hele istanbul artık dediğin gibi kümes gibi evler için servetler öde.
Valla canım ev piyasası şu an durgun diyorlar böyke devam ederse belki biraz daha beklenebilir sen bilirsin tabi. Lu an alırsan sanki eşinin dediği olacak. Yani yatırımlık, sonra satmalık gibi. Ama bayır çok sıkıntı. Ay valla ne diyim bilemedim :S

Canim toki filan bakiyor musunuz.
Buyuk m2li evleri guzel tokinin.
Ayrica az katli olanlari da guzel.

Ev piyasası durgun diyorlar ama görüntü de pek öyle değil sanki. Yüksek fiyatlı evlerde indirim var doğru mesela 1milyonluk evleri 750bine kadar dusurmusler ama bizim baktığımız evler de en fazla 5-10bin indirim var. Baktığımız bölge su an yeni gelişen kentsel dönüşüm, metro falan yapılan bir yer. Böyle olunca da uygun fiyatlı ev pek çikmiyor. Tabi bizim bütçe de ortada. Hem güzel, kullanışlı, hem uygun fiyatlı ev biraz şans galiba. Kredi faizleri de yine yükselmiş
Oturacağımiz ev olmazsa ev almak bana mantıklı gelmiyor kuzu, şimdi al kredi öde sonra sat yine kredi çek. Ömür boyu kredi mi ödeyeceğiz zaten her yıl ev fiyatları artıyor değişen birşey olmayacak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…