BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bende soğuğu çok sevmem kızlar 1 saat durduk galiba. Soğukta çok duramıyosun zaten. Hep hareket etmek gerek. Parmaklarım sızladı hep. Sıkı giyinip gitmemize rağmen.

içinde ne varmış ki? donat gibi bi şey mi? ben donatı da hiç sevmem.. yutamadım bi yiyeyim dedim de yıllar önce..o amerikan fbı dizilerinden görüp özenip almıştım...

Alkol var genelde.

Likör oluyor genelde ama ağır gelmiştir belki
Kurabiye, Donat yine fena değil bu çok garipti
Bir de kocaman bir kutu yaptırmışlar, bizim baklava tepsileri gibi 2 kutu getirmişler
Çikolata getirseydiniz daha iyi dedim:))
Yok kızlar alkol yok icinde, fasdan geldi.
Yağı sanırım çok ağırdı
Ama yıllarca unutamayacagim bir tat olduğu kesin.

Bir de kocaman bir kutu yaptırmışlar, bizim baklava tepsileri gibi 2 kutu getirmişler
Yağı sanırım çok ağırdı
eyvah eyvahhh :))) sevmediğin komşu varsa dağıtıver, gitsin... ben de yemedim daha yurtdışından geldi çok meşhurmuş dersin :KK48::KK48::KK48::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

aa bak o da iyi fikir. bi ara deneyeyim ben de canım
dene dene :KK66:

veletle uğraşacağıma kendimle uğraşırım :p iyiyim ben böyle :))))
bunu da den :KK66:

Oooo bensiz muhabbetler demekkkk :)))
gezmelerdeyiz kartepeler falan oh oh

Bende soğuğu çok sevmem kızlar 1 saat durduk galiba. Soğukta çok duramıyosun zaten. Hep hareket etmek gerek. Parmaklarım sızladı hep. Sıkı giyinip gitmemize rağmen.
bende sevmiyorum kış tatilini

Yemek yaptım canım. Barbunya, bulgur, bide kv nin yapığı içli köfteyi pişirdim kızlara. Öyle uğraştım yani
afiyet ola çocuk az daha büyüsün içli köfte yapımına hız verrcem

Yağı sanırım çok ağırdı
Fas mi zamanında Yemen'de bir heyet gelmişti meşhur Yemen kahvesi getirmişlerdi neyse bir kedi birşey yermiş kakasını yaparmış o kakadan mi ne alinirmis o tarz bir iğrençlik olan kahve ama neyse dedim bir yapim Alllah im yok böyle birşey çok ağır çok berbat.niyeyse onu hatırladım ay yok bizde gidince turk lokumu yaptırırız çifte kavrulmuş fıstıklı enfes birde onlara bak aman işte iyilik Türk doğmusuz iyilik Türk um dediğim bir nokta daha. Zaten bu son haftalarda çok çok kez dile getirdim çok şükür bin şükür kanimiza bayrağımıza vatanımıza

eyvah eyvahhh :))) sevmediğin komşu varsa dağıtıver, gitsin... ben de yemedim daha yurtdışından geldi çok meşhurmuş dersin :KK48::KK48::KK48::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
Ayyyy yok eve getiremedim bile, açtım kutuları birini güvenliğe, birini sekreter arkasin masasına bıraktım. İsteyen merak eden baksın tadına :)

Eşim eve getirmişti bu kahveyi minicik paketlerde yani Mehmet efendi kahvesi paketinin çeyreği kadar. Bende çöpe dokmustum ben boklu kahve içmem diye. Ki yeniliğe açık olarak yaptım beğenmedim zaten sonra boku falanca kedinin demişti diye cezveyi de çöpe atmıştım. Öyle kopurmuyor da bu kahve sonra arkadaşlarına anlattti işte aman bizimki ne bilsin fiyatı kaç dolarlık kahveyi beğenmediği atar isterse trilyon olsun diye yani sorun bende mi ayy niye hatirladiysam bunu

dene dene :KK66:

bunu da den :KK66:

gezmelerdeyiz kartepeler falan oh oh

bende sevmiyorum kış tatilini

afiyet ola çocuk az daha büyüsün içli köfte yapımına hız verrcem

Fas mi zamanında Yemen'de bir heyet gelmişti meşhur Yemen kahvesi getirmişlerdi neyse bir kedi birşey yermiş kakasını yaparmış o kakadan mi ne alinirmis o tarz bir iğrençlik olan kahve ama neyse dedim bir yapim Alllah im yok böyle birşey çok ağır çok berbat.niyeyse onu hatırladım ay yok bizde gidince turk lokumu yaptırırız çifte kavrulmuş fıstıklı enfes birde onlara bak aman işte iyilik Türk doğmusuz iyilik Türk um dediğim bir nokta daha. Zaten bu son haftalarda çok çok kez dile getirdim çok şükür bin şükür kanimiza bayrağımıza vatanımıza
Çok şükür tatlım. Bende gurur duyuyorum.
Kızkardeşlerim geldi. Onlariçin çıktık yoksa beni az çok biliyorsunuz :) gerçi banada iyi geldi biraz.

Eşim eve getirmişti bu kahveyi minicik paketlerde yani Mehmet efendi kahvesi paketinin çeyreği kadar. Bende çöpe dokmustum ben boklu kahve içmem diye. Ki yeniliğe açık olarak yaptım beğenmedim zaten sonra boku falanca kedinin demişti diye cezveyi de çöpe atmıştım. Öyle kopurmuyor da bu kahve sonra arkadaşlarına anlattti işte aman bizimki ne bilsin fiyatı kaç dolarlık kahveyi beğenmediği atar isterse trilyon olsun diye yani sorun bende mi ayy niye hatirladiysam bunu
Bu yabancıların niye Türkiş kebaaaap diye ortalıkta dilandigini bı kez daha anladım walla :)

Hahahha yok artık kız. Kedi bokunun ne işi varmış.
Büyük bi markanınkinde şu çok popüler dükkanları olan fil boku varmış onu duymuştumda. Kedi bokunu duymadım. Cezveyi de attın demek hhahahah deli kız. Bende boklu kahve içmek istemem yani haklısın :))

X