BİRİKİMCİ HATUNLAR

:))))) yattık valla,uyumuşuz da..yatarsam 6-7 gibi uyanırım yeniden..belki bir kaç saat sızarım. ama emin değilim.sen kaçta yatacaksın?
Bende yttım yatağa. Uykumun gelmesini bekliyorum. Maşallah sana kurulu saat gibisin yani. Sen şimdi kendine gelemezsin gündüz uykun şaştı diye bide. yılbaşı sabahı gibi olma :)

Bende yttım yatağa. Uykumun gelmesini bekliyorum. Maşallah sana kurulu saat gibisin yani. Sen şimdi kendine gelemezsin gündüz uykun şaştı diye bide. yılbaşı sabahı gibi olma :)
uyursun hemen inşallah canım.
benim telin şarjı bitmiş, bilgisayardan girdim.
şaşmaz benim uyku düzeni, toparlarım hemen :KK66:

Gunaydin kizlar diyecegim ama siz hala uyuyor olabilirsiniz :)
damla cikolata damla cikolata piremmmmsesssim sen gece gece buralarda , sabah görünce gerçekten şok oldum Z zeyneprer
Ben haftasonu çok yoruldum 11 olmadan uyudum, sabah alarma mecburen uyandım ama biraksalar öğlene kadar kesin uyurdum
Esnek çalışma saatlerine geçmek istiyorum bazen, sonra da duzenim bozulmasın diyip vazgeciyorum

Gunaydin kizlar diyecegim ama siz hala uyuyor olabilirsiniz :)
damla cikolata damla cikolata piremmmmsesssim sen gece gece buralarda , sabah görünce gerçekten şok oldum Z zeyneprer
Ben haftasonu çok yoruldum 11 olmadan uyudum, sabah alarma mecburen uyandım ama biraksalar öğlene kadar kesin uyurdum
Esnek çalışma saatlerine geçmek istiyorum bazen, sonra da duzenim bozulmasın diyip vazgeciyorum
günaydın tatlış, ve günaydın birikimci hatunlarr

uyur muyum hiç,sabah 7 de kalktım yine.
çamaşır yıkadım 2 makine
markete gittim. maskeler yapacam bugün yüzüme
yaş maya süt aldım
önce yumurta akı maskesi sonra yaşmaya maskesi yapacam
kalan malzemeler ziyan olmasın diye lor peynir, üçgen yufka patates,süt vs malzemeler aldım mayalı peynirli ve patatesli poğaça yapıp sigara böreği saracağım. böreği de fırını yakmışken fırında pişirip buzluğa atayım istiyorum. bakalım neler yapabileceğim.

sen iyi misin canım K kahvemsi mutluluk
Z zeyneprer uyuyordur sanırım hala

Ayy neyse açıldım şükür. Tekrar uyucam sandım valla. Azıcık yatak keyfi yapayım :)
ölüyorum yaaa, daha böreklerin yarısını sardım fırında patatesli muska böreği yapmaya karar verdim...hamurumu tuttum öyle bi kabardı ki patlayacak diye korkuyorum..iş açtım başıma durduk yerde çoook yoruldum

ölüyorum yaaa, daha böreklerin yarısını sardım fırında patatesli muska böreği yapmaya karar verdim...hamurumu tuttum öyle bi kabardı ki patlayacak diye korkuyorum..iş açtım başıma durduk yerde çoook yoruldum
Offf marifetli insanın hali başka yaa. Ben hala açım bişey yiyesim gelmedi. Kolay gelsin kuzum.

X