- 1 Ekim 2013
- 8.454
- 20.475
benim gecen yıl cok basım donuyodu durduk yere deprem gıbı oluyodu. iyi bi dahiliyecıye gıttım sıkayetlerimi anlattım sagolsun hemen b12 dir kesin dedi teshis koydu.tahlil yaptırdık dogru cıktı. hap içemiyorum ben mıdeme dokunuyo.igne istedim dodex di galiba igne verdi 5li.cok sukur sıkayetlerim gecti.ihmal etmeyın200-600 arası yazan değer için bir kere ölçtürdüm; 68 çıktı. Bir kere de 138.. Baya kötü yani. Şimdi bi kontrolden geçmeyi planlıyorum kadın doğum için. Cuma günü. B12 yi ihmal etmeyeceğim bu sefer.
Bebek düşüncesi varsa mutlaka dvitaminine de baktirin.oncesinde depoları doldurmak lazım.bir çok Dr maalesef önemsemiyor.benim 9 olan değerime iyi demişti kadın dogumcum oysaki ciddi eksiklik hatta yoksunluktu...aylarca uğraştım da 80 üzerine çıkarabilirdim çok şükür. Dr a kalsam güneşte gez yeter diyordu :)) b12 ve dvit eksikliği düşüğe de sebep oluyormuş, aman Allah muhafaza.200-600 arası yazan değer için bir kere ölçtürdüm; 68 çıktı. Bir kere de 138.. Baya kötü yani. Şimdi bi kontrolden geçmeyi planlıyorum kadın doğum için. Cuma günü. B12 yi ihmal etmeyeceğim bu sefer.
Evet iğne dodex.benim gecen yıl cok basım donuyodu durduk yere deprem gıbı oluyodu. iyi bi dahiliyecıye gıttım sıkayetlerimi anlattım sagolsun hemen b12 dir kesin dedi teshis koydu.tahlil yaptırdık dogru cıktı. hap içemiyorum ben mıdeme dokunuyo.igne istedim dodex di galiba igne verdi 5li.cok sukur sıkayetlerim gecti.ihmal etmeyın
Haklısın kuzum.1-2 utuluyorum yine de ben, darısı başınaTemiz çamaşırların ütülü olmasını isteyebilir:)
Kızlar çok yoğunum bugün ben,akşam da mesaideyim
Öpüyorum sizleri
bende seni öpüyorumYorgun olmayan annnannne yok heralde. Bastacimiz annnannneler onlar olmasa nasıl olur halimiz. Kurtarıcı superannannneler hepinizin elllerinden yureklerinden öpüyorum.iyi ki varsiniz
benim gecen yıl cok basım donuyodu durduk yere deprem gıbı oluyodu. iyi bi dahiliyecıye gıttım sıkayetlerimi anlattım sagolsun hemen b12 dir kesin dedi teshis koydu.tahlil yaptırdık dogru cıktı. hap içemiyorum ben mıdeme dokunuyo.igne istedim dodex di galiba igne verdi 5li.cok sukur sıkayetlerim gecti.ihmal etmeyın
Bebek düşüncesi varsa mutlaka dvitaminine de baktirin.oncesinde depoları doldurmak lazım.bir çok Dr maalesef önemsemiyor.benim 9 olan değerime iyi demişti kadın dogumcum oysaki ciddi eksiklik hatta yoksunluktu...aylarca uğraştım da 80 üzerine çıkarabilirdim çok şükür. Dr a kalsam güneşte gez yeter diyordu :)) b12 ve dvit eksikliği düşüğe de sebep oluyormuş, aman Allah muhafaza.
Bebek anneyi sömüruyor resmenİğneyi gün aşırı vermişti. 15 taneydi galiba. İzin alamadım vs gidemedim bir türlü. Ama artık ihmal etmeyeceğim.
HoşgeldinBende varim
bebis dusunuyosan 7 aydir bebek isteyen biri olarak sana onerim arkadasim 1.hormon testi yaptirman 2.esininde kontrol olmasi.İğneyi gün aşırı vermişti. 15 taneydi galiba. İzin alamadım vs gidemedim bir türlü. Ama artık ihmal etmeyeceğim.
Evet bebek düşünmeden önce bi eksikliklerimi halledeyim mantığı ile gidiyorum ben de. Yoksa kramplar vs. zorluyormuş insanı. Demir’i de belirteyim özellikle. Teşekkür ederim :)
Hos bulduk sizlerden fikir almak istiyorum bir konuda oda suki hic birikimim yok evlilik yuzugumu bile satmistim ama esimin durumu duzeldi simdi ve birikim nasil yapiyorsunuz ben bazen koseye az atiyorum sonra para olmuyor cikrtip veriormHoşgeldin
biriktirdikce gram altin alabilirsinz sonra birlestirip bilezik alabirsiniz bnceHos bulduk sizlerden fikir almak istiyorum bir konuda oda suki hic birikimim yok evlilik yuzugumu bile satmistim ama esimin durumu duzeldi simdi ve birikim nasil yapiyorsunuz ben bazen koseye az atiyorum sonra para olmuyor cikrtip veriorm
Reglin 2. Günü standart bakıyorlar zaten fsh,TSH,e2 , prolaktin bildiğim kadarıyla..bebis dusunuyosan 7 aydir bebek isteyen biri olarak sana onerim arkadasim 1.hormon testi yaptirman 2.esininde kontrol olmasi.
gercekten bu ikisinin en en basta bebisi daha dusunurken bakilmasi taraftariyim.illa sorun olursa bakilmamali yani, insAllah cikmazda sorun cikarsa bastan yaptirmadgn icin vakit kaybi oluyor bnce.nacizane onermek istedm
Aynen de oyle damlaya damlaya gol olurbiriktirdikce gram altin alabilirsinz sonra birlestirip bilezik alabirsiniz bnce
Merhaba,hoşgeldiniz.Hos bulduk sizlerden fikir almak istiyorum bir konuda oda suki hic birikimim yok evlilik yuzugumu bile satmistim ama esimin durumu duzeldi simdi ve birikim nasil yapiyorsunuz ben bazen koseye az atiyorum sonra para olmuyor cikrtip veriorm
Ohh iyi bari aradan çıkmış pazar işi.her şey çok pahalı gerçektenAy pazarı yaptım şükür. Benim b12 baktırdığım zaman 200 filan çııkmıştı.
Dvit gerçekten çok mühim. Dediğiniz gibi önemsenmiyor ülkemizde.
Bu arada 65 lira harcadım :S pazara bak ya
Başımda çok dönüyor kuzu. Vertigomda var ama b12 de etkiliyor olabilir. Alayım da kullanayım biraz bariOhh iyi bari aradan çıkmış pazar işi.her şey çok pahalı gerçekten
200 oldukça düşük kuzum, hele takviye de almamissin azalmıştır o daha da.hep b12 den bu isteksizliklerin, haberin olsun...
Az olsun çok olsun kenara attığınızı unutmazsanız olmaz. Planlı harcama yapmanız gerekir.bütçenizi bilirseniz neyi nereye harcayacağınızı, ne kadar biriktirebileceğinizi ayarlayabilirsiniz. Acil durumlar hariç tabiHos bulduk sizlerden fikir almak istiyorum bir konuda oda suki hic birikimim yok evlilik yuzugumu bile satmistim ama esimin durumu duzeldi simdi ve birikim nasil yapiyorsunuz ben bazen koseye az atiyorum sonra para olmuyor cikrtip veriorm