- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
Fizik süper ama az önce bi bot giymiş şok oldum o ne la öyle diye baktım kaldım :)))Hahahha. Ne güzel elbiseleri ama di mi. Fiziği de güzel yakışıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fizik süper ama az önce bi bot giymiş şok oldum o ne la öyle diye baktım kaldım :)))Hahahha. Ne güzel elbiseleri ama di mi. Fiziği de güzel yakışıyor
Bende sade severim ama havuç hiç koymamıştım, denerim yapınca. Gerçi bugün son 2 havucumla salata yaptım. Barbunyaya atarım havuç yada patates. Buzlukta vardı ıslanmış artı haşlanmış az bişey. Tam karar veremedim bakalım artık.Ben defalarca izlemiştim,çok sevdiğim bir film.
Kapuskanin benim için sarmadan hiç farkı yok.ayni malzeme , aynı koku.cok severim ben. Kuru + pilav güzel menü, islatmali şimdiden fasulyeyi.
Ben zeytinyağlı yiyorum kuruyu sadece,havuçlu harika oluyor.etli sevmiyorum...
Uzun bi bottu ama tam dikkat etmemişim :)Fizik süper ama az önce bi bot giymiş şok oldum o ne la öyle diye baktım kaldım :)))
B n de barbunya ya havuç ve patatesi koyarım.fasulyede de soğanı kavurup biraz un koyar,unu hafif kavurup sicak sosunu verir, fasulye ve havucu eklerim.harika olur,tavsiye ederim canım.buzlukta bolca yemeklik havucum da var acil durumlar için.Bende sade severim ama havuç hiç koymamıştım, denerim yapınca. Gerçi bugün son 2 havucumla salata yaptım. Barbunyaya atarım havuç yada patates. Buzlukta vardı ıslanmış artı haşlanmış az bişey. Tam karar veremedim bakalım artık.
Asker postali gibiydi , ama o kadar büyük ve hantaldi ki, hiç olmamışUzun bi bottu ama tam dikkat etmemişim :)
Aaa fasulyeye un koyuyorsun demek. İlk defa duyuyorum. Niçin? Koyu kıvam olsun diye mi? Ben yemekleri bol sulu yapmam. Havuç fikri harikaymış yaa. Bende atıcam buzluğa o zaman. Benim annemin buzluk kültürü hiç bi zaman olmadı hala da yoktur. Bende yeni yeni alışıyorum. Sizden böyle duyunca çok seviniyorum. Öğreniyorum diyeB n de barbunya ya havuç ve patatesi koyarım.fasulyede de soğanı kavurup biraz un koyar,unu hafif kavurup sicak sosunu verir, fasulye ve havucu eklerim.harika olur,tavsiye ederim canım.buzlukta bolca yemeklik havucum da var acil durumlar için.
tabi un inanılmaz lezzet veriyor, sulu z.yağlılara koyarım,barbunyaya da koyarım mesela yarım çorba kaşığı.hem sosu bağlar, hem de çok lezzet verir.Aaa fasulyeye un koyuyorsun demek. İlk defa duyuyorum. Niçin? Koyu kıvam olsun diye mi? Ben yemekleri bol sulu yapmam. Havuç fikri harikaymış yaa. Bende atıcam buzluğa o zaman. Benim annemin buzluk kültürü hiç bi zaman olmadı hala da yoktur. Bende yeni yeni alışıyorum. Sizden böyle duyunca çok seviniyorum. Öğreniyorum diye
etli yaparsam ben de aynen böyle yaparım.ama zeytinyağlıyı farklı yapıyorum canım...Herkesin yemek yapışı başka başka. Bizde soğan kavurur, et varsa kavurur, salçayı atar sonra fasulyeyi atar iki döndürür, suyunu ilave ederim
Denicem onuda bakalım. Maydanoz dereotu bende koyuyorum. Çünkü çok kullanıp aldığım şeyler değil. Sadece buzluktan kullanıyorum.tabi un inanılmaz lezzet veriyor, sulu z.yağlılara koyarım,barbunyaya da koyarım mesela yarım çorba kaşığı.hem sosu bağlar, hem de çok lezzet verir.
buzluk kültürü benim annemde de yoktur ama ben uzun yıllardır yaparım çok pratik oluyor.maydanoz bile var benim buzlukta.acil ihtiyaç halinde maydanoz ya da havuç için markete gitmek zorunda kalmayayım dye...
