:)) ütü yine kaldı. Herşey ütü yapmana karşı.Ütü bugün de bitmedi canım ya
Utuyu taktim üç dört parça yaptım, eşim geldi heyecanlı heyecanlı. Çok güzel evler yapan biri var tanıdık var öneren onu arayıp görüşelim. Kalktik yanına gittik, ofisi bize yakın ama yaptığı evler çooooook pahalı
Havamizi alıp döndük :) ütü de yine bitmedi
Walla benve ütü aynı cümlede bir daha kullanmayalım,herşey ütü yapmayayim diye çabalıyor:):)) ütü yine kaldı. Herşey ütü yapmana karşı.
Olsun iyi yapmışsınız bakıp araştıracaksın tabi. İnş en yakın zamanda içine sinen bi tane bulursun üzülme sakın. Bi kaç ayını bile alabilir sonuçta beğenmek kolay değil. Bu arada birikime devam.
Baya vakit geçirdin ailenle iyisin hadi:)Bizde yeni yola çıktık annemden dönüyoruz
Merhaba kuzum. Uyku düzenim çok fazla bozuldu bu aralar. Evdeyim ben. Oruç tutayım evdeyken dedim. Oruçluyum yani. Ne yemek yapıcam derdi başladı yine.
Allah kabul etsin kuzumMerhaba kuzum. Uyku düzenim çok fazla bozuldu bu aralar. Evdeyim ben. Oruç tutayım evdeyken dedim. Oruçluyum yani. Ne yemek yapıcam derdi başladı yine.
Sen napıyosun yopun musun bugünde ?
Evler gerçekten çok pahalı. Napıcaz bende hiç bilmiyorum. Alıyor, senelerce ödüyoruz
Çıktın mı tatlım?Allah kabul etsin kuzum
senin bir an önce bir düzene girmen gerekiyor artık canım, gece uykusu çok önemli biliyorsun
benim evde yemek var bir iki gün yeter ama biz evde yokuz, mesaideyim bu akşam
evlerin fiyatları gerçekten çok pahalı, eşim inşaat sektöründe evin maliyetini biliyor az çok
hava parası ödüyoruz resmen
ama almaktan başka bir çaremiz de görünmüyor malesef
yarın bir gün ne olacağı belli olmaz, çok şükür sağlığımız yerindeyken bir evimiz olmalı
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Toparlaniyorum canım, taksi durağına taksi gelir diye oyalandim ama gelmeyecekmişÇıktın mı tatlım?
Kesinlikle herkese bir ev nasip etsin Rabbim. Her türlü durum var. Kuru ekmekte yesen kira ödenmemesi ayrı birşey.
Evet evin maliyeti belli az çok. Maalesef dediğin gibi oluyor. Bi dünya para kazanıyorlar.
Ben bugün barbunya ve pırasa yaptım. Pırasam kaldı biraz. Yanına yine ne yapcam derdi yarın bakalım
Tursilin sıvı deterjanını kullanmıştım ama çok iyi değildi. Ben sıvı kullanıyorum. Türk malı olduğu için Bingo alıyorum artık.ABC matik yada tursil matik kullanip memnun kalan var mi
Ben genelde 2 günlük yapıyorum canım ama barbunyaları hep buzluğa bi pişirimlik atmıştım elime bi poşet geldi keşke 2 poşet yapsaydım. Yarınki menüyü biraz fazla tutarım çarşamba nöbet var eşime de kalır. Ne yapacağıma karar vermem lazım. Karnabahar vardı onu mu yapsam bakalım artık.Toparlaniyorum canım, taksi durağına taksi gelir diye oyalandim ama gelmeyecekmiş
birazdanç çıkacağım mecburen araci alacağım yağmur var.
Yemeklerini biraz fazla yapsan diğer günlere kalsa, yemez misiniz
Ben üç çeşit yapıyorum genelde. Bir çorba iki yemek gibi. Bir gün bir yemek çorba, diğer gün diğer yemek çorba, yemek salata, çorba köfte falan gibi menüler yaparak her gün başka birşey yemiş oluyoruz. Böylece genelde haftada bir yemek yapmış oluyorum dört gün yiyoruz.
Şu marka aklıma gelmedi hava geçirmeyen saklama kaplarından aldım.
On gün kalsa bile bozulmuyor yemekler.
Kira olayına hic gitmeyelim bugün bir hesap yaptım elimdeki pesinattan fazla kira odemistim resmen
Tursil sıvı kullanıyorum ben arada renkliler için. Fiyatına göre fena degil, kokusunu özellikle çok begeniyorumABC matik yada tursil matik kullanip memnun kalan var mi
Geldim çok şükür eve taksi geldi arabayı almama gerek kalmadı Allah'tan.Ben genelde 2 günlük yapıyorum canım ama barbunyaları hep buzluğa bi pişirimlik atmıştım elime bi poşet geldi keşke 2 poşet yapsaydım. Yarınki menüyü biraz fazla tutarım çarşamba nöbet var eşime de kalır. Ne yapacağıma karar vermem lazım. Karnabahar vardı onu mu yapsam bakalım artık.
