BİRİKİMCİ HATUNLAR

hayırlı cumalar kızlar..

sabah kuzenim aradı, benim eve çok yakın alışveriş merkezine geliyormuş birlikte alış veriş yapalım diye..
çıkmak istemedim sen al alacaklarını bana çaya gel dedim.
evi toparladım, dip köşe temizledim.

yaklaşık 4 gün önce aldığım lorum var hala evde.arkadaş hiç mi bozulmaz.
dünya kadar peynirli poğaça ve sigara böreği sardım hala bitmedi, bitmiyor.
hadi dedim onu değerlendireyim sıcak sıcak bir şeyler yapayım.hemen hamur tuttum ve puf börek yaptım.
yine bitmedi en son fırın makarna yapıp içine karıştıracam.2 tl lik almıştım oysa, öyle kilolarca da değil, ne bereketli çıktı.
20 adet puf börek kızarttım,az sonra gelmek üzereymiş, bekliyorum.
beklerken de size selam vereyim dedim.

Canım Keçiören çok tıkış tıkış trafik çabası ama dediğin gibi uygun. Yoksa Ankara da uçtu gitti
sinirliportakal saolun kızlar, tamamdır,mesaj alındı.bilmediğin şehirden ev bakmamak lazım demek ki..
zaten kim uğraşacak ki onunla..ütopik bi düşünceydi...
yakın yerler olabilir..egede sahil kenarı yerlere bakacağım.

Ay ne bereketli kadınsın sen :)
Maaşallah 20 taneee, eline sağlık canım
Ayy sevdiğin kuzeninse ne güzel olur muhabbet. Benimde çook sevdiğim birkaç kuzen var muhabbete doyum olmayan.

Ay ne bereketli kadınsın sen :)
Maaşallah 20 taneee, eline sağlık canım
Ayy sevdiğin kuzeninse ne güzel olur muhabbet. Benimde çook sevdiğim birkaç kuzen var muhabbete doyum olmayan.
valla bu kadar bereketli değilimdir aslında tatlım yaa, ne oldu anlamadım, yap yap bitmedi...
bereket lorda bence, bende değil

kuzenim evet en sevdiğim, biraz çenelidir amma ne yapayım, gelsin konuşsun bıcır bıcır, ne muhabbet birikmiştir şimdi onda

Telefonu yeni elime alabildim
Karneleri dagittim 11 gibi eve geldim. Boylece 1. Dönem bitmis oldu. Zamam su gibi akip gidiyor

Evi guzelce sildim süpürdüm. Wc yikadim

Aksamdan kalma baligi isittim salata yaptim oglusla yedik.
Hayırlı olsun diyim canım. Bir dönemi geride bıraktınız. Ne güzel sende biraz evinde vakit geçireceksin.

Gelsin havadisler bakalım :)

en sinir olduğun çalışma arkadaşı tipi
ama iyi yapıyorsun bazen arada böyle ayarlar gerekiyor :)
kesinlikle canım kimse kimseye yaslanmasın valla hele bana hiç yaslanmasınlar :))

Eh işte. Ara ara çıkıyoruz. Geçen nöbet ki gibi olmaz inş :S kimse hastalanmaz, bize de ihtiyaç olmaz umarım :)
Senin çocuk nasıl? Kime bırakıyosun işteyken?
inşallah canım ben sizin siren sesini duyunca bayılacak gibi oluyorum kime ne oldu acaba diye düşünmekten çok üzülüyorum valla
benimki iyi yaramazlık yapıyor :) annem ya da kv oluyor canım aylık değişiyor sırayla bakıyorlar.
kızlar bu ay paramızı vadeliye atmadık biz bugün 500 tl ye dolar 500 tl ye altın aldık. belki yükselince satarız belki de durur öyle. ytd.
bademli canımı mayalı poğaçalar filan çektirdin yahu bi koli de bana yapıver kalan lorla sana zahmet

damla cikolata kadınlar arasındaki bu tarz sohbetler bence bilgi paylaşımı, bazen de öyle iyi gelir ki kafan dağılır:)
Yalnız ne lormus öyle tüm topige yetecek hamurisi yaptın canim, ellerine sağlıkben bugün yine yoğunum ama az kaldı neyse ki öyle teselli ediyorum kendimi

Selam kızlar
Eve gelince temizlik yaptım
Süpürge, toz alma,silme en son WC banyo cifleme ile kapanis. Bir makina çamaşır yıkayıp astım, diğeri yıkanıyor.
Ütüler resmen dagggg oldu. Birazdan da duşa girip azıcık keyif yaparım.
Yarın anneme gececegim. Kardeşlerim de çalışmıyor vakit geçiririz
Yurtdışından arkadaşım gelmiş bir ara onunla da görüşmek istiyorum haftasonu.
Bizim internetten görüp begendigimiz bir ev vardı 2 ay önce falan bakmistik.
Dün işyerinden arkadaşım bir müteahhit tanıdık ev satıyor acil dedi. Resimleri yollamis aaa beğendiğim ev. Hemen internetten baktım walla aynı ev.
Pazar günü onunla görüşüp konuşacağız 15bin TL kadar inmişler fiyatı. Hala bizim bütçenin üstünde ama belki birşeyler daha yapar. Başka alternatifler de var dedi.
İnşallah hayırlısıyla bir an önce kendi evimizde yaşamaya başlarız. Bugün de kirayı verdim iyice içime oturdu ya

Hadi insallah. Bayagidir bekliyordunuz ev için galiba

hayirlisi olsun insAllah icinize siner oturmak uzeremi alicaksiniz yatirim amaclimi

Bugün 160 tl yuvarlak hesap market alışverişi genelde abur cubur
100 tl benzin (ortalama)
Yaklaşık 85 tl yemek içmek
Ortalama toplam 345 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…