Yine makarna mı aldın bakim sen :) uygun bir alışveriş olmuş. Yalnız gezinmeyi de pek sevmem :S iyi senin canın istiyor.günaydın,hayırlı cumalar kızlar.
bugün vadelimin günü gelmişti sabah bankaya gidip pazarlık yapıp tekrar aylık bağladım parayı.
gezdim çarşıda bi güzel..hava da çok güzel bugün. güneşli.
o kadar gezdim sadece topuz tokası aldım kendime.
dönüşte migrosa girdim. bütün piliç, makarna,garnitür,2kg patates, taze soğan, süt, feast mantı,makyaj pamuğu,kola, sigara aldım 41 tl ödedim...
dün aldığım mucize krem gerçekten mucize ve efsane çıktı.
ig görüp , hadi canım olur mu öyle şey diyordum, oluyormuş gerçekten.
sabah 7 gibi sürdüm, tüm gözenekleri yok etti, pürüzsüz pırl pırıl yaptı, ben şok tabiii...üstüne makyaj yapınca inanılmaz hoş durdu makyaj. çarşıya gittim geldim etkisi hala geçmedi. temizlemedim henüz makyajımı, kaç saat etkili olacak meraktayım.
annem özel gün ve geceler için makyöze makyaj yaptırmaya gittiğinde bıldırcın yumurtası alır gider ve beyazını makyaj altına sürdürr.hakkaten gergin ve pürüzsüz bir cilt olur.büyük yumurta gibi kokmaz da... makyaj da çok güzel durur üstünde..bu krem de yumurta akı sürdüğümüzde oluşan hissi verdi bana. geriyor ve kapatıcılığı yüksek. nasıl işliyor anlamadım ama gerçekten başarılı buldum...
eveet, makarnayı indirimde görünce hiç dayanamıyorum. hem tavuk hem makarna ile aşk yaşıyorum resmen :)))Yine makarna mı aldın bakim sen :) uygun bir alışveriş olmuş. Yalnız gezinmeyi de pek sevmem :S iyi senin canın istiyor.
Acaba kremin zararı var mı kuzucum? Bide bu kullandıkça gözeneklerde dahada küçülme vaadediyor mu?
Kime çektiğin belli oldu. Annende senin gibi bilmiş bi hatunmuş maşallah. Ya huyundan ya suyundan yani :)))
ben yalnız gezmeyi çok severim, cafeye, bara,restorana gider, yer içerim. yalnızlık keyif verir banaYine makarna mı aldın bakim sen :) uygun bir alışveriş olmuş. Yalnız gezinmeyi de pek sevmem :S iyi senin canın istiyor.
Acaba kremin zararı var mı kuzucum? Bide bu kullandıkça gözeneklerde dahada küçülme vaadediyor mu?
Kime çektiğin belli oldu. Annende senin gibi bilmiş bi hatunmuş maşallah. Ya huyundan ya suyundan yani :)))
Hadi bakalım umarım işe yarar. Ben sana söylemiş miydim krep içinde kremalı tavuk yapmıştım bi ara. Çok güzel olmuştu.eveet, makarnayı indirimde görünce hiç dayanamıyorum. hem tavuk hem makarna ile aşk yaşıyorum resmen :)))
valla canım az önce yıkadım artık cildimi, uafak gözenek görüntüsü geri geldi. kremin %56 tedavi vaadi var, inşallah bi zararı olmaz. kullandıkça bildiririm size :)
aynen yaaa, anam da ben gibi pek süslüdür :))) armut dibine düşüyor illaki :)))
ben de canım tek gezmeyi cok severim. istanbula gezmeye defalarca gttim arkadasım gunduz calıstıgı için aksam katılıyodu bana. o kadar gezmede dusun tek gezdıgım yolları bulmaya calısmamın tadı bı baskaben yalnız gezmeyi çok severim, cafeye, bara,restorana gider, yer içerim. yalnızlık keyif verir bana
Hadi bakalım umarım işe yarar. Ben sana söylemiş miydim krep içinde kremalı tavuk yapmıştım bi ara. Çok güzel olmuştu.
