BİRİKİMCİ HATUNLAR

yine mi ütüüüü :))))

canım ne güzel tüm işlerini halletmişsin, bizim buralar bugün yağmurlu ve çok soğuk
buzluk konusunda sana katılıyorum ben de iyi çalışmışım buzluğa
iyi ki yapmışız rahatlığını yaşayacağız

burada da sabah yağdı ara ara atıyor, içten sileyim camları demiştim ki hızımı alamayıp dıştan da silmişim :))
iyi oldu temizlendi, rahatladım canım ya.
şu hava temizleyicilerden almayı planlıyorum.elektrikli.aranızda kullanan var mı? hem de koku yayıyor ya.

buzluğum tepelemeydi,biraz sakinledi bir kaç gündür sadece buzluktan kullandım.
sadece sevdiklerimizi koymak mantıklı oldu. yoksa koyacak şey çok ama bol tüketilenler hep işime yaradı.

yine mi ütüüüü :))))
yapmayınca yine ütü tabi:)
belki biri halime acır da gelir yapar diye bekliyorum
olduğu gibi duruyor
hatta ekleniyor üstüne
yarın yapmayı düşünüyordum evde olacaktım,
ama dün arkadaşım davet edince geri çevirmek istemedim uzun zamandır bir araya gelmiyorduk zaten:)
artık sabah erken kalkıp yapmaktan başka seçeneğim kalmadı gibi görünüyor

ütüden bahsettiğimiz kadar ütü yapmaya vakit ayırsak hiç ütü işimiz olmazdı haaa :)))))
ben sıkışınca sabah eşim duştayken hemen bi gömlek bi pantolon ütüleyiveriyorum.birikince boğuyor beni.

ben kışın pek cam silemiyorum, içeriden tozunu alıyorum sadece
zaten çok yüksek korkuyorum dışardan silmeye
ben hiç hava temizleyici kullanmadım, nasıldır bilemiyorum
seneye derin dondurucunun bir rafına sırf kırmızı biber koyacağım, son kararım bu:)
bu sene de çok koydum ama çok seviyoruz her şeye kullanıyorum en erken o bitecek gibi
şubat maaşına kadar yemek işini dondurucu ve bakliyat ile halledeceğim.
kahvaltılık peynirlerim de var buzlukta.
sabah bir hesap yaptım da bu ay çok parasız kalmışım.
kardeşimden aldığımı bir kerede yerine koyunca nakitim neredeyse kalmadı
mutfağa su, ekmek, yumurta, meyve dışında hiç birşey almayacağım. buzlukta herşey var oradan kullanacağım

bir de sen dün altın olayından bahsettin ya ben de bu ay altın almadım ve kendimi kötü hissettim
ayın son gününe kadar elimde ne kalırsa 0,25 gr bile olsa birşey alacağım
birikime başladığımdan beridir benimde boş geçen ayım yok, olmasın da

ya ben sevmediğim için, yapmak istemiyorum
yapmayınca da böyle oluyor
ama kendime ve sana söz bu hafta bir kısımını da olsa yapacağım :)

közlenmiş biber, patlıcan ve barbunya, sarımsak.
yemeklik biber ( eylülden beri biber almıyorum, marta kadar da yeter dolaptakiler) domates konservesi, salatalık (eylülden beri almıyorum salatalık da ), et ve tavuk suları hep elimin altındalar.
bunlar önümüzdeki sene en çok ağırlık vereceğim yiyecekler olacak inşallah . ayrıca nohut haşlamak da çok işime yaradı her yemeğe atıyorum neredeyse. çorbalara bile attım.hayat çok daha pratik oldu resmen.,,

altın alalım be canım benim de aklım kalacak alamazsam....

Salatalık ben de koydum ama hiç kullanmadım iyi ki hatirlattin
buzluk demek hazır yemek demek benim icin, kesinlikle hayat kurtarıyor
Benim hıc aklımda altın yoktu, param da kalmıyor bu ay ama dün sen öyle yazınca hesabıma baktım büyü bozulacak gibi hissettim
Ya da bir gaz lazımdı geldi:)

salatalıkları kullan canım, cacıkta enfes oluyor. buzlu buzlu atıyorum yoğurdum içine, hem yoğurdu sulandırıyor hem de cacığı soğutuyor, misss oluyor.

şimdi boşalan yerlere et alıp haşlayıp koyacağım etli pilav için.sigara böreği saracağım ve köfte kızartıp koyacağım . bu ay ki hedeflerim bunlar.

ohh pek sevindim, demek birbirimizi gazlamak işe yarıyor :)))ben de büyüyü bozmayayım, zinciri kırmayayım dedim. yoksa bi daha alamayacakmışım gibi hissettim içim acıdı.inşallah almak nasip olsun.

Canlar merhaba. Ben nöbetteyim bugün. Hamarat kızlar yine işler güçler konuşuyor. Salatalık nasıl atıyosunuz merak ettim. Tam olarak mı dilim mi rende mi? Sendr ütüleri bu hafta sonu bitir kuzu. Gelip ben yapcam artık :) gerçi bende de var biraz. Pantolon ama düz ütü. Bu hafta somu onları halletmeliyim.

hoşgeldin şekerim,kolay gelsin sana da. salatalığı ufak ufak küp küp atıyoruz.rendeleyince suyu ile yapışıp kullanmak zor oluyormuş.hatta imkansız oluyormuş :) deneyenleri okumuştum.zamk gibi yapışıyormuş hepsi birbirine.

Gecmis olsun canim.. ameliyat ne ameliyati?

iyi nöbetler kuzum
naapcan bacım evin işi gücü biter mi :)
ben de belki bir acıyan çıkar gelir ütüleri yapar diye sürekli yazıyorum ama iş başa düştü
mecburen yapacağım artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…