- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
Kartepeyi çok merek ediyorum, hiç gitmedim ama soğuğu da sevmiyorumAlışverişi bende yalnız severim. Özellikle kendime yapacaksam :)
İyi bari yemeğin hazır tatlım :) yarın nerden çıktı. Halbuki yılbaşıda bitti artık. Senin yoğunluk devam.
Kızlar bende bikaç gün kalacak galiba. Avm ye bende gitmek istriyorum. Beraber gideriz artık hafta sonu.
ayy yaa hakkaten tam bi kokoşum ben yaa...niye böyleyim ki ben..ruhum kokoş...ben de seni ve sizi çok seviyorum şekerim..bana bakmayın siz, kendimden yoruluyorum ben yaaa....Allah'ım ya tam bir kokoş piremmmmsees, seviyorum kız seni
Bize de öğret böyle alımlı bakımlı olmayi
neymiş ki o tatlı.. o kadar güzel görünüp o kadar kötü bi tat hakkaten hayal kırıklığı :))))Eve gelmeden markete uğradım, ufak tefek eksiklerim vardı aldım.
Toz aldım, süpürge taktım.
Çorba yaptım. Sofrayı hazirladim eşimin gelmesini bekliyorum.
Yurtdışından misafirler vardı bugün tatlı getirmişler. Acayip güzel bir görüntüsü vardı aldım bir tane. Yutamadim ya ne koydularsa içine çok ağırdı. İki litre suyla zor tuttum. Şu an midem hala ağrıyor.
Güzel ulkem, ya boşuna Türk mutfağı nam salmamis dört bir yana
yarın verecem siparişi, onu da kullanır deneyimlerimi paylaşırım artık :))))Kullanmadım kuzu :S
Bizim elmalı pudra şekerli kurabiyeye benziyorduneymiş ki o tatlı.. o kadar güzel görünüp o kadar kötü bi tat hakkaten hayal kırıklığı :))))
ohhh süper, sevindim tatlım senin adına. uzak da değilmiş, arada kaçmak lazımAy kızlar müthişti kartepe. Beybeyaz. Yolları açmışlar çok rahat çıktık
içinde ne varmış ki? donat gibi bi şey mi? ben donatı da hiç sevmem.. yutamadım bi yiyeyim dedim de yıllar önce..o amerikan fbı dizilerinden görüp özenip almıştım...Bizim elmalı pudra şekerli kurabiyeye benziyordu
Sadece gorubtu benziyordu ama tadı fena fenaaa
Aklıma geldikçe midem bulanıyor ya
Alkol var genelde.Bizim elmalı pudra şekerli kurabiyeye benziyordu
Likör oluyor genelde ama ağır gelmiştir belkiBizim elmalı pudra şekerli kurabiyeye benziyordu
Haydibakalim benimde dikkkat etmem gereklikgokce canım diyetimi sormuşsun, bu ara rafa kalktı yine :))) bi ara başlarız artık :)
Bende 3 4 kez yapmistim. Tarifini verirsen denerimbacimHadi bakalım umarım işe yarar. Ben sana söylemiş miydim krep içinde kremalı tavuk yapmıştım bi ara. Çok güzel olmuştu.
Bazen yalnız gezmek benimde hoşuma gider ama arada, çok arada :)
Bencede ogretssin ya.Allah'ım ya tam bir kokoş piremmmmsees, seviyorum kız seni
Bize de öğret böyle alımlı bakımlı olmayi
Belcikadan cikolata alirdik ve beyaz sarapli kirmizi sarapli anasonlu helede icki icmiyorsan cidden cok agir ve berbat geliyor tadi.amanbi ara istanbulda çoook şeker vardı, belki hala vardır.capitolde denk gelmiş ve şekerlerden bi karışım yaptırmıştım.içinde anasonlu şeker varmış..Allahım o ne tat..ölüyordum.sanırım hayatımda yediğim en kötü şeydi..üstüne yıllar geçti, hala anlatınca o tat damağıma gelir ve burnum sızlar, gözüm yaşarır...
canım ben benimkini yazayım zeyzeyin de gelince kendi tarifini versin.Bende 3 4 kez yapmistim. Tarifini verirsen denerimbacim
şekerim öğretecek bir şey yok, hep evde boş boş oturmaktan bu uğraşlarBencede ogretssin ya.
Bende bu tarz yapiyorum krebin agir tadi guzrl hafifliyor besemal sosla. Erinip krep yapmazsam benzer harci yapip makarna ile karisriripbesemal sosla veriyorum firinacanım ben benimkini yazayım zeyzeyin de gelince kendi tarifini versin.
piliç ızgara tava alıyorum küp küp doğrayıp iyice pişiriyorum, pişince içine soğan, kırmızı biber koyup iyice pişmesini sağlıyorum,sonra da mantarları ufak ufak kıyıp ekliyorum, hepsi pişince bol kekik,kimyon,karabiber baharatlıyorum ve krebe dolduruyorum, kürdanla kapatıyorum.fırın tepsisine serip üstüne beşamel sos ve kaşar rendeliyorum. kaşarlar kızarana kadar fırınlıyorum...afiyet olsun...
Olsun guzel ugraslar. Yahu kac yilllik evlisin bir veledin olsun da gorelim bosbos oturmak ne olaşekerim öğretecek bir şey yok, hep evde boş boş oturmaktan bu uğraşlar
aa bak o da iyi fikir. bi ara deneyeyim ben de canımBende bu tarz yapiyorum krebin agir tadi guzrl hafifliyor besemal sosla. Erinip krep yapmazsam benzer harci yapip makarna ile karisriripbesemal sosla veriyorum firina