- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
2 yıldır canım. biraz dinlenmek istdim, yoruldum ve sıkıldım çalışmaktan...belki yine dönerim teklifler var ama bu ara değerlendirmiyorum..Haklısın bende öyle seviyorum. Bazı yemeklere kıyma ya da et yakışıyor. En güzeli sade et yemek. Sen ne zamandır evdesin bu arada canım? Daha önceleri çalışmışsın. Hemde iyi pozisyonlarda. Neden bıraktın? İhtiyacın mı kalmadı
İyi yapmışsın. İnan bende bazen hiç çalışmak istemiyorum. Çok yoruldum. Şu evimi filan bi alabilsem işte.2 yıldır canım. biraz dinlenmek istdim, yoruldum ve sıkıldım çalışmaktan...belki yine dönerim teklifler var ama bu ara değerlendirmiyorum..
inşallah Allah biran önce nasip eder canım.İyi yapmışsın. İnan bende bazen hiç çalışmak istemiyorum. Çok yoruldum. Şu evimi filan bi alabilsem işte.
Evet kısıtlı bi ücretsiz izin var. Oda belki bebek olursa öyle kullanıyorsun genelde. Keyfi kullanırsan bebekte sıkıntı olur mesela. Mecburen devam.inşallah Allah biran önce nasip eder canım.
çalışmak keyifli de bi yerden sonra az da olsa mola vermeli..özel sektör olunca sıkıntı olmuyor tabi, ayrılıp tekrar kaldığın yerden başlayabiliyorsun ama devlette öyle değil maalesef...
ben o yüzden hiç düşünmedim devleti.. özgürlüğüme düşkünüm. kafam eserse çarpıp çıkabilmeliyim ben.ruhum asi :))))Evet kısıtlı bi ücretsiz izin var. Oda belki bebek olursa öyle kullanıyorsun genelde. Keyfi kullanırsan bebekte sıkıntı olur mesela. Mecburen devam.
Evet ama benim işimde özelde sıkıntı diye düşünüyorum. Devlette de ben daha rahatı ama dediğin gibi özelde olsam daha rahat çeker giderim. Hatta çalışmazdım belkide senin gibi. Şimdilik devam napalım. Ah şu paranın gözü çıksın :))ben o yüzden hiç düşünmedim devleti.. özgürlüğüme düşkünüm. kafam eserse çarpıp çıkabilmeliyim ben.ruhum asi :))))
Allah kolaylık versin canım.iş kolun da zor senin. inşallah maddi konuda rahata ulaşır isteklerine kavuşursun...Evet ama benim işimde özelde sıkıntı diye düşünüyorum. Devlette de ben daha rahatı ama dediğin gibi özelde olsam daha rahat çeker giderim. Hatta çalışmazdım belkide senin gibi. Şimdilik devam napalım. Ah şu paranın gözü çıksın :))
Her iş zor tabi ama bizimkinin de ekstra zorlukları var maalesef. Yıpranması o kadar çok ki özellikle. Allah hepimizin yardımcısı olsunAllah kolaylık versin canım.iş kolun da zor senin. inşallah maddi konuda rahata ulaşır isteklerine kavuşursun...
aminn tatlım..Her iş zor tabi ama bizimkinin de ekstra zorlukları var maalesef. Yıpranması o kadar çok ki özellikle. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Salı ve cuma gitcem kısmetse. Kuzu bugün ben nerdeyse 2de kalktım nasıl yatayım şimdi. Ayy yarın yine böyle geç kalkarsamm çok fenaaminn tatlım..
sen yatsana artık, iş ne zaman senin?
iyiymiş o . ben her gün gidiyorsun sanmıştım...Salı ve cuma gitcem kısmetse. Kuzu bugün ben nerdeyse 2de kalktım nasıl yatayım şimdi. Ayy yarın yine böyle geç kalkarsamm çok fena
Maalesef benim hayatım böyle devam ediyor. Mesai usulü bir işe geçmeden de düzelmez. Ama nöbet usulü boş zamanım daha çok oluyor ondan değiştirmekte pek istemiyorum. Kocamda böyle çalışsaydı iyiydi de işte :))iyiymiş o . ben her gün gidiyorsun sanmıştım...
ama tabi geç kalkma geç yatma kısır döngü..böyle devam edebilir yarın da
olsun ama yine de hareketli bir iş olması iyi,zaman hemen geçiyordur..ofiste hafif bir iş olsa gün geçmez.. o da zor bi durum...Maalesef benim hayatım böyle devam ediyor. Mesai usulü bir işe geçmeden de düzelmez. Ama nöbet usulü boş zamanım daha çok oluyor ondan değiştirmekte pek istemiyorum. Kocamda böyle çalışsaydı iyiydi de işte :))
Evet 24 saatlik bizim nöbetler. Dedipin gibi çoğu zaman anlamıyoruz. Bide bazen bi köye hastaya filan gidersen kafadan 2-2.5 saat geçer.olsun ama yine de hareketli bir iş olması iyi,zaman hemen geçiyordur..ofiste hafif bir iş olsa gün geçmez.. o da zor bi durum...
işteki en büyük avantaj hareketli olması..ben de hareketsiz bir iş yapamam. mesela tüm gün masabaşı iş versler, trilyon maaş ödeseler duramam, afakanlar basar bana :)Evet 24 saatlik bizim nöbetler. Dedipin gibi çoğu zaman anlamıyoruz. Bide bazen bi köye hastaya filan gidersen kafadan 2-2.5 saat geçer.
Ya bende evrak işi yapamam sanırım. Hatta bizimde yapmamız gereken evraklar var nefret ediyorum. Bizim iş hastane boyutu değil daha butik diyelim. Ekipler birkaç kişilik. Birimin tüm işleri ekipteki 3 kişiye bakıyor maalesef. Temizlik, evrak vsişteki en büyük avantaj hareketli olması..ben de hareketsiz bir iş yapamam. mesela tüm gün masabaşı iş versler, trilyon maaş ödeseler duramam, afakanlar basar bana :)
Ya bende evrak işi yapamam sanırım. Hatta bizimde yapmamız gereken evraklar var nefret ediyorum. Bizim iş hastane boyutu değil daha butik diyelim. Ekipler birkaç kişilik. Birimin tüm işleri ekipteki 3 kişiye bakıyor maalesef. Temizlik, evrak vs
Hala uykun yok galiba :) sabah K kahvemsi mutluluk şoka girecek. O zamanda ben uyurum tabi.
9 yatmak ne güzel olmalı :)) uyuyacaksın di mi? ee sen sabah kaçta uyanırsın :)evrak işi arada tabiki olur ama sabah 8 akşam 5 masada iş yapamazdım ben. doğama aykırı. illaki bi gezip hava almalıyımalışkanlıkla alakalı belki de...
kahve içiyorum hala..hafif var uykum.biz 9 gibi yattık bu akşam eşim gece kalkacak diye..ben 4-5 e kadar uyurum sanıyordum ama uyandım eşimle...
:))))) yattık valla,uyumuşuz da..yatarsam 6-7 gibi uyanırım yeniden..belki bir kaç saat sızarım. ama emin değilim.sen kaçta yatacaksın?9 yatmak ne güzel olmalı :)) uyuyacaksın di mi? ee sen sabah kaçta uyanırsın :)