BİRİKİMCİ HATUNLAR

Mersin :KK200:
ki daha yeni eşyalı evler 900-100-1100 değişiyor :)
mülkünü 124e aldık..
canım 124 çokmuş sanki ama kirası gayet iyi ya. arada bakayım mersinden ev ama eşim oralardan almaz :) istıorum ki şuanki kiramı karşılasın mesela ama ev de 60 bin civarı olsun :) kızlar ev satan varsa 1+1 bana haber verin burdan :)
lindalinda lindalinda bnim arkadasımda 145 e mı ne aldı canım 1+1 1000 liraya ogrencıye kıraya verdi içine 10bin tl lik esya aldı en cok kullanılanları
145 de çok canım bana 60 binlik falan lazım. kirası baya iyiymiş seninki hangi şehirde acaba ?

canım 124 çokmuş sanki ama kirası gayet iyi ya. arada bakayım mersinden ev ama eşim oralardan almaz :) istıorum ki şuanki kiramı karşılasın mesela ama ev de 60 bin civarı olsun :) kızlar ev satan varsa 1+1 bana haber verin burdan :)

145 de çok canım bana 60 binlik falan lazım. kirası baya iyiymiş seninki hangi şehirde acaba ?
orta karadenizde canım :KK39:

günaydın kızlar,

ev işlerini halledip hazırlanıyorum, bu gün çarşı pazar gezeceğim.işlerim var.

K kahvemsi mutluluk nasılsın kuzum, yoğun musun hala?
Z zeyneprer sen ne durumdasın tatlım? durum bildirmesi yapınız lütfen...

hava yağmurlu...işler beni bekler.
merhaba kızlar
selam tatlım nasılsın
dün mesaideydim, geç saatte eve gittim. bedenen ve ruhen çok yorgundum hemen uyumuşum.
bugün de yine deli bir yoğunluk içerisindeyim ama akşam mesaiye kalmayacağım
eşim haftaya şehirdışında olacak bu hafta birlikte vakit geçirmeliyim
hava çok soğuk ve yağmurlu böyle havalarda hiç işe gelmek içimden gelmiyor benim de

Bebek anneyi sömüruyor resmen :KK66: o sebeple hazırlıklı başlamak en iyisi.
Hayırlısı olsun inşallah, sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin Allah.

Evet herkes aynı şeyi söylüyor. Bir de pek dirençli biri değilimdir. Önlemimi alayım diye düşündüm. Bir ilaç kullanıyorum, bu nedenle en erken Nisandan sonra düşünebileceğiz bebek konusunu. Şimdiden gidiyorum ama :) Yarına randevu aldım bakalım:)

bebis dusunuyosan 7 aydir bebek isteyen biri olarak sana onerim arkadasim 1.hormon testi yaptirman 2.esininde kontrol olmasi.
gercekten bu ikisinin en en basta bebisi daha dusunurken bakilmasi taraftariyim.illa sorun olursa bakilmamali yani, insAllah cikmazda sorun cikarsa bastan yaptirmadgn icin vakit kaybi oluyor bnce.nacizane onermek istedm

Evet yarın adetimin de 3. Günü. Bu nedenle hepsini yaptırmak niyetindeyim :) Bakalım doktor da yapar inşallah. Eşim de kontrolden geçecek yarın. Biz elimizden geleni yapalım, önlemimizi alalım niyetindeyiz.

Evet herkes aynı şeyi söylüyor. Bir de pek dirençli biri değilimdir. Önlemimi alayım diye düşündüm. Bir ilaç kullanıyorum, bu nedenle en erken Nisandan sonra düşünebileceğiz bebek konusunu. Şimdiden gidiyorum ama :) Yarına randevu aldım bakalım:)

Evet yarın adetimin de 3. Günü. Bu nedenle hepsini yaptırmak niyetindeyim :) Bakalım doktor da yapar inşallah. Eşim de kontrolden geçecek yarın. Biz elimizden geleni yapalım, önlemimizi alalım niyetindeyiz.
su yuzden soyledm canim benim esimde gecn ay muayene oldu cok sukur her sey iyi cikti ama mesela kotu bise ciksa en az 3 ay tedavi suresi oluyomus esim 6 ay gectikten sonra gtti dr a bi sorun ciksaydi ustune eklencekti mesela tedavi suresi.
gerci bizim ikimizde de problem yok ama 7.ay bitti istedgmz Allah hayirlisini nasip etsin insAllah en yakn zamnda olur

Bu arada konuya hönk diye daldım kusura bakmayın :)

Araba konusunda benim tavsiyem de nacizane alın yönünde. İlk başta sigorta kasko yüksek çıkıyor ama sonra düşüyor. Bizim araba da benim üzerime, 4 yıldır kasko vs yaptırınca baya düştü. Şuan kasko sigorta 1500 civarı.

