BİRİKİMCİ HATUNLAR

şimdi aklıma deli deli şeyler geliyor benim. evimiz kira ama başka bi şehirden 1+1 alsak mesela 80-70 e falan. kirası da 650 falan olsa.elimde de 20bin peşinat olsa sizce almak mantıklı mı. ama zaten ev parası biriktiriyorum ya 1,2 sene sonraya. ilk önce 1+1 i alsam onun kredisini 1,2 seneye ödemiş olsam. sonra da 3+1 i alıp onun kredisini çeksem sizce nasıl fikir bunlar. ay tüm gün yatırım düşünen ben miyim acaba aaa? sizle takıla takıla böyle oldum yeminle

sarma mı :) ay ben çok severim am hiç sarmam ne yaprak ne de lahana. aslında eşm lahana çok seviyor bi gaz verin de sarayım. ama hiç sarmadım bugüne kadar.
lahana kolay yaprak zor lahana sar yapmak istiyorsan başla soganı sarmısagı maydonosu dogramaya göreyim seni yaparsın

lahana kolay yaprak zor lahana sar yapmak istiyorsan başla soganı sarmısagı maydonosu dogramaya göreyim seni yaparsın
ama daha çalışıyorum 5 den sonra inşallah. birde nette gördüm lahanayı nescafe fincanına koyup öyle sarıyorlar büyük büyük yani iki ya da 3 tanesi doyurur bi insanı. acaba öyle yapsam içi pişer mi ki acep. hemde çok çok kolay olur :)

[benQUOTE="lindalinda, post: 54406523, member: 762080"]ama daha çalışıyorum 5 den sonra inşallah. birde nette gördüm lahanayı nescafe fincanına koyup öyle sarıyorlar büyük büyük yani iki ya da 3 tanesi doyurur bi insanı. acaba öyle yapsam içi pişer mi ki acep. hemde çok çok kolay olur :)[/QUOTE] ben şok şok hiç görmedim öyle birşey kolay kaçıyorlar

ben şok şok hiç görmedim öyle birşey kolay kaçıyorlar[/QUOTE]
ama napalım çalışıoz ya ya ondan bea:) sonuçta mideye her şekilde inecek

Olabilir. Bende kendi istediğim bi evi alamayabilirim. Beğendiğim evler 250den başlıyor. Bizde bu sene peşinat biriktiricez. 2+1 düşünüyorum ben. 150den filan başlıyo tabi.Bekarlarla uğraşamam sanırım 2+1 olsun aile gelir belki en azından.

canım benim, kolay gelsin işlerinde.çok da yorma kendini, bizi de ihmal etme lütfen

tatlımm, ben gittim sen gelmişsin..yeni döndüm çarşıdan, hallettim çok şükür..yağmur kötüydü ama...

ben de 20 binlik bir şey olsa rahatça alırdım.ne aldın canım marka olarak, sakıncası yoksa? yılı? km nasıldı?uygunmuş 20 bin..Allah kazasız belasız masrafsız uzun yıllar binmeyi nasip etsin inşallah

valla canım ben bunu aylardır düşünüyorum da öyle 70-80 e maalesef oturulacak bi daire bulamadım. para bankada duracağına ev yatırımı olur dedim ama maalesef bulamadım.sen bulursan bana da haber et lütfen hemen alırım..tabi riski de şu, iyi araştırmak lazım..muhit çok önemli.elimizde patlamamalı. bilmediğin bir şehir, bilmediğin bi muhit çok riskli.yaşadığımız şehirde bile uzak durduğumuz muhitler oluyor...

Allah gönlüne göre versin kuzum, 150 gayet güzel, semti iyi ve bina çok eski değilse...

Peugeot 206 kuzu. Arabamın fotosu da yok ki :) atardım. yazın almıştık. 2000 model. Benzinli 130binde. Otomatik. Arada bişeleri ufak tefek yapılıyor tabi ama çok şükür ciddi bi sorun yok.

oku canım güzeldi kitabı ben de diğerlerini alacağım kısa sürede.
ben de sürekli otobüse dolmuşa biniyorum kaç senedir. ama araba şart artık bizim için canım kızı kreşe verince ben bırakıp almalıyım saatleri belli olan benim çünkü. ne güzel araba kullanıyormuşsun ben de kullanırım inşallah :)

Peugeot 206 kuzu. Arabamın fotosu da yok ki :) atardım. yazın almıştık. 2000 model. Benzinli 130binde. Otomatik. Arada bişeleri ufak tefek yapılıyor tabi ama çok şükür ciddi bi sorun yok.
bi ara ben de baktım 206... 307 .. peugeot seviyorum ben de. ama çok arızası oluyor dediler bi korkmuştum. otoban faresi..
otomatik olması da iyi,yılı ve km de iyiymiş.maşallah diyeyim. iyi günlerde kullan tatlım...bakayım ben de temiz var mı...

Allah gönlüne göre versin kuzum, 150 gayet güzel, semti iyi ve bina çok eski değilse...
5 seneyi geçkindir sanırım. hiç kullanılmamış kent konut evleri var buranın karamürsel ilçesinde. Bi bak sahibinden istersen.
Biraz yüksek 7 katlı galiba. Biz deprem görmüş insanlar yüksek bina hiç sevmiyoruz ama maalesef işte.
Benim oturduğum ev 3 katlı çok şükür. Böyle bi ev almak isterdim kendime.

valla canım aslında bi çok şehirde çok daha uyguna var ama emlakçıya verince nasıl olur bizim adımıza takip etmek için ayrı bi para talep ediyorlar mı. yoksa 650 kira gelse fena mı kiramı karşılar ya da kredinin belli bi miktarını. bence bak kuzum çok var öyle evler hemde sıfır hemde ünivesitelere yakın yerler.sadece tapu için falan o şehre gitmek lazım uğraşır mısın. ben uğraşırım yeterki kafama yatsın.

Tamam canım çıktıpımda alıcam mutlaka.
Kuzu sen istanbulda mıydın? İstanbulda asla ceaaret edemezdim sanırım. İzmitte istanbulla yarışıyor artık trafik konusunda ama yinede daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…