Geldim çok şükür eve taksi geldi arabayı almama gerek kalmadı Allah'tan.
On gün test ettim ilk günkü tazelik lezzet aynı. Tatile giderken yemek kalmıştı döndüğümüzde atmak için baktım hiçbir şey olmamıştı.
Her gün ne yapacağım derdi tam bir kabus gercekten. Ben şirketin yemek menüsüne bakıyorum aynı yemekleri yapmamaya çalışıyorum. Bazen güzel ve benim evde yapmadığım şeyler olursa bir iki olgunluk sirketten de getiriyorum eve.
Karnabahar, kapuska, kereviz gibi mesela. Eşim yemediği için evde yapmıyorum bunları.
Mesaiye kalınca genelde yiyip geliyorum eve, kan şekeri sorunum var o kadar aç kalmam mümkün değil :) kalacağım günleri önceden belirleyip akşam yemeğini birlikte goyuruyorim
Mesai ücreti diye birşey malesef yok. Özel sektör
şirket iç yönetmeliğine göre mesaiye kalmak bile yasak:)))
Ama benim alt kadrom biraz yetersiz, sureli iş yapıyoruz mecburen kalıyorum. Yeni eleman da almak istemiyorlar zaten yapan var diye.
Mesai harcırahı veriyorlar yemek ve taksi ücreti. Oradan kalıyor biraz. Senede bir kere de bir maaş gibi birşey veriyorlar mesailere karşılık. Ama saat hesabına vurunca daha fazla almam gerekiyor, kimseye öyle bir uygulama olmadığı için buna da tamam demek gerekiyor bazen