BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bazilari bir iki birsey atistirdim derler ya hani bisküvi cay kraker filan .. ben asla öyle gecistiremem. Illa sicak yemek olacak. Kahvaltiyi bile sicak hazirladigim seylerle yaparim
Evde değilsem çok çeşit aramam. Disarida herşeyi yiyemiyorum malesef. Herşeyi de yanımda tasiyamiyorum:)
Akşamları hafif yemeyi seviyorum. Kışın çorba vazgeçilmezim ama mutlaka olmalı.
Bugün akşam çorba ve ton balıklı salata yedim. Mesaide de olsam yemek düzeni önemli benim icn. Termos sefertaslarim var, sıcak yemekde götürüyorum.
Benim kan şekeri sorunum olduğu için öyle biskuvi, kraker bilmem ne beni daha çok aciktirir:)
Ev yemeği olacak bana.
Sabah da ev kahvaltısı yapmazsam bütün gün doymam ben:))
Biraz cinsim evet:)))

Evde değilsem çok çeşit aramam. Disarida herşeyi yiyemiyorum malesef. Herşeyi de yanımda tasiyamiyorum:)
Akşamları hafif yemeyi seviyorum. Kışın çorba vazgeçilmezim ama mutlaka olmalı.
Bugün akşam çorba ve ton balıklı salata yedim. Mesaide de olsam yemek düzeni önemli benim icn. Termos sefertaslarim var, sıcak yemekde götürüyorum.
Benim kan şekeri sorunum olduğu için öyle biskuvi, kraker bilmem ne beni daha çok aciktirir:)
Ev yemeği olacak bana.
Sabah da ev kahvaltısı yapmazsam bütün gün doymam ben:))
Biraz cinsim evet:)))
Ay en güzeli en sağlıklısı tatlım. Benimki üşengeç tarzı. Bide yalnız hiç canım istemiyor.
Çorba bende çok severim ama sulu yemek yapınca her zaman yapmıyorum.
Sabah uyanma sorunu yaşadığım için hiç sabah kahvaltısı yapamam :) yoksa kahvaltı gibisi var mı ya bayılırımmm

Ay kızlar kadın diye bi dizi var. Ona denk geldim gecenin köründe dün müydü ne. Ağla ağla içim çıktı ne biçim ya insanın içini parçalar

Evet canım beni de öyle :) karnabaharım var onu mu yapsam bilemedim. Onu yaparsam kızartsam mı yemeğini mi yapsam. Amaaan dert ya
Karnabahar büyuk ve ucuz diye almistim. Kizartmasi ağir geldi. Baskada nasil yapilir bilmiyorum. Eşim de nefret eder zaten. Bende tursusunu kurdum 2.5 kiloluk bi kavanozda. Bakalim 15 gun sonra acinca tadi nasil olur. Hic yemedim denemiş olayim

Karnabahar büyuk ve ucuz diye almistim. Kizartmasi ağir geldi. Baskada nasil yapilir bilmiyorum. Eşim de nefret eder zaten. Bende tursusunu kurdum 2.5 kiloluk bi kavanozda. Bakalim 15 gun sonra acinca tadi nasil olur. Hic yemedim denemiş olayim
Bende turşusunu hiç yemedim. Hadi bakalım nasıl olacak bizede söylersin.
Kıymalı, sulu yemeğini de yaparız biz. Güzel olur. Kızartmasınıda severiz.

X