İnş atanır ablacım. Allah hakkında hayırlısını versin. Bu sene baya sağlıkçı alacaklar diyorlar. kardeşimde hemşire.evet anneanneyim a kızımda ebe ama daha atanmadı
evet inşallahİnş atanır ablacım. Allah hakkında hayırlısını versin. Bu sene baya sağlıkçı alacaklar diyorlar. kardeşimde hemşire.
Aaaa nayır nolamazŞuraya uykusu kaçmış bi yamuk piremses kondurayim barı
Nasılsınız kizlarrrr
Benim kuzu maaleseffffAaaa nayır nolamaz
Sen misin bu
Yoksa biri hesabını ele mi geçirdi
Kafamda deli sorular
Hahahah bu imkansızdı oysa ki. Ay ben bugün o kadar çok uyudum ki hala hiç uykum yok. Boş boş tv izliyorum. Sen biraz zorlasan mışıl mışıl uyursun bence :)Benim kuzu maaleseffff
Eşim sehirdisina çıktı iş için.beni de uyandırdı.kapidan uğurlarken bile uyku bandım gozumdeydi uykum kaçmasın diye ama kaçtı işte((
Kahve koyuyorum şimdi.Hahahah bu imkansızdı oysa ki. Ay ben bugün o kadar çok uyudum ki hala hiç uykum yok. Boş boş tv izliyorum. Sen biraz zorlasan mışıl mışıl uyursun bence :)
Teve2 de film var ona bakıyorum canım ayışığı
Bugün bende bi yere çıkmadım evdeydik. Benim evde yiyecek bişey kalmadı sebze almam lazım. Pazarımda çarş günü. Ay bu aralar canım hiç yemek yapmak istemiyo. Yarın ne yapsam acaba?Bugün genel olarak evdeydik...kahvaltı yaptık ve akşamüstüne kadar battaniye altında dizi izledik netten.aksamustu biraz arabayla turlayip eve döndük...100 TL civarı kahvaltılık,su,sigara vs için gitti.bu ay kk çok fazla gelecek.bakalim nasıl halledecem
Uyuyamam artık ben.aa denk geldim meg ryan i o kadar uzun saçlı ilk defa gördüm.. hiç bir şey yok hakkaten izleyecekTeve2 de film var ona bakıyorum canım ayışığı
Ay hiç bişey de yok inan
Ay bu saatte kahve iyice uyanacaksın
Evet çok seviyorum bende bu kadını. İzlemiştim bu filmi. Adam karısından ayrılmak istiyor sevgilisi var. Kadında bağlıyor bi yere yollamıyor. Evde bi süre kalıyorlar böyle. İlişkilerini değerlendiriyorlar.Uyuyamam artık ben.aa denk geldim meg ryan i o kadar uzun saçlı ilk defa gördüm.. hiç bir şey yok hakkaten izleyecek
Yakın canım gittiği yer bugün akşama gelir inşallah,Allahın izni ile.Bugün bende bi yere çıkmadım evdeydik. Benim evde yiyecek bişey kalmadı sebze almam lazım. Pazarımda çarş günü. Ay bu aralar canım hiç yemek yapmak istemiyo. Yarın ne yapsam acaba?
Eşin ne kadar süre gelmeyecek
Melekler şehri efsanedir.o filmde aşık olmuştum kadına. Ben de çok severim meg ryan i...Evet çok seviyorum bende bu kadını. İzlemiştim bu filmi. Adam karısından ayrılmak istiyor sevgilisi var. Kadında bağlıyor bi yere yollamıyor. Evde bi süre kalıyorlar böyle. İlişkilerini değerlendiriyorlar.
Evet oda çok güzel bi filmdi. Doğru onda da oynuyordu sen söyleyince hatırladım. O filmi de bi ara tekrar izlemek gerek. Çok oldu.Melekler şehri efsanedir.o filmde aşık olmuştum kadına. Ben de çok severim meg ryan i...
Evet bende çoğunu severim ama sıkıyor belli süre sonra. Buzluktan ya da bakliyat yapıp değişiklik yapmakta iyi geliyor. Kapuskanın kokusundan dolayı yapamıyorum, tadına hiç bakamadım. Yarın kuru pilav mı yapsam. En son kaynana varken yaptık.Yakın canım gittiği yer bugün akşama gelir inşallah,Allahın izni ile.
Sebze bende de kalmadı .maaşa kadar buzluktan idare edeyim diyorum.
Kış sebzelerini severim aslında.mucver,karnabahar köftesi ya da kızartma, kapuska, ıspanak çok sever,sık yaparım.
Hahahha. Ne güzel elbiseleri ama di mi. Fiziği de güzel yakışıyorYalnız kadının botlar feciiiii ...o ayaklar 45 numara vardır :)))))
Ben defalarca izlemiştim,çok sevdiğim bir film.Evet oda çok güzel bi filmdi. Doğru onda da oynuyordu sen söyleyince hatırladım. O filmi de bi ara tekrar izlemek gerek. Çok oldu.
Evet bende çoğunu severim ama sıkıyor belli süre sonra. Buzluktan ya da bakliyat yapıp değişiklik yapmakta iyi geliyor. Kapuskanın kokusundan dolayı yapamıyorum, tadına hiç bakamadım. Yarın kuru pilav mı yapsam. En son kaynana varken yaptık.