Üstelik eskiden araba kaybettiren birşeydi. Biz 2013 model arabayı 2014 ye almıştık 38.250 ye, şimdi arabayı 45-46 ya satabiliyoruz. Kar ettik resmen :)))

su yuzden soyledm canim benim esimde gecn ay muayene oldu cok sukur her sey iyi cikti ama mesela kotu bise ciksa en az 3 ay tedavi suresi oluyomus esim 6 ay gectikten sonra gtti dr a bi sorun ciksaydi ustune eklencekti mesela tedavi suresi.
gerci bizim ikimizde de problem yok ama 7.ay bitti istedgmz Allah hayirlisini nasip etsin insAllah en yakn zamnda olur

Evet ben de bir kaç gün önce aynı cümleleri eşime kurdum. Benim farklı bir sağlık sorunum daha var. İlaç kullanıyorum ve gebelikte kullanılamayacak bir ilaç olduğu için çocuk düşündüğüm anda dozajı düşürülecek. Bu nedenle benim için zaman çok önemli. Ne kadar çabuk yeniden olması gereken dozajı kullanırsam o kadar iyi. Tabi Allah nasip etmezse uzun yıllar olmazsa orası Allah’ın takdiri. Biz elimizden geleni yapalım kontrolden geçelim çabam bu yüzden.

İnşallah Rabbim size de gönlünüzden geçtiği gibi nasip etsin.

Evet ben de bir kaç gün önce aynı cümleleri eşime kurdum. Benim farklı bir sağlık sorunum daha var. İlaç kullanıyorum ve gebelikte kullanılamayacak bir ilaç olduğu için çocuk düşündüğüm anda dozajı düşürülecek. Bu nedenle benim için zaman çok önemli. Ne kadar çabuk yeniden olması gereken dozajı kullanırsam o kadar iyi. Tabi Allah nasip etmezse uzun yıllar olmazsa orası Allah’ın takdiri. Biz elimizden geleni yapalım kontrolden geçelim çabam bu yüzden.

İnşallah Rabbim size de gönlünüzden geçtiği gibi nasip etsin.
aminn insAllah hic belli olmaz bakarsiniz ilk aydan olur hemen Allahim kimsenin kucagini bos birakmasn

günaydın kızlar. bugün burada çok güzel yağmur yağıyor inşallah barajlarımız dolar artık.
hafta bitsin diye bekliyorum hafta sonu bir atraksiyon yok ama hafta içi aşırı sıkıcı olunca normal bir hafta sonunu dört gözle bekliyor insan :))
biz birikim adına bu ay 1500 tl ayırabileceğiz gibi görünüyor. bu da 2017 de belirlediğim hedefe uyuyor :nazar:
bu arada kafkanın dönüşüm kitabını okudum hoşuma gitti acımasız dünya düzeni o yıllarda nasılsa şimdi de aynı. tavsiye ederim okumanızı. ben dava kitabını alacağım denk gelirse vaktim de olursa onu okuyacağım inşallah.
bugün yağmurda yürürken bir arabam olsun istedim ilk defa. yaza doğru alabilirsek ufak tefek birşey alalım da ben geliştireyim istiyorum kendimi bakalım nasip.:KK200:
bu arada aklım Varyemez Varyemez de iyidir umarım son mesajını gördüm Allah ferahlık versin sıkıntılarını gidersin inşallah :dua:
Merhaba canım. Kafkanın kitabını okumadım. İlk fırsatta alacağım. Bende merak ediyordum.
Evet araba çok önemli artık. Hele yaş ilerledikçe. Senelerdir kat ettiğim yolu ben bilirim. Şimdi gerçekten çok rahatım. En azından işe gidip geliyorum

günaydın kızlar,

ev işlerini halledip hazırlanıyorum, bu gün çarşı pazar gezeceğim.işlerim var.

K kahvemsi mutluluk nasılsın kuzum, yoğun musun hala?
Z zeyneprer sen ne durumdasın tatlım? durum bildirmesi yapınız lütfen...

hava yağmurlu...işler beni bekler.
Ohh hatun gezmelere de çıkmış. Tatlım benim. Dün nöbet çıkışı evde uyumadım. Gece de biraz geç uyudum. Yine öğlene kadar uyuduk anlayacağın :)
Maşallah sen yine erkencisin.
Hallettin mi işlerini

merhaba kızlar
selam tatlım nasılsın
dün mesaideydim, geç saatte eve gittim. bedenen ve ruhen çok yorgundum hemen uyumuşum.
bugün de yine deli bir yoğunluk içerisindeyim ama akşam mesaiye kalmayacağım
eşim haftaya şehirdışında olacak bu hafta birlikte vakit geçirmeliyim
hava çok soğuk ve yağmurlu böyle havalarda hiç işe gelmek içimden gelmiyor benim de
Merhaba canım. Bu ara seni pek göremedik. Özledik. Gerçi nöbette bende fena yoğundum.
Sağlığın, sıhhatin, keyfin yerinde mi? Önemli olan o.
İnş iş yoğunluğun bir an önce azalır.

