Bende yttım yatağa. Uykumun gelmesini bekliyorum. Maşallah sana kurulu saat gibisin yani. Sen şimdi kendine gelemezsin gündüz uykun şaştı diye bide. yılbaşı sabahı gibi olma :):))))) yattık valla,uyumuşuz da..yatarsam 6-7 gibi uyanırım yeniden..belki bir kaç saat sızarım. ama emin değilim.sen kaçta yatacaksın?
uyursun hemen inşallah canım.Bende yttım yatağa. Uykumun gelmesini bekliyorum. Maşallah sana kurulu saat gibisin yani. Sen şimdi kendine gelemezsin gündüz uykun şaştı diye bide. yılbaşı sabahı gibi olma :)
Aman aman nazar değdirmeyelim :)uyursun hemen inşallah canım.
benim telin şarjı bitmiş, bilgisayardan girdim.
şaşmaz benim uyku düzeni, toparlarım hemen
aynen canım aman Allah korusunAman aman nazar değdirmeyelim :)
Tü tü tü maaşallahhhh :)aynen canım aman Allah korusun
hadi uyu artık sen tatlım,yoksa yarın kalkamayacaksınTü tü tü maaşallahhhh :)
Tamam canım sende yat biraz hadi. Saat daha çok erken. İyi geceler. Yarın denmez artık gündüz konuşuruz inş. Öpüyorumhadi uyu artık sen tatlım,yoksa yarın kalkamayacaksın
öptüm canım, iyi uykular, yarın görüşürüz inşallah...Tamam canım sende yat biraz hadi. Saat daha çok erken. İyi geceler. Yarın denmez artık gündüz konuşuruz inş. Öpüyorum
günaydın tatlış, ve günaydın birikimci hatunlarrGunaydin kizlar diyecegim ama siz hala uyuyor olabilirsiniz :)
damla cikolata piremmmmsesssim sen gece gece buralarda , sabah görünce gerçekten şok oldum Z zeyneprer
Ben haftasonu çok yoruldum 11 olmadan uyudum, sabah alarma mecburen uyandım ama biraksalar öğlene kadar kesin uyurdum
Esnek çalışma saatlerine geçmek istiyorum bazen, sonra da duzenim bozulmasın diyip vazgeciyorum
günaydın canımmm...Ayy gözümü zor açıyorum. Uyumamalıyım tekrar.
Merhaba kızlar
Ayy neyse açıldım şükür. Tekrar uyucam sandım valla. Azıcık yatak keyfi yapayım :)günaydın canımmm...
7 saat uyudun sayılır, yetmiştir o uyku
Yemekte ne var abla?kızlar bende bu gün banyoyu temizliyecegi banyo havlularını paspasını yıkıyacayım başka ne yaparsam artık
mercimek çorbası patetes kızarması ve kuru biber ve patlıcan kızartmasıYemekte ne var abla?
ölüyorum yaaa, daha böreklerin yarısını sardım fırında patatesli muska böreği yapmaya karar verdim...hamurumu tuttum öyle bi kabardı ki patlayacak diye korkuyorum..iş açtım başıma durduk yerde çoook yoruldumAyy neyse açıldım şükür. Tekrar uyucam sandım valla. Azıcık yatak keyfi yapayım :)
Offf marifetli insanın hali başka yaa. Ben hala açım bişey yiyesim gelmedi. Kolay gelsin kuzum.ölüyorum yaaa, daha böreklerin yarısını sardım fırında patatesli muska böreği yapmaya karar verdim...hamurumu tuttum öyle bi kabardı ki patlayacak diye korkuyorum..iş açtım başıma durduk yerde çoook yoruldum
aman ne marifeti, ölüyorum yahu..gel kuzum börekler pişti, çay demliyorum karşılıklı yiyelim...Offf marifetli insanın hali başka yaa. Ben hala açım bişey yiyesim gelmedi. Kolay gelsin kuzum.
Ben geliyorum aç kapiyiiiiaman ne marifeti, ölüyorum yahu..gel kuzum börekler pişti, çay demliyorum karşılıklı yiyelim...