- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
canım satın aldıklarım da var ama göznekler için bunlar en beğendiklerim..mesela estee lauderin detoks maskesi var o da enfes bi şey. canlandırıp kendine getiriyor cildi..bugün aldığım detoks krem,im henüz gelmedi, heyecanla bekliyorum.kargo gelmiş de eşim eve gelmedi henüz, onunla gelecek krem :)))Ay bu maskeleri biliyorum kuzu. Ben hazır satın aldın sandım. İşte benim üşengeçliklerim burda da devreye giriyor. İstikrar yok. Devamlı kullanamam aldığım kremdir vs. :S
Ay ağrının geçmesine sevindim.
Bende uyukladım durdum.
Annem canı taflı isteyince sık sık yapardı un helvası. İrmik helvasını severim bende. Ay biraz açılınca bende bi irmik helvası mı yapsam. Bi pkt irmik olacaktı evde bakalım. Halim olursa artık.
Ay yine hamur açacak :)
Seninle fırın, pastane açabiliriz :) ben varım bi düşün istersen
geçmiş olsun kuzuuu... iyi istirahatler sanaTekefonum bozuldu. 45 gün içerisinde gelecekmiş
Şirkette bir tane vardı onun da sorunu vardı batarya aldım ona mecburen
Yetkili servislerde geçti kaç saatim ya
Eve gelirken sigara, ekmek, ufak tefek market harcaması yaptım.
Yemek yaptım.
Garip bir gündü, biraz keyif yapacağım
Yok nerdee ben ve helva filan. Çorba vardı. Buzluktan bişeler ısıtıp yedik valla. Yemek bile yapmadım :)canım satın aldıklarım da var ama göznekler için bunlar en beğendiklerim..mesela estee lauderin detoks maskesi var o da enfes bi şey. canlandırıp kendine getiriyor cildi..bugün aldığım detoks krem,im henüz gelmedi, heyecanla bekliyorum.kargo gelmiş de eşim eve gelmedi henüz, onunla gelecek krem :)))
yaptın mı irmik helvanı tembel kuşum benim?
valla eşim her gün söylüyor sana bi kahvaltı salonu açalım, köşeyi dönersin diyor :))) aman ben uğraşamam :)))
tüm hazırlıklar bitti, duşumu alıp hafif makyajımı yapıp eşimi beklemeye başladım.
köle isaura gitti, premses geri geldi yine :))))
yoruldum ama
Aaa ondan pek gözükmedin seennn. Bende işleri yoğun belki dedim.Tekefonum bozuldu. 45 gün içerisinde gelecekmiş
Yemek yaptım.
Canım kızımın tahmin ettiğim gibi bir rahatsızlığı olduğunu düşündü doktor da tahlil de verdik 10 gün sonra netleşecek. İlaçlarımız var inşallah düzelir dua edinsinirliportakal merak ettim canım seni.iyisindir inşallah ve her şey yolundadır.
bizim kızlar yine kayıp..sonra bana diyorlar neredesin sen diyenerdesiniz kızlarr
Geçmiş olsun canımCanım kızımın tahmin ettiğim gibi bir rahatsızlığı olduğunu düşündü doktor da tahlil de verdik 10 gün sonra netleşecek. İlaçlarımız var inşallah düzelir dua edin
Ay korkutma bizi kuzu. Allah şifa versin :S aman geçici olsun düzelsin inşallah. Allah korusun BebişiCanım kızımın tahmin ettiğim gibi bir rahatsızlığı olduğunu düşündü doktor da tahlil de verdik 10 gün sonra netleşecek. İlaçlarımız var inşallah düzelir dua edin
Hakikaten aksilikler silsilesi olmuş canım. 20 günle kaçırmak çok sinir bozucu :SSağolun kızlar
İşin komik tarafı telefonun garantisi 20 gün önce bitti yoksa garanti kapsamında cihazı yeniliyorlarmis, şansa bak.
Telefonu degistirmek istiyordum zaten onun için ayrıca para biriktiriyordum onu da koinlere yatırdım ordan da henüz kar olmadığı gibi düşüş var.
Bir de şirkete dönerken arabanın birine surttum adamla da tartıştık. Allah'tan şirkete yakın yerdeyim şoför arkadaşlar geldi ilgilendiler sağolsunlar.
Yarın zaten cuma yoğun bir gün olacak. Sabahtan annemin doktor kontrolü var onunla gidecegim hastaneye.
İyi bir gün değildi açıkçası, gerildim.
