BİRİKİMCİ HATUNLAR

Benim kuzu maaleseffff

Eşim sehirdisina çıktı iş için.beni de uyandırdı.kapidan uğurlarken bile uyku bandım gozumdeydi uykum kaçmasın diye ama kaçtı işte ((
Hahahah bu imkansızdı oysa ki. Ay ben bugün o kadar çok uyudum ki hala hiç uykum yok. Boş boş tv izliyorum. Sen biraz zorlasan mışıl mışıl uyursun bence :)

Hahahah bu imkansızdı oysa ki. Ay ben bugün o kadar çok uyudum ki hala hiç uykum yok. Boş boş tv izliyorum. Sen biraz zorlasan mışıl mışıl uyursun bence :)
Kahve koyuyorum şimdi.
Gündüz hiç uyuyamam,bugün de saat 7 de ayaktaydim

Nobettesin sanmıştım.sen tam gece Kuşusun tatlım haaa

Bugün genel olarak evdeydik...kahvaltı yaptık ve akşamüstüne kadar battaniye altında dizi izledik netten.aksamustu biraz arabayla turlayip eve döndük...100 TL civarı kahvaltılık,su,sigara vs için gitti.bu ay kk çok fazla gelecek.bakalim nasıl halledecem

Bugün bende bi yere çıkmadım evdeydik. Benim evde yiyecek bişey kalmadı sebze almam lazım. Pazarımda çarş günü. Ay bu aralar canım hiç yemek yapmak istemiyo. Yarın ne yapsam acaba?
Eşin ne kadar süre gelmeyecek

Uyuyamam artık ben.aa denk geldim meg ryan i o kadar uzun saçlı ilk defa gördüm.. hiç bir şey yok hakkaten izleyecek
Evet çok seviyorum bende bu kadını. İzlemiştim bu filmi. Adam karısından ayrılmak istiyor sevgilisi var. Kadında bağlıyor bi yere yollamıyor. Evde bi süre kalıyorlar böyle. İlişkilerini değerlendiriyorlar.

Yakın canım gittiği yer bugün akşama gelir inşallah,Allahın izni ile.

Sebze bende de kalmadı .maaşa kadar buzluktan idare edeyim diyorum.
Kış sebzelerini severim aslında.mucver,karnabahar köftesi ya da kızartma, kapuska, ıspanak çok sever,sık yaparım.

Melekler şehri efsanedir.o filmde aşık olmuştum kadına. Ben de çok severim meg ryan i...

Melekler şehri efsanedir.o filmde aşık olmuştum kadına. Ben de çok severim meg ryan i...
Evet oda çok güzel bi filmdi. Doğru onda da oynuyordu sen söyleyince hatırladım. O filmi de bi ara tekrar izlemek gerek. Çok oldu.
Evet bende çoğunu severim ama sıkıyor belli süre sonra. Buzluktan ya da bakliyat yapıp değişiklik yapmakta iyi geliyor. Kapuskanın kokusundan dolayı yapamıyorum, tadına hiç bakamadım. Yarın kuru pilav mı yapsam. En son kaynana varken yaptık.

Ben defalarca izlemiştim,çok sevdiğim bir film.

Kapuskanin benim için sarmadan hiç farkı yok.ayni malzeme , aynı koku.cok severim ben. Kuru + pilav güzel menü, islatmali şimdiden fasulyeyi.

Ben zeytinyağlı yiyorum kuruyu sadece,havuçlu harika oluyor.etli sevmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…