BİRİKİMCİ HATUNLAR

Az olsun çok olsun kenara attığınızı unutmazsanız olmaz. Planlı harcama yapmanız gerekir.bütçenizi bilirseniz neyi nereye harcayacağınızı, ne kadar biriktirebileceğinizi ayarlayabilirsiniz. Acil durumlar hariç tabi
Haklisiniz bizim durumumuz yeni yeni duzeliyor bu sebepten elde hic birsey yok yuzugum bile ama ins artik duzeldi bizde iki bebek var aciliyetimiz cok oluyor ama az az da olsa atacam bi kenara en azindan cocuklarmin gelecegi icin

Haklisiniz bizim durumumuz yeni yeni duzeliyor bu sebepten elde hic birsey yok yuzugum bile ama ins artik duzeldi bizde iki bebek var aciliyetimiz cok oluyor ama az az da olsa atacam bi kenara en azindan cocuklarmin gelecegi icin
Evet iki bebekle gider çok olmalı. Allah bağışlasın bu arada. Çalışmıyorsunuz galiba

Ne zaman sattınız peki? Durumunuz neden bozuldu ?
Aslinda iyi degildi ki bozulsun esim duzenli calismiyordu ben bileziklerimi is kursun diye verdim ticari taksi onu satinca ailesi borc bahanesiyle bileziklerimi duman etti alyansimi kira icin satmistim 2 ay oluyor sigortali bir ise girmesi duzenli tabi ama 4 yillik evliyiz borclar var ama duzenli is bulmasi bile bizi cok toparladi cok sukur

Aslinda iyi degildi ki bozulsun esim duzenli calismiyordu ben bileziklerimi is kursun diye verdim ticari taksi onu satinca ailesi borc bahanesiyle bileziklerimi duman etti alyansimi kira icin satmistim 2 ay oluyor sigortali bir ise girmesi duzenli tabi ama 4 yillik evliyiz borclar var ama duzenli is bulmasi bile bizi cok toparladi cok sukur
Çok zor bir durum düze çıkmışsınız şükür ki

günaydın kızlar. bugün burada çok güzel yağmur yağıyor inşallah barajlarımız dolar artık.
hafta bitsin diye bekliyorum hafta sonu bir atraksiyon yok ama hafta içi aşırı sıkıcı olunca normal bir hafta sonunu dört gözle bekliyor insan :))
biz birikim adına bu ay 1500 tl ayırabileceğiz gibi görünüyor. bu da 2017 de belirlediğim hedefe uyuyor :nazar:
bu arada kafkanın dönüşüm kitabını okudum hoşuma gitti acımasız dünya düzeni o yıllarda nasılsa şimdi de aynı. tavsiye ederim okumanızı. ben dava kitabını alacağım denk gelirse vaktim de olursa onu okuyacağım inşallah.
bugün yağmurda yürürken bir arabam olsun istedim ilk defa. yaza doğru alabilirsek ufak tefek birşey alalım da ben geliştireyim istiyorum kendimi bakalım nasip.:KK200:
bu arada aklım Varyemez Varyemez de iyidir umarım son mesajını gördüm Allah ferahlık versin sıkıntılarını gidersin inşallah :dua:

X