BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kiiiizlarrr toplanin bişey diyecem
Yarın geçen hafta göremediğimiz ev vardı ya onu görmeye gideceğiz bir aksilik olmazsa
Ayyyy dua edin ne olur
Hazır altın da yüksekken
Hayirlisiysa olsun bu ev
Hayirliysa olur insallah
Aynen altin fiyatlari uctu bu ara
Biz ev alirken 22 ayarin gramini 132 den bozdurmustum simdi bayagi yukseldi

bugün kimsecikler uğramamış topiğimize.
evdeyim ben bugün. temizliğimi yemeklerimi yaptım,duşumu aldım süslendim oturuyorum :)
kahkul kestim bugün kendime.
eşim erken gelecekmiş kaçalım bi yerlere dese de bu sefer kabul etmemeyi planlamaktayım.bi şekilde tavlayıp ikna edip oturtacam evde. para yok zaten bu ay battım bittim, aklı fikri gezmede benimkinin...bütçenin bende olması iyi olmadı. eskisi gibi sürekli gezip tozmak istiyor, para yetecek sanıyor oysa eskiden hep borç içinde gezer tozardık,unutuyor o günleri

kedi b.ku muuuuu, o ney yahu.. ciddi ciddi içiyor muymuş insanlar onu...çok garip..çiçeklere dökseydin gübre niyetine :))))

sabahtan beri tv de kemal sunal filmleri var.önce kibar feyzo,sonra kapıcılar kralı,sonra çöpçüler kralı,şimdi de bekçiler kralıııı :)))))))) oy fenalık geldi ama çok seviyorum izlemeden de duramıyorum

Merhaba kızlar. Kurabiyem sen yalnız mı kaldın burda kıyamam sanaa.
Maşallah demek 10 yılı geçtin Allah nazarlardan saklasın.
Eski Türk filmlerinin tadı başka canım. Bende çok severim.
Bakalım sen onu ikna edicem derken o seni ikna etmiş olmasın nerelere gideceksin bu hafta sonu acaba :)) damla cikolata

canıım, aynen kaldım bi başıma buralarda :))))
sana baktım sabaha karşı girmişsin, yine uyumadın mı şekerim? nöbet mi vardı?

eski Türk filmleri hakkaten bi başka..kibar feyzo ve züğürt ağayı milyon kere izlemişimdir sanırım.

vallla bu had-ftasonu evde geçirmek istiyorum. ayın 5 ine kadar para harcamamalıyım. kk ve kredi ödeme için para ayırdım onlara dokunmamalıyım.yani 5 ine kadar sigara dahil her şeyi kredi kartından almalıyım. şimdi bi de otel falan derse eşim, o işin altından kalkamam.çok kabarır kartlar.zaten biri ile altın almayı planlıyorum...sonuç olarak evde olacağız inşallah :)

senin kızlar ne yaptı? gittiler mi? sen neler yapıyorsun bugün?

Ay benim uykum iyice şaştı şu son 10 gündür diyim. Sabaha kadar uyuyamıyorum sorma. Zaten kötüydü yani iyice bozuldu. İnş birazda olsa düzelir.
Kızlar bende nöbet salı galiba. Pazartesi gitsinler artık. Avm ye gideriz bi günde biraz geziniriz. Yarın belki işte.
Sizin maaş günü 5i mi şekerim. Daha da var 5ine :S

Ay benim uykum iyice şaştı şu son 10 gündür diyim. Sabaha kadar uyuyamıyorum sorma. Zaten kötüydü yani iyice bozuldu. İnş birazda olsa düzelir.
Kızlar bende nöbet salı galiba. Pazartesi gitsinler artık. Avm ye gideriz bi günde biraz geziniriz. Yarın belki işte.
Sizin maaş günü 5i mi şekerim. Daha da var 5ine :S

ohh gezin tabi tatlım,sefanız olsun.nöbete varmış nasılsa daha...maaş günü 10-15 arası gibi de canım ayın 5 inde bi miktar nakit geçecek elime. o maaşa kadar götürür bizi.

aslında para var kredi ödemesi ve kk için. kk bugün kesilecek yarın öderim, kredi ödemesi ayın 5inde. ama şimdi o paradan harcarsam gelecek paradan tamamlamam gerekecek ve hesaplarım şaşacak.o sebeple kredi parasına dokunmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…