- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
Yaşamak içinhayirlisi olsun insAllah icinize siner oturmak uzeremi alicaksiniz yatirim amaclimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşamak içinhayirlisi olsun insAllah icinize siner oturmak uzeremi alicaksiniz yatirim amaclimi
Ohh canım iyi yapmışsın. Bende yattım kalktım. Uzanıyorum şimdi yine.Selam kızlar sabah erkenden anneme geldim.
Keyif günüm bugün
Rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin
Akşam geç eve gecerim,
yarın ev bakmaya gideceğiz. Çok heyecan yaptım ya. bu sefer çok farklı duygular içerisindeyim, hayrolsun
Z zeyneprer kuzum uyuyor musun hala
@bademli kurabiye tatil nedeniyle kapalı sanırım
Kuzum senin çalışma şeklini çok yorucu gerçekten. Allah yardımcın olsunOhh canım iyi yapmışsın. Bende yattım kalktım. Uzanıyorum şimdi yine.
Yine fena geçti nöbet. Böyle olunca nöbet çıkışı da kendime gelemiyorum.
Bizde belki akşam anneme gideriz kalırızda. Eşim işe gitti belli olmaz gerçi bakalım
Çoook sevindim canım Ayy darısı başımıza inşallah. Evin fotolarını bizede atarsın artık :) hayırlı olsun inşallah canımm :))
evmi alacaksın hayırlı olsunKuzum senin çalışma şeklini çok yorucu gerçekten. Allah yardımcın olsun
Ayyy olsun ev olayı da istediğin foto olsun
Her açıdan, her odadan bir sürü yollarım tabisiiii
Heyecanını bende yaşıyorum inan :)Kuzum senin çalışma şeklini çok yorucu gerçekten. Allah yardımcın olsun
Ayyy olsun ev olayı da istediğin foto olsun
Her açıdan, her odadan bir sürü yollarım tabisiiii
Evet ablacım ev alacak inşallahevmi alacaksın hayırlı olsun
Sağol kuzum ya inşallah güzel olurHeyecanını bende yaşıyorum inan :)
Anneme geldik bizde. Bu gece burdayım artık
Abla şu an bakıyoruz, niyetimiz varevmi alacaksın hayırlı olsun
Bacım hayırlı ola ev fikri daha ileriki zamanda zannediyordum. Bir okudum bravo diyorum .gönlünce olsun hepsiSelam kızlar sabah erkenden anneme geldim.
Keyif günüm bugün
Rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin
Akşam geç eve gecerim,
yarın ev bakmaya gideceğiz. Çok heyecan yaptım ya. bu sefer çok farklı duygular içerisindeyim, hayrolsun
Z zeyneprer kuzum uyuyor musun hala
@bademli kurabiye tatil nedeniyle kapalı sanırım
cidden yorucu işin Zeynep ama şükürle ve azimle çalışmak gerek .. darısı başına evetOhh canım iyi yapmışsın. Bende yattım kalktım. Uzanıyorum şimdi yine.
Yine fena geçti nöbet. Böyle olunca nöbet çıkışı da kendime gelemiyorum.
Bizde belki akşam anneme gideriz kalırızda. Eşim işe gitti belli olmaz gerçi bakalım
Çoook sevindim canım Ayy darısı başımıza inşallah. Evin fotolarını bizede atarsın artık :) hayırlı olsun inşallah canımm :))
Merhaba kuzum. İyi olduğun bi gün haberlerini bekliyoruz. Bayağı oldu gelip gittiğin yok. Merak ettik seni.İyi geceler kızlar inanılmaz yorgunum ve bu sürecin böyle olacak sizlerinde çok özledim. Sınırlı porsuk nerede portakalı okuyom ama... Çok yorgunum geçmişte okuyamadım sayfaların var okunacak bakım n olacak. İyi geceler gözlerim kapanıyor inanamiyorum
olur inşallah kiracılık zorAbla şu an bakıyoruz, niyetimiz var
İnşallah abla, gerçekten zor. Bütün ay geçmeyen zaman kira vermeye gelince su gibi geçiyor.olur inşallah kiracılık zor
ben bilmezmiyim kiracılık ne kadar zor 34 yılık evliyim 1 yıldır ev sahibi oldukİnşallah abla, gerçekten zor. Bütün ay geçmeyen zaman kira vermeye gelince su gibi geçiyor.
İsteyen herkese gönlüne göre bir ev nasip olur umarim
Gule güle oturun ablaben bilmezmiyim kiracılık ne kadar zor 34 yılık evliyim 1 yıldır ev sahibi olduk
Olsun canım sıkma canını. Geç olsun güç olmasın. Sen niyetine girdin zaten. Beğenmesi kaldı geriye.Günaydın kızlar, bugün evdeyiz
İnternetten surekli ev bakıyoruz
Mutahit amcanın bugün hastası varmış evi görüp konuşmayacağız
Biraz bozuldum ama bunda da bir hayır vardır diyip açtım emlak sitelerini bir iki yer daha fiyatı düşmüş gördük. Haftaici bir gün eşim gidecek müteahhit ile görüşmeye
Kahvaltıdan sonra ortalığı topladım, yemekleri koydum ocağa. Kahve yaptım azıcık keyif yapacağız.
Sonra belki ütü yaparım
Ütü bugün de bitmedi canım yaOlsun canım sıkma canını. Geç olsun güç olmasın. Sen niyetine girdin zaten. Beğenmesi kaldı geriye.
Hafta içi de gösterirler.
Hahhaha bitmeyen ütülerden yap biraz aynen :)