10 gün çok iyiymiş ya hiç duymamıştım bu kadar durabileceğini. Anladım markayı. Bi bakarım.
Bayağı geçe kaldın. Bu saatten sonra da yemek derdi dinlenmek. Allah kolaylık versin tatlım
Mesai ücretlerin iyi mi bari? Değiyor mu
ABC hiç kullanmadım, bir bakayım.Abc matik indirimli geliyormus a101e onun icin sordum bende normalde ariel alo yada omo kullanirim
Her yerde haksızlıklar oluyor maalesef.Geldim çok şükür eve taksi geldi arabayı almama gerek kalmadı Allah'tan.
On gün test ettim ilk günkü tazelik lezzet aynı. Tatile giderken yemek kalmıştı döndüğümüzde atmak için baktım hiçbir şey olmamıştı.
Her gün ne yapacağım derdi tam bir kabus gercekten. Ben şirketin yemek menüsüne bakıyorum aynı yemekleri yapmamaya çalışıyorum. Bazen güzel ve benim evde yapmadığım şeyler olursa bir iki olgunluk sirketten de getiriyorum eve.
Karnabahar, kapuska, kereviz gibi mesela. Eşim yemediği için evde yapmıyorum bunları.
Mesaiye kalınca genelde yiyip geliyorum eve, kan şekeri sorunum var o kadar aç kalmam mümkün değil :) kalacağım günleri önceden belirleyip akşam yemeğini birlikte goyuruyorim
Mesai ücreti diye birşey malesef yok. Özel sektörşirket iç yönetmeliğine göre mesaiye kalmak bile yasak:)))
Ama benim alt kadrom biraz yetersiz, sureli iş yapıyoruz mecburen kalıyorum. Yeni eleman da almak istemiyorlar zaten yapan var diye.
Mesai harcırahı veriyorlar yemek ve taksi ücreti. Oradan kalıyor biraz. Senede bir kere de bir maaş gibi birşey veriyorlar mesailere karşılık. Ama saat hesabına vurunca daha fazla almam gerekiyor, kimseye öyle bir uygulama olmadığı için buna da tamam demek gerekiyor bazen
Tutumlu olmaktan ziyade ben dışarıda herşeyi yiyemiyorum ondan evden taşıyorum:) tabi evden götürünce de yemek paraları bana kalıyor :)Her yerde haksızlıklar oluyor maalesef.
Evden götürmen çok güzel. Tutumlu insanın hali başka. Ayrıca kendi yaptığın gibisi var mı?
Annemi hiç anlamazdım ne yapalım yemek derdi ne istersen der karışmazdım. Çok iyi anlıyorum şimdi.
Mesai usulü zor mecburen çok yemek yapıyorsun. Ben nöbet harici evdeyim ondan çok yapmıyorum. Yani en fazla 2 günlük.
Mandalina almıştım çarşamba günü tadı hiç güzel çıkmadı. Artık alınmaz zamanı geçiyor.
Bazilari bir iki birsey atistirdim derler ya hani bisküvi cay kraker filan .. ben asla öyle gecistiremem. Illa sicak yemek olacak. Kahvaltiyi bile sicak hazirladigim seylerle yaparimTutumlu olmaktan ziyade ben dışarıda herşeyi yiyemiyorum ondan evden taşıyorum:) tabi evden götürünce de yemek paraları bana kalıyor :)
Ben eve gelince mutlaka yemek olmalı çünkü aç aç hiçbir şey yapamam iki lokma olsun yer, öyle devam ederim ne yapacaksam
Aman kuzum tek derdimiz bugün ne pişirsem olsun:)
Bu sene hiç guzel mandalina yemedim desem yeridir hem kötü hem çok pahalı.
Mandalinalari iyice yıka kabuklarıyla doğra içine de bir çubuk tarçın at. Baska meyve varsa onlardan da atabilirsin. Kaynatip çay yap, ohhhh mis gibi
Ben kendim koca gün bişey aramam ama eşime kıyamıyorum ondan bende yaparım. Sulu yemek ister.Tutumlu olmaktan ziyade ben dışarıda herşeyi yiyemiyorum ondan evden taşıyorum:) tabi evden götürünce de yemek paraları bana kalıyor :)
Ben eve gelince mutlaka yemek olmalı çünkü aç aç hiçbir şey yapamam iki lokma olsun yer, öyle devam ederim ne yapacaksam
Aman kuzum tek derdimiz bugün ne pişirsem olsun:)
Bu sene hiç guzel mandalina yemedim desem yeridir hem kötü hem çok pahalı.
Mandalinalari iyice yıka kabuklarıyla doğra içine de bir çubuk tarçın at. Baska meyve varsa onlardan da atabilirsin. Kaynatip çay yap, ohhhh mis gibi