Bide tiyatro var bu akşam gitsek mi bilemedim. Eşimde yok, işte. Arabayla orda park sorunu yaşayabilirim diye korkuyorum. Otobüsle gözüm yemiyor.bakalım artık. Tiyatroyu çok severim.ohh gezin tabi tatlım,sefanız olsun.nöbete varmış nasılsa daha...maaş günü 10-15 arası gibi de canım ayın 5 inde bi miktar nakit geçecek elime. o maaşa kadar götürür bizi.
bana film dersen koparım benn:)))Bide tiyatro var bu akşam gitsek mi bilemedim. Eşimde yok, işte. Arabayla orda park sorunu yaşayabilirim diye korkuyorum. Otobüsle gözüm yemiyor.bakalım artık. Tiyatroyu çok severim.
Sinema önerilerinize de açığım. Daha çok şaşırtan haraketli filmleri severim.
Anladım canım. Evde bol bol yiyecek pişirecek malzeme var. Bi sigara alırsın sanırım. Bize güzellik bakım malzemeleri almıcaksan gelir 5i :)aslında para var kredi ödemesi ve kk için. kk bugün kesilecek yarın öderim, kredi ödemesi ayın 5inde. ama şimdi o paradan harcarsam gelecek paradan tamamlamam gerekecek ve hesaplarım şaşacak.o sebeple kredi parasına dokunmak istemiyorum.
alayım kuzu, yeter ki sen iste..sen yaz adresini bana 2 yumurta, 1 pk yaş maya, 1 ufak süt hemen kargolayayımAnladım canım. Evde bol bol yiyecek pişirecek malzeme var. Bi sigara alırsın sanırım. Bize güzellik bakım malzemeleri almıcaksan gelir 5i :)
biraz eksikler var gerçi. money kartta 18 tl birikmiş, onunla sıvı yağ bulgur yoğurt falan alacam... peynir,tavuk, peçete, wc kağıdı vs alırım yine karttan..Anladım canım. Evde bol bol yiyecek pişirecek malzeme var. Bi sigara alırsın sanırım. Bize güzellik bakım malzemeleri almıcaksan gelir 5i :)
Ay bide yazacağıma bize yazmışım :))alayım kuzu, yeter ki sen iste..sen yaz adresini bana 2 yumurta, 1 pk yaş maya, 1 ufak süt hemen kargolayayım
tüh yaaa, insanın hevesini kursağında bırakıyor bu adam da. acaba başkasına söz verdi de ona mı göstermeye çalışıyor önce... neyse sıkma canını tatlım, her şey olacağına varır. yarın inşallah görüşürüz çözersiniz işiSelam kızlar
Sabah işe gittim
Öğlenden sonra eşim aldı evi görmeye gidecektik ya, AVM ye gittik yemek yedik. Mutahit amca şimdi de kendi hastaymış akşama görün evi dedi, eşim de yarın sabah bakalım o zaman dedi.
Biraz mağazalara bakınıp eve döndük. Tabi o sinirle hiçbir şey beğenemedik.
Eve gelirken sigara, ekmek aldım.
Kasaptan tavuk parçalattim. Biraz sote yapacağım akşama. Kalanını da yemeklik ve sotelik iki poşete koyup buzluga attim.
Bizim kasap kendi sucuk yapıyor, lezzetli. Yarım kilo kadar da ondan aldım, birazda kaşarlı nugget. Attım buzluga.
Ortalığı toplayıp yemek yapacağım.
:))))) bana hiç bir zaman soramadılar, o hakkı vermedim, aslında çok cana yakın ve sıcakkanlı olmama karşın ciddi mesafe koyarım insanlarla arama. öyle densiz densiz soramazlar... çok yakınlarımı da, var daha vakti henüz hazır değiliz diyerek atlattım. onlar da pek sormaz zaten.damla cikolata haftasonu sen buralarda :) biz de 7 yıllık evliyiz. İlk yıllar insanlara neden çocuk istemedigimizi anlatmaktan fenalık gelmişti şimdi ya alıştılar ya da bir sorun olduğunu düşünüp pek sormuyorlar:))
@pure h
Hay Allah. Bozma moralini sen yine de tatlım. Bu hafta değilse haftaya görürsün. Sen alma yoluna girdin bi kere. Allahın izniyle alacaksın. Vardır bundada bi hayır de takma kafana.Selam kızlar
Sabah işe gittim
Öğlenden sonra eşim aldı evi görmeye gidecektik ya, AVM ye gittik yemek yedik. Mutahit amca şimdi de kendi hastaymış akşama görün evi dedi, eşim de yarın sabah bakalım o zaman dedi.