Bitki çayı koydum biraz rahatlamaya ve uykuya ihtiyacım var
Allah beterinden korusun da yine de kötü sayılır dualarınıza alın kızımı da iyileşsin inşallah tez zamandaGeçmiş olsun canım
kötü bir şeyden suphelenmiyor umarim
İnşallah canım dualarınıza katın kızımı daAy korkutma bizi kuzu. Allah şifa versin :S aman geçici olsun düzelsin inşallah. Allah korusun Bebişi
Afiyet ola. Senin şu uzun süreli aç bırakan diyetine ne oldu bacım. Bende istiyorum bir diyet sartsaol kuzum yaptım un helvasını.ama pek benim tarzım değil, eşim yer artık..
yumurta maskesi çok güzel hakkaten öneririm canım...
oğluşuna sütlü irmik tatlısı da yapabilirsin, hem lezzetli, hem hafif...
ben buz kaplarında elma sirkesi ve gül suyu karıştırıpn kullanıyorum, o da çok canlandırıyor cildi.
çok teşekkür ederim canım.evet yaa, bazlama krep un helvası derken dağıldım gittim, yorulmuşum...
uf geçmiş ola günün adına topluca geçmişle diyim bacım sorma koinler benimde mahvetti zarar onbin ya bakalım beklemedeyim. Tam 2.5 ay telefonsuz kaldım annenemin eski telefonunu kulllaniyordum sağolsun babam aldida suanki telefonumu rahata erdim. Darısı en erkenden sana bacimTekefonum bozuldu. 45 gün içerisinde gelecekmiş
Yemek yaptım.
çok çok geçmiş ola tekrar.Sağolun kızlar
İşin komik tarafı telefonun garantisi 20 gün önce bitti yoksa garanti kapsamında cihazı yeniliyorlarmis, şansa bak.
Telefonu degistirmek istiyordum zaten onun için ayrıca para biriktiriyordum onu da koinlere yatırdım ordan da henüz kar olmadığı gibi düşüş var.
Bir de şirkete dönerken arabanın birine surttum adamla da tartıştık. Allah'tan şirkete yakın yerdeyim şoför arkadaşlar geldi ilgilendiler sağolsunlar.
Yarın zaten cuma yoğun bir gün olacak. Sabahtan annemin doktor kontrolü var onunla gidecegim hastaneye.
geçmiş olsun cana gelecigine mala gelsin annede geçmiş olsunSağolun kızlar
Sağol canım amin inşallah tüm evlatlarımız dermansız dert sahibi olmasınAfiyet ola. Senin şu uzun süreli aç bırakan diyetine ne oldu bacım. Bende istiyorum bir diyet sart
uf geçmiş ola günün adına topluca geçmişle diyim bacım sorma koinler benimde mahvetti zarar onbin ya bakalım beklemedeyim. Tam 2.5 ay telefonsuz kaldım annenemin eski telefonunu kulllaniyordum sağolsun babam aldida suanki telefonumu rahata erdim. Darısı en erkenden sana bacim
çok çok geçmiş ola tekrar.sinirliportakal bacım acil şifalar insalllah korkulacak birşey yoktur kuzunun.alllahim koruya saklaya evlatlarimizi
Aman hic dert vermesin alllahim. Zor col zor hastane isleriSağol canım amin inşallah tüm evlatlarımız dermansız dert sahibi olmasın
Yok nerdee ben ve helva filan. Çorba vardı. Buzluktan bişeler ısıtıp yedik valla. Yemek bile yapmadım :)
Ohh hamurumu da açarım, bakımımı da yaparım.
Allah nazarlardan korusun tatlımmmm
Biraz bana da oku üfle, belki bulaşır biraz :)
canım dün gece de bugün de dua ettim bebişin için, Allah duysun sesimizi, kötü bir şey çıkmasın inşallah.Dualarım sizinle. İnşallah tahlil sonuçlarınız da tertemiz çıksın kuzum.Canım kızımın tahmin ettiğim gibi bir rahatsızlığı olduğunu düşündü doktor da tahlil de verdik 10 gün sonra netleşecek. İlaçlarımız var inşallah düzelir dua edin
Sağolun kızlar
selam kızlar
şirkete geçtim
annemle hastane sonrası kahvaltı yaptık
henüz tahliller devam net bir sonuç yok
dönerken de kendime bir tane mont aldım. fiyatı yarı yarıya düşmüş. ihtiyacım vardı.
başka şeyler de beğendim ama zamanım yoktu giy çıkar için.
yarın da çalışacağım olmazsa iş çıkışı tekrar gidebilirim avmye
sizler nasılsınız