aminn insAllah hic belli olmaz bakarsiniz ilk aydan olur hemen Allahim kimsenin kucagini bos birakmasn
Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Araba günümüzde çok büyük rahatlık, bizim şu an yok bir yıl kadar önce sattık.
Bizim için ekstra masrafti çünkü.
Eşimin işi dolayısıyla 7/24 şirket arabası var. Özel işlerimiz ve tatillerde de kullanabiliyoruz. Belirli kilometreye kadar benzin de şirketten.
Benim de şirketim pozisyon değişikliği olunca araba verdi. Ama evimizin bulunduğu bölge park yeri açısından sorunlu ve otoparklar pahali. Servis de kapının önünden geçiyor. Genelde kullanmıyorum. Mesaiye kaldığımda ya da eşimin işi olduğu zamanlarda şirket arabası alıyorum. Acemiliği atarken çok yardımcı oldu ama:)

Merhaba canım. Bu ara seni pek göremedik. Özledik. Gerçi nöbette bende fena yoğundum.
Sağlığın, sıhhatin, keyfin yerinde mi? Önemli olan o.
İnş iş yoğunluğun bir an önce azalır.
Ben bu aralar eskisi gibi çok aktif olamam sanırım, marta kadar işler feciii
Nefes alacak vaktim bile kalmıyor isyerinde
yorgunluk dışında çok şükür bir sorun yok
Sen bugün iyice dinlenir uykunu alırsın artık:)

Araba günümüzde çok büyük rahatlık, bizim şu an yok bir yıl kadar önce sattık.
Bizim için ekstra masrafti çünkü.
Eşimin işi dolayısıyla 7/24 şirket arabası var. Özel işlerimiz ve tatillerde de kullanabiliyoruz. Belirli kilometreye kadar benzin de şirketten.
Benim de şirketim pozisyon değişikliği olunca araba verdi. Ama evimizin bulunduğu bölge park yeri açısından sorunlu ve otoparklar pahali. Servis de kapının önünden geçiyor. Genelde kullanmıyorum. Mesaiye kaldığımda ya da eşimin işi olduğu zamanlarda şirket arabası alıyorum. Acemiliği atarken çok yardımcı oldu ama:)
Oo kuzu senin ihtiyacın yok ki. Servis in varmış ya ne güzel. Servis varken de araba kullanılmaz israf zaten. Kullanabileceğiniz araba varsa gereksiz almak zaten. Canım bidr istanbul ulaşım konusunda zaten çok iyi. Ne kadar tıkış tepiş olsada maalesef.
İzmitte biraz ulaşım sorunlu.
Biz 20000lik kadar bi araba aldık. Ben acemiliğimi atayım diye. Bide akrabamdan borç aldım kredi çekmek zorunda kalmadım düşük meblağlı bi araba aldığım için.
O kadar memnunum ki. Tüm ödemeleri az zaten.
Tabi eski olduğu için arada masrafları oluyor.

Ben bu aralar eskisi gibi çok aktif olamam sanırım, marta kadar işler feciii
Nefes alacak vaktim bile kalmıyor isyerinde
yorgunluk dışında çok şükür bir sorun yok
Sen bugün iyice dinlenir uykunu alırsın artık:)
Off yapma bee ama olmaz kiiiii
Yılbaşı da geçti :S
Ne yoğunluğu böyle :KK43:

Off yapma bee ama olmaz kiiiii
Yılbaşı da geçti :S
Ne yoğunluğu böyle :KK43:
Yılbaşı geçiyor ama işlemler devam ediyor:KK43:
Her yıl Nisan ayında bir önceki yıla ait verilen beyanname var. O bitene kadar olur bu yoğunluk. Millet yeni yılın ilk çeyreğini bitirirken biz hala eskisinin ıvır zıvır işleriyle ugrasir dururuz. Ekmek parası naapcan:))
Çok şükür seviyorum işimi de zor gelmiyor

Yılbaşı geçiyor ama işlemler devam ediyor:KK43:
Her yıl Nisan ayında bir önceki yıla ait verilen beyanname var. O bitene kadar olur bu yoğunluk. Millet yeni yılın ilk çeyreğini bitirirken biz hala eskisinin ıvır zıvır işleriyle ugrasir dururuz. Ekmek parası naapcan:))
Çok şükür seviyorum işimi de zor gelmiyor
Allah kolaylık versin canım. Sevmesen zor olur. Yani mesela hiç bana göre değil :) sayılar sayılar sayılar, en son gözüm döner :)

X