BİRİKİMCİ HATUNLAR

hangi şehirdesin canım kirası gayet iyiymiş.acaba diyorum biz de mi alsak yatırımlık :)

kolay gelsin canım, birikiminiz de bereketli olsun...

kafka dendi mi akan sular durur benim için.
değişim-dönüşüm kitabını ilk kez lisede iken okumuştum. sonrasında ne zaman elime geçse tekrar okurum.
kafkanın tüm kitaplarını okumuş ve de bir kafka hastası olarak kitaplarını kamuran şipal çevirisinde okumanı şiddetle tavsiye ederim.ikisi muhteşem ikili olmuşlardır.

buara araba mevzusu uzun zamandır bizim de gündemimizde..eşim tutturmuş durumda bana ufak bir araba alma konusunda. bankada duran 25 bin tl üzerine biraz daha koyup hiç altınlara dokunmadan ufak bir araba alalım diyor.kıyamıyorum paracıklarıma.kararsızım bu konuda ben de.

Günaydın arkadaslar araba konusuna yorum yapmak istedim eşim özelde calısıyor cumartesı dahil hatta bazen pazar. hep araba için onu beklıyoduk. hem o bunalıyordu hem biz.5senelık ehliyetım var ama korkudan kullanamıyodum arabamızda eskimişti otomatık vıtes aldık krediyle bnde ozel ders aldım masAllah cok rahatladık ya hele annemler için buyuk kolaylık oldu yas ılerledıkce toplu tasıma gıttıkce zorlasıyor.bebiş olursa onun içindde kolaylık olacagını dusunuyorum.
acılen almanızı tavsıye ederım

sağol canım sana da kolay gelsin yağmurlu bir gün dikkat et kendine biraz savruk bir gün yağmur ve rüzgar var :)

bundan sonrakileri kamuran şipal çevirisi ile alayım canım o halde teşekkür ederim önerin için :)

araba bizim de gündemimizde biliyorsun aslında zorunlu bir ihtiyaç olmadıktan sonra ben gereksiz masraf olarak görüyorum. yani yakıt pahalı, kasko, sigorta, mtv derken yılda hiç olmazsa 1-2 bin tl masrafı oluyor. ben de kıyamıyorum bankadan çıkmasın istiyorum paramın ama işte zorunlu olduğu için alacağız. senin için düşünüyorsa senin kararın önemli canım ilerde yine satar paraya çevirirsiniz o sorun olmaz da sen yürümeyi seviyorsun arabayı ne kadar kullanırsın önce onu düşün bence

saol canım tavsiye için..nedense birikmişe kıyamıyorum ama o da bir mal sonuçta, alınmış alınmıştır deyip almalı mı bilemedim.

tavsiyen için teşekkürler :) peki arabanızın modeli nedir sakıncası yoksa?

evet zor bir karar, birikmiş para ile bir şey yapmak :)) daha önce yaşamadığım bir duygu olduğu için garipsiyorum.halbuki çöpe giden bir para değil neticede,karşılığında mal olacak ve sonra satıldığında çok da değer kaybı olmayacak..bilemiyorum ki..ihtiyacım var aslında, araç olsa daha farklı olabilir her şey

bence öyle dusunme vakıt kayıplarını dusun sogukta usumenı dusun bugunlerimizi arıcaz.. ay annemın ogutleri gıbı konustum

toyota auris cnım 2014 model 70 e aldık canım full her seyi.55 bin kredi cektik
biz de ondan alacaktık ama vazgeçmiştik canım.benzinli demi şarjlılardan. memnun musunuz ayda kaç tl benzine veriyorsunuz acaba. yani şarjlı olanları mantıklı mı? çünkü bize 50 km hızın üstünde benzine geçiyor demişti galiba:)

:))) düşünmeye devam yani
masrafı da cok hakıkaten mesela bızım yaklasık 500 ve üstü masrafımız oluyo dıger araba benzındı daha cok yakıyodu dusun. arabayı benım ustume aldık yasım kucuk dıye ve ılk aracım dıye nerdeyse 3bin kusur kasko ve sıgorta odedık. yıllık 970 tl suanda vergisi var.. tüm bu dezavantajlara ragmen hala almanızı onerıyorum

yok canım dızel bzimki sarjlı olanları duymadım. dıger arabamız benzındı farketti yanı 500 cıvarı harcıyoruz ama cok kullanıyoruz. eskıden daha cok farkedıyomus fıyat farkı benzınle dızel arası eskıdn cok fark varmıs alırken. şimdi azalmıs baya bızım sansımıza. pek anlamamda esımden duyduklarımı yazıyorum suan

biliyorum canım masrafların fazlalığını,zira evde bir aracımız var eşimin kullandığı..bana ufak ikinci el, daha makul bir şey planlıyoruz 25-30-35 bin civarı...sadece şehir içinde belirli zamanlarda kullanmak üzere.

ihtiyacın varsa bakmaya başla canım sen de bir araba :)) birlikte bakalım bence

toyota auris cnım 2014 model 70 e aldık canım full her seyi.55 bin kredi cektik
sizin pahalıymış canım bizim o kadar imkanımız yok. 25-40 bin aralığında ancak çıkartırız bakalım nasip :)

sizin pahalıymış canım bizim o kadar imkanımız yok. 25-40 bin aralığında ancak çıkartırız bakalım nasip :)
ankarada bi mini cooper bulmuş gidelim mi deyip duruyor :))))
ben o kadar acele hareket edemiyorum..her akşam yeni bi foto ile geliyor eşim sana araba alacam diye peşimde..sanki kendi biriktirdi parayı
birbirimize fikir verelim canım...
ben çıkayım artık..öpüyorum herkesi

15 gun oncemı ne kuzenım aldı canım 2005 model honda jazz 36 bine. istedgınız gbı bulabılırsınız bnce. biz arabayı kısa surede degısmeyı planlamadıgımız ıcın bıde arabanın kredısı bıtınce ev kredısıne gırcez Allah ızın verırse o yuzden bıze epey dayanabılecek bıse aramaya calıstık nasıp tabı o yuzden boyle pahalıya geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…