- 15 Ocak 2018
- 511
- 376
- 34
Haklisiniz bizim durumumuz yeni yeni duzeliyor bu sebepten elde hic birsey yok yuzugum bile ama ins artik duzeldi bizde iki bebek var aciliyetimiz cok oluyor ama az az da olsa atacam bi kenara en azindan cocuklarmin gelecegi icinAz olsun çok olsun kenara attığınızı unutmazsanız olmaz. Planlı harcama yapmanız gerekir.bütçenizi bilirseniz neyi nereye harcayacağınızı, ne kadar biriktirebileceğinizi ayarlayabilirsiniz. Acil durumlar hariç tabi
Yüzüğünüz?Haklisiniz bizim durumumuz yeni yeni duzeliyor bu sebepten elde hic birsey yok yuzugum bile ama ins artik duzeldi bizde iki bebek var aciliyetimiz cok oluyor ama az az da olsa atacam bi kenara en azindan cocuklarmin gelecegi icin
Alyansımı bile sattım demek istiyorYüzüğünüz?
TeşekkürlerAlyansımı bile sattım demek istiyor
Evet iki bebekle gider çok olmalı. Allah bağışlasın bu arada. Çalışmıyorsunuz galibaHaklisiniz bizim durumumuz yeni yeni duzeliyor bu sebepten elde hic birsey yok yuzugum bile ama ins artik duzeldi bizde iki bebek var aciliyetimiz cok oluyor ama az az da olsa atacam bi kenara en azindan cocuklarmin gelecegi icin
Yok calismiyorum profildeki bilgilerim yanlis ama sosyolojiyi 2 ci sinifta biraktim bu yil sinavlara tekrardan girecemEvet iki bebekle gider çok olmalı. Allah bağışlasın bu arada. Çalışmıyorsunuz galiba
Ne zaman sattınız peki? Durumunuz neden bozuldu ?Evet canim alyansim
Aslinda iyi degildi ki bozulsun esim duzenli calismiyordu ben bileziklerimi is kursun diye verdim ticari taksi onu satinca ailesi borc bahanesiyle bileziklerimi duman etti alyansimi kira icin satmistim 2 ay oluyor sigortali bir ise girmesi duzenli tabi ama 4 yillik evliyiz borclar var ama duzenli is bulmasi bile bizi cok toparladi cok sukurNe zaman sattınız peki? Durumunuz neden bozuldu ?
Çok zor bir durum düze çıkmışsınız şükür kiAslinda iyi degildi ki bozulsun esim duzenli calismiyordu ben bileziklerimi is kursun diye verdim ticari taksi onu satinca ailesi borc bahanesiyle bileziklerimi duman etti alyansimi kira icin satmistim 2 ay oluyor sigortali bir ise girmesi duzenli tabi ama 4 yillik evliyiz borclar var ama duzenli is bulmasi bile bizi cok toparladi cok sukur
Cok sukur canim benimÇok zor bir durum düze çıkmışsınız şükür ki
Ben varım:)kızlar kimse yokmu
sendemi uymadın benim başım agrıyor biraz da ondan uzandım kaltım agrıkesici aldımBen varım:)
Geçer inş en kısa zamanda. Ben de yeni banyodan çıktım biraz kurusun saçlarımsendemi uymadın benim başım agrıyor biraz da ondan uzandım kaltım agrıkesici aldım
Yok ablam ben gece kuşu :) tv'de takılıyorumzeyneprer uyudunmu
buradayım şimdilikYok ablam ben gece kuşu :) tv'de takılıyorum
Sizler napıyosunuz