Valla neler neler öğrencez işte. Kuzum senin memleket neresi bu arada? Sende zeytinyağlı seviyosun ondan merak ettim. Söylemek istersen tabi.etli yaparsam ben de aynen böyle yaparım.ama zeytinyağlıyı farklı yapıyorum canım...
dene canım, bn de ünlü bir mutfak şefinden görmüştüm sonra annem dedi ki ben de koyarım sen bilmiyor muydun koyulduğunu :))))))Denicem onuda bakalım. Maydanoz dereotu bende koyuyorum. Çünkü çok kullanıp aldığım şeyler değil. Sadece buzluktan kullanıyorum.
Aaa demek annen zaten yapıyomuş :))) yok valla taze soğan hiç aklıma gelmedi. Yalnız ıspanak hiç olmamış deneyenlerden duydum. Bu markette satılanlar nasıl oluyor bilmiyorumdene canım, bn de ünlü bir mutfak şefinden görmüştüm sonra annem dedi ki ben de koyarım sen bilmiyor muydun koyulduğunu :))))))
buzlukta pratik şeylerin olması ciddi zamandan tasarruf.. taze soğan hiç denemedim, koyan var mı acaba, merak ediyorum...
çok severiz zeytinyağlı..sıcak buralar et tüketimini fazla kaldırmıyor sanırım bünye özelden yazdım canım...Valla neler neler öğrencez işte. Kuzum senin memleket neresi bu arada? Sende zeytinyağlı seviyosun ondan merak ettim. Söylemek istersen tabi.
ıspanak olmaz bence de, yeşil iri yapraklılar bozulur gibi geliyor bana da..ben geçen kış yaz için doğranmış lahana koymuştum çok kötü olmuş, attım çöpe hiç beğenmedim..Aaa demek annen zaten yapıyomuş :))) yok valla taze soğan hiç aklıma gelmedi. Yalnız ıspanak hiç olmamış deneyenlerden duydum. Bu markette satılanlar nasıl oluyor bilmiyorum
Bizde et sevmeyiz canım. Sebze tüketiriz en çokçok severiz zeytinyağlı..sıcak buralar et tüketimini fazla kaldırmıyor sanırım bünye özelden yazdım canım...
Hım demek o tarz şeyler olmuyor. Deneye deneye öğrenicez birazda işte.ıspanak olmaz bence de, yeşil iri yapraklılar bozulur gibi geliyor bana da..ben geçen kış yaz için doğranmış lahana koymuştum çok kötü olmuş, attım çöpe hiç beğenmedim..
aslında et severiz, eşim de çok sever ama ben evde et yapamıyorum..etli yemek sevmiyorum.eti kebap tarzı seviyoruz. sulu yemeğini pek aramıyoruz. o sebeple çoğunlukla dışarıda yiyoruz eti..evde etli pilav ve köfte çeşitlerini yapıyorum.Bizde et sevmeyiz canım. Sebze tüketiriz en çok
aynen canım deneye deneye ve deneyenlerin önerileri ile :)Hım demek o tarz şeyler olmuyor. Deneye deneye öğrenicez birazda işte.
Haklısın bende öyle seviyorum. Bazı yemeklere kıyma ya da et yakışıyor. En güzeli sade et yemek. Sen ne zamandır evdesin bu arada canım? Daha önceleri çalışmışsın. Hemde iyi pozisyonlarda. Neden bıraktın? İhtiyacın mı kalmadıaslında et severiz, eşim de çok sever ama ben evde et yapamıyorum..etli yemek sevmiyorum.eti kebap tarzı seviyoruz. sulu yemeğini pek aramıyoruz. o sebeple çoğunlukla dışarıda yiyoruz eti..evde etli pilav ve köfte çeşitlerini yapıyorum.