BİRİKİMCİ HATUNLAR

eşim çıkmış geliyormuş,tutturdu hazırlan bari biyerde kahve içelim diye. hazırlanayım bari. kızlar kendinize çook iyi bakın. Z zeyneprer tatlım sana da iyi eğlenceler dilerim.gidin tiyatroya bi değişiklik olsun.

yyarın gelemeyebilirim merak etmeyin. yine de girmeye çalışacağım. en kötü ihtimal pazartesi görüşürüz inşallah

eşim çıkmış geliyormuş,tutturdu hazırlan bari biyerde kahve içelim diye. hazırlanayım bari. kızlar kendinize çook iyi bakın. Z zeyneprer tatlım sana da iyi eğlenceler dilerim.gidin tiyatroya bi değişiklik olsun.

yyarın gelemeyebilirim merak etmeyin. yine de girmeye çalışacağım. en kötü ihtimal pazartesi görüşürüz inşallah
Bekliyoruz canım uğra bir ara mutlaka. Biz şimdi biraz mutfağı temizliyoruz, giriştik. Belki bugünü evde geçirir yarın çıkarız. Bilemiyorum. Öptüm seni tatlım iyi gezmeler :KK15:

:))))) bana hiç bir zaman soramadılar, o hakkı vermedim, aslında çok cana yakın ve sıcakkanlı olmama karşın ciddi mesafe koyarım insanlarla arama. öyle densiz densiz soramazlar... çok yakınlarımı da, var daha vakti henüz hazır değiliz diyerek atlattım. onlar da pek sormaz zaten.
Ayyy ben ilk başlarda çok fena oluyordum
Soranlarda yabancı değil ki annem, teyzem, halam, ailenin hatunlari yani
Arkadaş çevrem hiç sormaz hatta artık soranlarda onlar engeller ama ilk yıllar
Size ne diye haykırmak gelirdi içimden ya

Hay Allah. Bozma moralini sen yine de tatlım. Bu hafta değilse haftaya görürsün. Sen alma yoluna girdin bi kere. Allahın izniyle alacaksın. Vardır bundada bi hayır de takma kafana.
Annemde bi sucuk yollamış kasaptan hoşuma gitti. Bende herşeyi o kasaptan alıyorum. Sucuk almamıştım. Sucukla aram yoktur pek ama beğendim bunu
Bu sefer moralim bozuldu gerçekten, geçen hafta hadi neyse dedim ama
O çevrede ev fiyatları en az 30bin daha fazla onun için bu kadar israrim ama hayırlısı tabi

tüh yaaa, insanın hevesini kursağında bırakıyor bu adam da. acaba başkasına söz verdi de ona mı göstermeye çalışıyor önce... neyse sıkma canını tatlım, her şey olacağına varır. yarın inşallah görüşürüz çözersiniz işi
Dün akşam aradi eşim adamı, acil satmam gerek dedi. karsi daireyi bize dediğinden 40bin fazlaya satmış 2 ay önce.
Eşim bugün konuştu ya hastanedeyim serum veriyorlar akşama iyi olurum demiş. Ben de senin gibi düşündüm yalan söyleyip atlatiyor dedim. Yok dedi eşim adam belli hasta sesi çıkmıyor dedi.
Akşam gelemeyiz diyince sabah o zaman dedi dokuz olur mu. Öyle birşey olsa demezdi herhalde.
Akşam bizim gitmek istememe nedenimiz de orada yaşayan insanları da görüp, tanışmak.

Kızlar tavuk sote yaptım sebzeli.
Haftaici için de yeşil mercimek yaptım. Yarın sabahtan akşama ev gezeceğiz yemekle uğraşacak vakit kalmayabilir.
Akşama patates püresi, tavuk, salata ve ayran yeriz.
Dün evi supurmustum, ama silmemistim. İçime sinmedi. Toz alıp, sildim. Banyoyu komple cifledim. Bir makina çamaşır yıkayıp astim. Bir makina daha yıkanacak yarina kalabilir. Yemek sonrası bulaşık makinası calistiririm.
Mutfak dolaplarinin yuzeyinii sildim Eksik kontrolü yaptım. Acil birşey lazım değil çok sukur.
Param dün aksamki alışverişten sonra bitti. Bugün zuladan harcadım. Maaşa kadar idareli gitmeliyim.
Sanırım 2 Şubat'ta alırız maaşı. 5ine kalırsa haftaya haftasonu evdeyiz kesin:)
Bu ay zamlı maaş alacagiz ama yönetim kurulunun tutumu çok olumsuz bu yıl, biraz fazla karamsar ve pintiler. Yüzde yerine herkese ufak tutarlarda zam yapmak niyetindeler. Bu hafta belli olacak, umarım güzel bir zam alabilirim.

Dün akşam aradi eşim adamı, acil satmam gerek dedi. karsi daireyi bize dediğinden 40bin fazlaya satmış 2 ay önce.
Eşim bugün konuştu ya hastanedeyim serum veriyorlar akşama iyi olurum demiş. Ben de senin gibi düşündüm yalan söyleyip atlatiyor dedim. Yok dedi eşim adam belli hasta sesi çıkmıyor dedi.
Akşam gelemeyiz diyince sabah o zaman dedi dokuz olur mu. Öyle birşey olsa demezdi herhalde.
Akşam bizim gitmek istememe nedenimiz de orada yaşayan insanları da görüp, tanışmak.
Anlayamadim yarinami kaldi ev . hayirlisi bacim

kedi b.ku muuuuu, o ney yahu.. ciddi ciddi içiyor muymuş insanlar onu...çok garip..çiçeklere dökseydin gübre niyetine :KK66: :))))
Vallla bir kahve tohumu kedinin bir cinsi midesinde kismen yer sindirip. Sonra diskilar o diski aynen alinip ogutulup kahve yapilir bu. Cok cidddiyim vallla var ve gelmisti bize ve bilmeden denedim ictimde zaten grami bile altinla yarisir demislerdi nasil berbatsa tadi ay yok dedim en iyisi turk kahvesi dedim sonra kaka oldugunu soyledi bizimki

Kızlar tavuk sote yaptım sebzeli.
Haftaici için de yeşil mercimek yaptım. Yarın sabahtan akşama ev gezeceğiz yemekle uğraşacak vakit kalmayabilir.
Akşama patates püresi, tavuk, salata ve ayran yeriz.
Dün evi supurmustum, ama silmemistim. İçime sinmedi. Toz alıp, sildim. Banyoyu komple cifledim. Bir makina çamaşır yıkayıp astim. Bir makina daha yıkanacak yarina kalabilir. Yemek sonrası bulaşık makinası calistiririm.
Mutfak dolaplarinin yuzeyinii sildim Eksik kontrolü yaptım. Acil birşey lazım değil çok sukur.
Param dün aksamki alışverişten sonra bitti. Bugün zuladan harcadım. Maaşa kadar idareli gitmeliyim.
Sanırım 2 Şubat'ta alırız maaşı. 5ine kalırsa haftaya haftasonu evdeyiz kesin:)
Bu ay zamlı maaş alacagiz ama yönetim kurulunun tutumu çok olumsuz bu yıl, biraz fazla karamsar ve pintiler. Yüzde yerine herkese ufak tutarlarda zam yapmak niyetindeler. Bu hafta belli olacak, umarım güzel bir zam alabilirim.
Pek hamaratsin benimde is yapmam gerekya bakalim

X