Yine makarna mı aldın bakim sen :) uygun bir alışveriş olmuş. Yalnız gezinmeyi de pek sevmem :S iyi senin canın istiyor.günaydın,hayırlı cumalar kızlar.
bugün vadelimin günü gelmişti sabah bankaya gidip pazarlık yapıp tekrar aylık bağladım parayı.
gezdim çarşıda bi güzel..hava da çok güzel bugün. güneşli.
o kadar gezdim sadece topuz tokası aldım kendime.
dönüşte migrosa girdim. bütün piliç, makarna,garnitür,2kg patates, taze soğan, süt, feast mantı,makyaj pamuğu,kola, sigara aldım 41 tl ödedim...
dün aldığım mucize krem gerçekten mucize ve efsane çıktı.
ig görüp , hadi canım olur mu öyle şey diyordum, oluyormuş gerçekten.
sabah 7 gibi sürdüm, tüm gözenekleri yok etti, pürüzsüz pırl pırıl yaptı, ben şok tabiii...üstüne makyaj yapınca inanılmaz hoş durdu makyaj. çarşıya gittim geldim etkisi hala geçmedi. temizlemedim henüz makyajımı, kaç saat etkili olacak meraktayım.
annem özel gün ve geceler için makyöze makyaj yaptırmaya gittiğinde bıldırcın yumurtası alır gider ve beyazını makyaj altına sürdürr.hakkaten gergin ve pürüzsüz bir cilt olur.büyük yumurta gibi kokmaz da... makyaj da çok güzel durur üstünde..bu krem de yumurta akı sürdüğümüzde oluşan hissi verdi bana. geriyor ve kapatıcılığı yüksek. nasıl işliyor anlamadım ama gerçekten başarılı buldum...
Acaba kremin zararı var mı kuzucum? Bide bu kullandıkça gözeneklerde dahada küçülme vaadediyor mu?
Kime çektiğin belli oldu. Annende senin gibi bilmiş bi hatunmuş maşallah. Ya huyundan ya suyundan yani :)))