BİRİKİMCİ HATUNLAR

Selam kızlar sabah erkenden anneme geldim.
Keyif günüm bugün
Rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin
Akşam geç eve gecerim,
yarın ev bakmaya gideceğiz. Çok heyecan yaptım ya. bu sefer çok farklı duygular içerisindeyim, hayrolsun
Z zeyneprer kuzum uyuyor musun hala
@bademli kurabiye tatil nedeniyle kapalı sanırım

Keyif günüm bugün
Akşam geç eve gecerim,
yarın ev bakmaya gideceğiz. Çok heyecan yaptım ya. bu sefer çok farklı duygular içerisindeyim, hayrolsun
Ohh canım iyi yapmışsın. Bende yattım kalktım. Uzanıyorum şimdi yine.
Yine fena geçti nöbet. Böyle olunca nöbet çıkışı da kendime gelemiyorum.
Bizde belki akşam anneme gideriz kalırızda. Eşim işe gitti belli olmaz gerçi bakalım
Çoook sevindim canım Ayy darısı başımıza inşallah. Evin fotolarını bizede atarsın artık :) hayırlı olsun inşallah canımm :))

Bizde belki akşam anneme gideriz kalırızda. Eşim işe gitti belli olmaz gerçi bakalım
Çoook sevindim canım Ayy darısı başımıza inşallah. Evin fotolarını bizede atarsın artık :) hayırlı olsun inşallah canımm :))
Kuzum senin çalışma şeklini çok yorucu gerçekten. Allah yardımcın olsun
Ayyy olsun ev olayı da istediğin foto olsun
Her açıdan, her odadan bir sürü yollarım tabisiiii

Kızlar bende diyorum nerede grubumuz niye bildiriler gelmedi şaştım kimse yazmadinmi ne diyorum. Bende işler karışık tayinve çocuğun hastane işleri vs dualarınıza çokihtiyacim var
Keyif günüm bugün
Akşam geç eve gecerim,
Bacım hayırlı ola ev fikri daha ileriki zamanda zannediyordum. Bir okudum bravo diyorum .gönlünce olsun hepsi

cidden yorucu işin Zeynep ama şükürle ve azimle çalışmak gerek .. darısı başına evet

İyi geceler kızlar inanılmaz yorgunum ve bu sürecin böyle olacak sizlerinde çok özledim. Sınırlı porsuk nerede portakalı okuyom ama... Çok yorgunum geçmişte okuyamadım sayfaların var okunacak bakım n olacak. İyi geceler gözlerim kapanıyor inanamiyorum

İyi geceler kızlar inanılmaz yorgunum ve bu sürecin böyle olacak sizlerinde çok özledim. Sınırlı porsuk nerede portakalı okuyom ama... Çok yorgunum geçmişte okuyamadım sayfaların var okunacak bakım n olacak. İyi geceler gözlerim kapanıyor inanamiyorum
Merhaba kuzum. İyi olduğun bi gün haberlerini bekliyoruz. Bayağı oldu gelip gittiğin yok. Merak ettik seni.
Sinirli porsuk artık @bademli kurabiye oldu canım.
Bende annemdeyim bu gece. Çok yorgun ve halsizim. Nöbetten çıktım bugün.
Kendine dikkat et canım. Görüşürüz iyi geceler

Günaydın kızlar, bugün evdeyiz
İnternetten surekli ev bakıyoruz
Mutahit amcanın bugün hastası varmış evi görüp konuşmayacağız:KK43:
Biraz bozuldum ama bunda da bir hayır vardır diyip açtım emlak sitelerini bir iki yer daha fiyatı düşmüş gördük. Haftaici bir gün eşim gidecek müteahhit ile görüşmeye
Kahvaltıdan sonra ortalığı topladım, yemekleri koydum ocağa. Kahve yaptım azıcık keyif yapacağız.
Sonra belki ütü yaparım

Günaydın kızlar, bugün evdeyiz
İnternetten surekli ev bakıyoruz
Mutahit amcanın bugün hastası varmış evi görüp konuşmayacağız:KK43:
Biraz bozuldum ama bunda da bir hayır vardır diyip açtım emlak sitelerini bir iki yer daha fiyatı düşmüş gördük. Haftaici bir gün eşim gidecek müteahhit ile görüşmeye
Kahvaltıdan sonra ortalığı topladım, yemekleri koydum ocağa. Kahve yaptım azıcık keyif yapacağız.
Sonra belki ütü yaparım
Olsun canım sıkma canını. Geç olsun güç olmasın. Sen niyetine girdin zaten. Beğenmesi kaldı geriye.
Hafta içi de gösterirler.
Hahhaha bitmeyen ütülerden yap biraz aynen :)

Olsun canım sıkma canını. Geç olsun güç olmasın. Sen niyetine girdin zaten. Beğenmesi kaldı geriye.
Hafta içi de gösterirler.
Hahhaha bitmeyen ütülerden yap biraz aynen :)
Ütü bugün de bitmedi canım ya
Utuyu taktim üç dört parça yaptım, eşim geldi heyecanlı heyecanlı. Çok güzel evler yapan biri var tanıdık var öneren onu arayıp görüşelim. Kalktik yanına gittik, ofisi bize yakın ama yaptığı evler çooooook pahalı
Havamizi alıp döndük :) ütü de yine bitmedi

X