- 26 Mayıs 2016
- 3.828
- 8.090
sarma mı :) ay ben çok severim am hiç sarmam ne yaprak ne de lahana. aslında eşm lahana çok seviyor bi gaz verin de sarayım. ama hiç sarmadım bugüne kadar.ay ben geç kaldım galiba sohbeteyoruldum ya sarma sardım oglum geliyor okular tatil
lahana kolay yaprak zor lahana sar yapmak istiyorsan başla soganı sarmısagı maydonosu dogramayasarma mı :) ay ben çok severim am hiç sarmam ne yaprak ne de lahana. aslında eşm lahana çok seviyor bi gaz verin de sarayım. ama hiç sarmadım bugüne kadar.
ama daha çalışıyorum 5 den sonra inşallah. birde nette gördüm lahanayı nescafe fincanına koyup öyle sarıyorlar büyük büyük yani iki ya da 3 tanesi doyurur bi insanı. acaba öyle yapsam içi pişer mi ki acep. hemde çok çok kolay olur :)lahana kolay yaprak zor lahana sar yapmak istiyorsan başla soganı sarmısagı maydonosu dogramayagöreyim seni yaparsın
ben şok şok hiç görmedim öyle birşey kolay kaçıyorlar[benQUOTE="lindalinda, post: 54406523, member: 762080"]ama daha çalışıyorum 5 den sonra inşallah. birde nette gördüm lahanayı nescafe fincanına koyup öyle sarıyorlar büyük büyük yani iki ya da 3 tanesi doyurur bi insanı. acaba öyle yapsam içi pişer mi ki acep. hemde çok çok kolay olur :)
ama napalım çalışıoz ya ya ondan bea:) sonuçta mideye her şekilde inecekben şok şok hiç görmedim öyle birşey kolay kaçıyorlar
Aaa bende hiç duymadım :))ama daha çalışıyorum 5 den sonra inşallah. birde nette gördüm lahanayı nescafe fincanına koyup öyle sarıyorlar büyük büyük yani iki ya da 3 tanesi doyurur bi insanı. acaba öyle yapsam içi pişer mi ki acep. hemde çok çok kolay olur :)
Olabilir. Bende kendi istediğim bi evi alamayabilirim. Beğendiğim evler 250den başlıyor. Bizde bu sene peşinat biriktiricez. 2+1 düşünüyorum ben. 150den filan başlıyo tabi.Bekarlarla uğraşamam sanırım 2+1 olsun aile gelir belki en azından.şimdi aklıma deli deli şeyler geliyor benim. evimiz kira ama başka bi şehirden 1+1 alsak mesela 80-70 e falan. kirası da 650 falan olsa.elimde de 20bin peşinat olsa sizce almak mantıklı mı. ama zaten ev parası biriktiriyorum ya 1,2 sene sonraya. ilk önce 1+1 i alsam onun kredisini 1,2 seneye ödemiş olsam. sonra da 3+1 i alıp onun kredisini çeksemsizce nasıl fikir bunlar. ay tüm gün yatırım düşünen ben miyim acaba aaa? sizle takıla takıla böyle oldum yeminle
merhaba kızlar
selam tatlım nasılsın
dün mesaideydim, geç saatte eve gittim. bedenen ve ruhen çok yorgundum hemen uyumuşum.
bugün de yine deli bir yoğunluk içerisindeyim ama akşam mesaiye kalmayacağım
eşim haftaya şehirdışında olacak bu hafta birlikte vakit geçirmeliyim
hava çok soğuk ve yağmurlu böyle havalarda hiç işe gelmek içimden gelmiyor benim de
tatlımm, ben gittim sen gelmişsin..yeni döndüm çarşıdan, hallettim çok şükür..yağmur kötüydü ama...Ohh hatun gezmelere de çıkmış. Tatlım benim. Dün nöbet çıkışı evde uyumadım. Gece de biraz geç uyudum. Yine öğlene kadar uyuduk anlayacağın :)
Maşallah sen yine erkencisin.
Hallettin mi işlerini
ben de 20 binlik bir şey olsa rahatça alırdım.ne aldın canım marka olarak, sakıncası yoksa? yılı? km nasıldı?uygunmuş 20 bin..Allah kazasız belasız masrafsız uzun yıllar binmeyi nasip etsin inşallahOo kuzu senin ihtiyacın yok ki. Servis in varmış ya ne güzel. Servis varken de araba kullanılmaz israf zaten. Kullanabileceğiniz araba varsa gereksiz almak zaten. Canım bidr istanbul ulaşım konusunda zaten çok iyi. Ne kadar tıkış tepiş olsada maalesef.
İzmitte biraz ulaşım sorunlu.
Biz 20000lik kadar bi araba aldık. Ben acemiliğimi atayım diye. Bide akrabamdan borç aldım kredi çekmek zorunda kalmadım düşük meblağlı bi araba aldığım için.
O kadar memnunum ki. Tüm ödemeleri az zaten.
Tabi eski olduğu için arada masrafları oluyor.
