Selam kızlar
Biz eli boş döndük sanirim eve
Sabah erkenden kahvaltımizi yapıp yollara düştük, yeni geldik.
Geçen haftadan beridir beklediğimiz evi sonunda gördük. Ev kot 1mis. ama ön taraftan giris arka taraftan 3.kat gibi gorunuyor. Evin içi güzel. Fiyatında da biraz daha indirim yaptı. Evde yapılacak birkaç şeyi de yaparım dedi ammmma evin yeri çok düşündürücü
merkezi iki bölgenin tam ortasında, yukarı ciksak rampa, aşağı insek merdiven en az 300 basamak falan. Arabayla kesinlikle gitmeye cesaret edemeyeceğim bir yokuşu var. Servis evin önünden alamaz beni. Alışveriş yapsam poşetlerle falan yuruyebilecegim bir konumda değil.
Düşünelim dedik eşimle ama yerinden dolayı ikimize de sıcak gelmedi.
Sonra internetten başka ev görmüştüm, emlakciyi aradık. Onunla 3 tane ev gezdik. İlki sıfır bina ulaşıma çok yakın ama evin içi sorun. Salon yamuk, mutfak küçük. Benim eşyalarım sığmaz. Eger yeni evleniyor olsam düşünürdüm, eve gore eşya ile guzel olabilirdi.
İkinci ev kullanılmış giris kat, ev sahibi oturuyor. Kadın çok temizdi ev çiçek gibiydi. Evin içi büyük ve kullanışlı ama salon biraz karanlık ve balkonu yok. Metroya, ulaşıma, caddeye çok yakın, merkezi yerde. Emlakçı fiyatta indirim olabilir mi diye görüşüp dönecek.
Üçüncü ev giriş kat henüz içinde yapılacaklar tamamlanmamış. Bunun da balkonu yok. Ulaşıma 10-15 dakika yürüme mesafesinde.
Diğerlerini yazmıyorum bile, ev diye kumes gösterip resmen servet istiyorlar, güzel evler de var ama tabi fiyatları cooook yüksek.
Bu yazdığım üç ev şu an gezdiklerimiz içinde alternatif olarak dusunebileceklerimiz ama hiçbiri evet bu tamam diyebileceğim kadar içime de sinmedi açıkçası.
Emlakçılara istedigimiz daire ve fiyat aralığını söyleyip alternatif birşey çıkarsa haber vermelerini isteyip evimize döndük.
Keşke biraz daha pesinatimiz olsaydı,
Beylikdüzü tarafına gitmeden merkezi yerde uygun fiyata ev bulabilecekmiyiz bilmiyorum. Haftaya yine gezmeye devam.