Biraz mağazalara bakınıp eve döndük. Tabi o sinirle hiçbir şey beğenemedik.
Eve gelirken sigara, ekmek aldım.
Kasaptan tavuk parçalattim. Biraz sote yapacağım akşama. Kalanını da yemeklik ve sotelik iki poşete koyup buzluga attim.
Bizim kasap kendi sucuk yapıyor, lezzetli. Yarım kilo kadar da ondan aldım, birazda kaşarlı nugget. Attım buzluga.
Ortalığı toplayıp yemek yapacağım.
:)))))) ben de benim zeyzeyim bakım malzemesi istemiş demiştimAy bide yazacağıma bize yazmışım :))
Sizinde baya olmuş. Benim 3seneye gidiyor. Sizden .öğrenecek çok şeyim var. Evet bende sinemayı gitmeyi sevmiyorum :Sdamla cikolata haftasonu sen buralarda :) biz de 7 yıllık evliyiz. İlk yıllar insanlara neden çocuk istemedigimizi anlatmaktan fenalık gelmişti şimdi ya alıştılar ya da bir sorun olduğunu düşünüp pek sormuyorlar:))
@pure hazel izledim ben de beğenmiştim
@zeyneprer üşenme kuzu al kızları da gidin tiyatroya, değişiklik olur sana da
Biz bu aralar tiyatroya pek gidemiyoruz eşimin iş saatleri ve İstanbul trafiği belirsiz malum
Gösterimdeki filmler de genelde türk filmi pek gitmek istemiyorum onun için, ve iki aya TV'ye internete dusuyor çünkü
Cem Yılmaz'ın filmini çok beğenmedim ben, komedi beklentisiyle gittiğim için pek beğenmedim
Aile arasında güzeldi
Daha yi merak ediyorum aslinda
nazar edeceksiniz kızlar, demeyin öyle.eşim gelip götürebilir her anSizinde baya olmuş. Benim 3seneye gidiyor. Sizden .öğrenecek çok şeyim var. Evet bende sinemayı gitmeyi sevmiyorum :S
Evet bugün kurabiye burda ilginç di mi :)
Tamam canım bakıcam. Bende kazayakları fena onlara bişey yapmak laxım. Bide cildim eskiden çok yağlıydı. Yaşla ilgili herhalde artık nem filan yok. Şu avm ye gidiyim nem bombasını alcam dediğiniz. Böyle şeyleri araştırmadan almam normalde. Ama sizin önerilerinizi alırım, güveniyorum:)))))) ben de benim zeyzeyim bakım malzemesi istemiş demiştimyalnız alacağım malzemelere bak :) eee en çok önerdiğim ürünler onlar ne de olsa
valla benim de cildim çok nemsiz.neler neler kullanıyorum nemlendirmek için. en son 10 tlye aldığım loreal taze çiçekler mi ne, sütü inanılmaz nem verdi ben de şaşkınım. ne estee ne lamer ne la roche vermedi o nemi... bi de bol su içmek gerek tabiTamam canım bakıcam. Bende kazayakları fena onlara bişey yapmak laxım. Bide cildim eskiden çok yağlıydı. Yaşla ilgili herhalde artık nem filan yok. Şu avm ye gidiyim nem bombasını alcam dediğiniz. Böyle şeyleri araştırmadan almam normalde. Ama sizin önerilerinizi alırım, güveniyorum
anaammm hani biz foto gönderiyorduk özelden birbirimize :))) ???Tamam canım bakıcam. Bende kazayakları fena onlara bişey yapmak laxım. Bide cildim eskiden çok yağlıydı. Yaşla ilgili herhalde artık nem filan yok. Şu avm ye gidiyim nem bombasını alcam dediğiniz. Böyle şeyleri araştırmadan almam normalde. Ama sizin önerilerinizi alırım, güveniyorum
Bende hoşlanmıyorum sürekli sorulmasından :S size ne demek geliyor içimdenn:))))) bana hiç bir zaman soramadılar, o hakkı vermedim, aslında çok cana yakın ve sıcakkanlı olmama karşın ciddi mesafe koyarım insanlarla arama. öyle densiz densiz soramazlar... çok yakınlarımı da, var daha vakti henüz hazır değiliz diyerek atlattım. onlar da pek sormaz zaten.
Tamam canım yolliyim ne demek :) hatta bence sosyal medyadan ekleşebiliriz varsa sizde insta filan. Eğer isterseniz tabianaammm hani biz foto gönderiyorduk özelden birbirimize :))) ???