şimdi aklıma deli deli şeyler geliyor benim. evimiz kira ama başka bi şehirden 1+1 alsak mesela 80-70 e falan. kirası da 650 falan olsa.elimde de 20bin peşinat olsa sizce almak mantıklı mı. ama zaten ev parası biriktiriyorum ya 1,2 sene sonraya. ilk önce 1+1 i alsam onun kredisini 1,2 seneye ödemiş olsam. sonra da 3+1 i alıp onun kredisini çeksemsizce nasıl fikir bunlar. ay tüm gün yatırım düşünen ben miyim acaba aaa? sizle takıla takıla böyle oldum yeminle
geldim beybiiimmmm, evdesin di mi bugün? ohh missssKurabiyem gelmiş :))
Allah gönlüne göre versin kuzum, 150 gayet güzel, semti iyi ve bina çok eski değilse...Olabilir. Bende kendi istediğim bi evi alamayabilirim. Beğendiğim evler 250den başlıyor. Bizde bu sene peşinat biriktiricez. 2+1 düşünüyorum ben. 150den filan başlıyo tabi.Bekarlarla uğraşamam sanırım 2+1 olsun aile gelir belki en azından.
Peugeot 206 kuzu. Arabamın fotosu da yok ki :) atardım. yazın almıştık. 2000 model. Benzinli 130binde. Otomatik. Arada bişeleri ufak tefek yapılıyor tabi ama çok şükür ciddi bi sorun yok.canım benim, kolay gelsin işlerinde.çok da yorma kendini, bizi de ihmal etme lütfen
tatlımm, ben gittim sen gelmişsin..yeni döndüm çarşıdan, hallettim çok şükür..yağmur kötüydü ama...
ben de 20 binlik bir şey olsa rahatça alırdım.ne aldın canım marka olarak, sakıncası yoksa? yılı? km nasıldı?uygunmuş 20 bin..Allah kazasız belasız masrafsız uzun yıllar binmeyi nasip etsin inşallah
valla canım ben bunu aylardır düşünüyorum da öyle 70-80 e maalesef oturulacak bi daire bulamadım. para bankada duracağına ev yatırımı olur dedim ama maalesef bulamadım.sen bulursan bana da haber et lütfen hemen alırım..tabi riski de şu, iyi araştırmak lazım..muhit çok önemli.elimizde patlamamalı. bilmediğin bir şehir, bilmediğin bi muhit çok riskli.yaşadığımız şehirde bile uzak durduğumuz muhitler oluyor...
oku canım güzeldi kitabı ben de diğerlerini alacağım kısa sürede.Merhaba canım. Kafkanın kitabını okumadım. İlk fırsatta alacağım. Bende merak ediyordum.
Evet araba çok önemli artık. Hele yaş ilerledikçe. Senelerdir kat ettiğim yolu ben bilirim. Şimdi gerçekten çok rahatım. En azından işe gidip geliyorum
bi ara ben de baktım 206... 307 .. peugeot seviyorum ben de. ama çok arızası oluyor dediler bi korkmuştum. otoban faresi..Peugeot 206 kuzu. Arabamın fotosu da yok ki :) atardım. yazın almıştık. 2000 model. Benzinli 130binde. Otomatik. Arada bişeleri ufak tefek yapılıyor tabi ama çok şükür ciddi bi sorun yok.
5 seneyi geçkindir sanırım. hiç kullanılmamış kent konut evleri var buranın karamürsel ilçesinde. Bi bak sahibinden istersen.Allah gönlüne göre versin kuzum, 150 gayet güzel, semti iyi ve bina çok eski değilse...
valla canım aslında bi çok şehirde çok daha uyguna var ama emlakçıya verince nasıl olur bizim adımıza takip etmek için ayrı bi para talep ediyorlar mı. yoksa 650 kira gelse fena mı kiramı karşılar ya da kredinin belli bi miktarını. bence bak kuzum çok var öyle evler hemde sıfır hemde ünivesitelere yakın yerler.sadece tapu için falan o şehre gitmek lazım uğraşır mısın. ben uğraşırım yeterki kafama yatsın.canım benim, kolay gelsin işlerinde.çok da yorma kendini, bizi de ihmal etme lütfen
tatlımm, ben gittim sen gelmişsin..yeni döndüm çarşıdan, hallettim çok şükür..yağmur kötüydü ama...
ben de 20 binlik bir şey olsa rahatça alırdım.ne aldın canım marka olarak, sakıncası yoksa? yılı? km nasıldı?uygunmuş 20 bin..Allah kazasız belasız masrafsız uzun yıllar binmeyi nasip etsin inşallah
valla canım ben bunu aylardır düşünüyorum da öyle 70-80 e maalesef oturulacak bi daire bulamadım. para bankada duracağına ev yatırımı olur dedim ama maalesef bulamadım.sen bulursan bana da haber et lütfen hemen alırım..tabi riski de şu, iyi araştırmak lazım..muhit çok önemli.elimizde patlamamalı. bilmediğin bir şehir, bilmediğin bi muhit çok riskli.yaşadığımız şehirde bile uzak durduğumuz muhitler oluyor...
Tamam canım çıktıpımda alıcam mutlaka.oku canım güzeldi kitabı ben de diğerlerini alacağım kısa sürede.
ben de sürekli otobüse dolmuşa biniyorum kaç senedir. ama araba şart artık bizim için canım kızı kreşe verince ben bırakıp almalıyım saatleri belli olan benim çünkü. ne güzel araba kullanıyormuşsun ben de kullanırım inşallah :)