Bazen yalnız gezmek benimde hoşuma gider ama arada, çok arada :)
ben de canım tek gezmeyi cok severim. istanbula gezmeye defalarca gttim arkadasım gunduz calıstıgı için aksam katılıyodu bana. o kadar gezmede dusun tek gezdıgım yolları bulmaya calısmamın tadı bı baska
sıcacık çorba iyi giderKardeşlerim geldi. Bi kartepeye doğru çıksak diyoruz. Jandarma çevirmezse tabi :) yaz lastikleri var bizde. Gelince bende ne yemek yapsam bilmiyoeum :)
Ellerine sağlık benim de canım çekti patates salatası
Kardeşlerim geldi. Bi kartepeye doğru çıksak diyoruz. Jandarma çevirmezse tabi :) yaz lastikleri var bizde. Gelince bende ne yemek yapsam bilmiyoeum :)
kendim için alışveriş yapacaksam ben de yalnız olmayı tercih ederim
yalnız ve sabah saatlerini, hem sakin oluyor hem de vitrinler raflar derli toplu çalışanlar enerjik oluyor
kolay gelsin tatlım.zor bir hafta oldu senin için.yarın bari dinlenebilseydin.Allah kolaylık versin...Yine yoğun bir gün, yarın da çalışacağım için eve gidince biraz evdeki işleri halletmek gerekiyor. Neyse ki yemeğim var.
Patates püresi, köfte, salata ayran. Biraz da çorba koyarım belki.
Ben de yalnız gezmeyi çok severim. Ozellikle alışveriş yapmaya bayılırım.
Bugün mesela annemle bir iki mağaza baktık birşey beğenemedim, ondan ayrıldıktan sonra keşke vaktim olsa da daha çok şeye bakabilsem dedim.
Akşam gardrobumu da kontrol etmeyi düşünüyorum. Yarın avmye gidip mağaza gezmek niyetindeyim, gereksiz ya da evdekilerle kombinlenemeyecek birşey almayayım.
damla cikolata gözeneklerime ben de takintiliyim. Kremi merak ettim. Tavsiye edersen ben de kullanırım
Z zeyneprer dikkat et kuzu yaz lastiği ile bir sorun olmasın
Canım yarım saat kadar yakın yani. Tam tepeye çıkmadık ama yaklaştık. Sisli vadiye gittik. Kızlar zipline yaptı. Kızakla kaydık. Bende ilk kez gittim eğlenceliymişsıcacık çorba iyi gider
yakın mesafe mi kartepe bizim burda hava akşam olmuş gibi
Kullanmadım kuzu :Sşimdi de toppik sprey arayışı içindeyim..saçlarımı genelde topuz yaptığım için bazen toplama hatasından saçlar üstüste gelip saç aralarından diplerim gözüküyor ben de sevmiyorum bi daha bi daha bozup toplamak zorunda kalıyorum.bu da uğraştırıyor. böyle durumlar için toppik sprey alayım diyorum...oyyyy oy ne zor kadın olmakçoook masraflıyım çok (((
kullanan var mı aranızda kızlar?
Alışverişi bende yalnız severim. Özellikle kendime yapacaksam :)Yine yoğun bir gün, yarın da çalışacağım için eve gidince biraz evdeki işleri halletmek gerekiyor. Neyse ki yemeğim var.
Patates püresi, köfte, salata ayran. Biraz da çorba koyarım belki.
Ben de yalnız gezmeyi çok severim. Ozellikle alışveriş yapmaya bayılırım.
Bugün mesela annemle bir iki mağaza baktık birşey beğenemedim, ondan ayrıldıktan sonra keşke vaktim olsa da daha çok şeye bakabilsem dedim.
Akşam gardrobumu da kontrol etmeyi düşünüyorum. Yarın avmye gidip mağaza gezmek niyetindeyim, gereksiz ya da evdekilerle kombinlenemeyecek birşey almayayım.
damla cikolata gözeneklerime ben de takintiliyim. Kremi merak ettim. Tavsiye edersen ben de kullanırım
Z zeyneprer dikkat et kuzu yaz lastiği ile bir sorun olmasın
Allah'ım ya tam bir kokoş piremmmmsees, seviyorum kız senişimdi de toppik sprey arayışı içindeyim..saçlarımı genelde topuz yaptığım için bazen toplama hatasından saçlar üstüste gelip saç aralarından diplerim gözüküyor ben de sevmiyorum bi daha bi daha bozup toplamak zorunda kalıyorum.bu da uğraştırıyor. böyle durumlar için toppik sprey alayım diyorum...oyyyy oy ne zor kadın olmakçoook masraflıyım çok (((
kullanan var mı aranızda kızlar?