- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
Canım Keçiören çok tıkış tıkış trafik çabası ama dediğin gibi uygun. Yoksa Ankara da uçtu gitti
oy kuzummm, geldi kurbikiniz :)Kurabiyemiz geldi :)
Kahvemizde uğradı gitti :)
Ohh mis :))
Ay ne bereketli kadınsın sen :)hayırlı cumalar kızlar..
sabah kuzenim aradı, benim eve çok yakın alışveriş merkezine geliyormuş birlikte alış veriş yapalım diye..
çıkmak istemedim sen al alacaklarını bana çaya gel dedim.
evi toparladım, dip köşe temizledim.
yaklaşık 4 gün önce aldığım lorum var hala evde.arkadaş hiç mi bozulmaz.
dünya kadar peynirli poğaça ve sigara böreği sardım hala bitmedi, bitmiyor.
hadi dedim onu değerlendireyim sıcak sıcak bir şeyler yapayım.hemen hamur tuttum ve puf börek yaptım.
yine bitmedien son fırın makarna yapıp içine karıştıracam.2 tl lik almıştım oysa, öyle kilolarca da değil, ne bereketli çıktı.
20 adet puf börek kızarttım,az sonra gelmek üzereymiş, bekliyorum.
beklerken de size selam vereyim dedim.
sinirliportakal saolun kızlar, tamamdır,mesaj alındı.bilmediğin şehirden ev bakmamak lazım demek ki..
zaten kim uğraşacak ki onunla..ütopik bi düşünceydi...
yakın yerler olabilir..egede sahil kenarı yerlere bakacağım.
valla bu kadar bereketli değilimdir aslında tatlım yaa, ne oldu anlamadım, yap yap bitmedi...Ay ne bereketli kadınsın sen :)
Maaşallah 20 taneee, eline sağlık canım
Ayy sevdiğin kuzeninse ne güzel olur muhabbet. Benimde çook sevdiğim birkaç kuzen var muhabbete doyum olmayan.
Hayırlı olsun diyim canım. Bir dönemi geride bıraktınız. Ne güzel sende biraz evinde vakit geçireceksin.Telefonu yeni elime alabildim
Karneleri dagittim 11 gibi eve geldim. Boylece 1. Dönem bitmis oldu. Zamam su gibi akip gidiyor
Evi guzelce sildim süpürdüm. Wc yikadim
Aksamdan kalma baligi isittim salata yaptim oglusla yedik.
Gelsin havadisler bakalım :)valla bu kadar bereketli değilimdir aslında tatlım yaa, ne oldu anlamadım, yap yap bitmedi...
bereket lorda bence, bende değil
kuzenim evet en sevdiğim, biraz çenelidir amma ne yapayım, gelsin konuşsun bıcır bıcır, ne muhabbet birikmiştir şimdi onda
dedikodu olmasın o :)))))Gelsin havadisler bakalım :)
Hahahahdedikodu olmasın o :)))))
hiç de sevmem dedikoduyu :))))
hayatta yapmamHahahah
Hiç doğru bişey değil, çok ayıp :))
Sakın yapmayın :)
Sen bana uyma :))
kesinlikle canım kimse kimseye yaslanmasın valla hele bana hiç yaslanmasınlar :))en sinir olduğun çalışma arkadaşı tipi
ama iyi yapıyorsun bazen arada böyle ayarlar gerekiyor :)
inşallah canım ben sizin siren sesini duyunca bayılacak gibi oluyorum kime ne oldu acaba diye düşünmekten çok üzülüyorum vallaEh işte. Ara ara çıkıyoruz. Geçen nöbet ki gibi olmaz inş :S kimse hastalanmaz, bize de ihtiyaç olmaz umarım :)
Senin çocuk nasıl? Kime bırakıyosun işteyken?
o heycanı bende dün yaşadımIyi akşamlar kızlar, evet nihayet cuma,haftasonu, tatil
Iyi dinlenmelerpure hazel ve hepimize
Kızım gelecek heyecanlıyım ben de
Hadi insallah. Bayagidir bekliyordunuz ev için galibaSelam kızlar
Eve gelince temizlik yaptım
Süpürge, toz alma,silme en son WC banyo cifleme ile kapanis. Bir makina çamaşır yıkayıp astım, diğeri yıkanıyor.
Ütüler resmen dagggg oldu. Birazdan da duşa girip azıcık keyif yaparım.
Yarın anneme gececegim. Kardeşlerim de çalışmıyor vakit geçiririz
Yurtdışından arkadaşım gelmiş bir ara onunla da görüşmek istiyorum haftasonu.
Bizim internetten görüp begendigimiz bir ev vardı 2 ay önce falan bakmistik.
Dün işyerinden arkadaşım bir müteahhit tanıdık ev satıyor acil dedi. Resimleri yollamis aaa beğendiğim ev. Hemen internetten baktım walla aynı ev.
Pazar günü onunla görüşüp konuşacağız 15bin TL kadar inmişler fiyatı. Hala bizim bütçenin üstünde ama belki birşeyler daha yapar. Başka alternatifler de var dedi.
İnşallah hayırlısıyla bir an önce kendi evimizde yaşamaya başlarız. Bugün de kirayı verdim iyice içime oturdu ya
Ayy inşallah canimHadi insallah. Bayagidir bekliyordunuz ev için galiba
hayirlisi olsun insAllah icinize siner oturmak uzeremi alicaksiniz yatirim amaclimiAyy inşallah canim
Şartları sağlamlaştırmak için uğraşıyorduk o arada da ev bakıyorduk
Ama bir yandan borç öderken tam emin olamıyorum
Çok şükür bu ay tüm borçlar bitti
Artık daha sıkı şekilde ev arayisindayiz