BİRİKİMCİ HATUNLAR

Sabah erken kalktım eşimi gondendikten sonra utuyu taktim 2 gömlek utuledim elektrik gitti
Allah da benim ütü yapmamı istemiyor:)
Artık yarın ola hayrola, yapacak bişey yok
1 saat önce geldi, o zamanda yeniden ütü takamazdim, saçımı falan yaptım, hazırlandım
Birazdan da çıkacağım
Sana da iyi eğlenceler canım, güzel havanın. Tadını cikar

Elektrik ne kadar uygunmus
Ben UFO açtığımda yüz TL nin altına düşmez
Normalde 60 civari en az gelir
Evet uygun hatta doğalgazla değil de UFO'yla mı ısınsak diyorum doğalgaz da hem ısınamıyoruz hem de dünyanın parasını ödüyoruz
Su uygun geliyo gerçekten bilmem. Bana da elektrik hiç o kadar gelmedi malesef. Bende arada elektrikli soba kullanıyorum. 40 60 arası değişebiliyor.
ilden ile fark ediyor işte kimin de elektrik kiminde su daha uygun

Hahahaha canım gerçekten senin ütü yapmaman gerek :) iyi eğlenceler

Son düzenleme:
Off 400 çokmuş ya yazık. Benim 215 geldi geçen ay. Bu ayda söndürmem sanırım soğuk 200e yakın olur. Ben bazen odada elektrikli soba takviyesi yapıuorum üşürsem ama ev orta karar üşütmüyor, terletmiyorda. Kar yağacak diyorlar bakalım

:)))))) hahahaha şansa bak yahu :)))

sağol birtanemm, gezdik geldik, olmayan paraları harcadık yine :)
yağmur bastırdı öğleden sonra...nazar değdirdim sanırım havamıza :)))
sen nasılsın, dinlenebildin mi?
Aman gez tabi. Ben bayılıyorum gezmeyi seven insanlara. Kendimde seviyorum ama hep bi cansızlık hep bi halsizlik. Ah bi aşabilsem nerelere giderim. Eşimi de kendime benzetmeye başladım ona yanıyorum. Dinlendim canım tv karşısında pinekliyorum hiç hareket edesim yok. Eşim kalk markete gidelim ne yicez diye söylenip duruyo. Bilmiyorum ne yaparız. Hiç bişe yapasım yok.

ben de şimdi portakallı kek yaptım, attım fırına bir de çay demledim tamamdır...
kahvaltılık tarzı bir şeyler yapabilirsiniz...

canım sen sağlık çalışanısın daha iyi bilirsin ama d ve b12 vitaminine baktırdın mı hiç.yokluğu insanı resmen depresyona sokuyor eli kolu kalkmyor insanın

Kuzu en son 3 sene evvel baktırmıştım :) sınırın biraz üzerindeydi. Şimdi ne alemdeyim hiç bilmiyorum. Dediğin gibi baktırmam lazım. Hamarat hatunun hali başka. Herşey bitmiş kekini bile yapmış. Nazar değmesin. Valla aparatif olacak dediğin gibi. Bu ara midem biraz fena. Hiç yemesem bile iyi de işte. Eşim var.

canımsın..hamaratlıktan değil boşluktan :))) ben de çalışıyor olsaydım rüyamızda görürdük bunları :))

baktır tatlım hem 3 yıl çok uzun bir süre, hem de sınırları yukarı çekiyor artık dr lar. eskiden yeterli dedikleri rakamları şimdi eksiklik olarak görüyorlar.ihmal etme lütfen

Z zeyneprer kuzum o ütüler bir hafta daha bekler bence, eşimin bu hafta iki gömleğe ihtiyacı varmis:) walla sabah niyetlendim elektrik gitmeseydi yapardım ama demek ki yapmamam gerekiyormuş:)))
Bir arkadaşım ile ev oturmasına gittik. Üç kız kaynattik, saat nasıl geçti anlamadik
Ev sahibi yaşça benden büyükce çok sevdiğim, değer verdiğim, naif biri. Diğeri de çok sevdigim, kötü gün dostum.
Giderken kendi yaptığım reçel ve menemen konservesi götürdüm ikisine de. Pek bilmezler öyle şeyler yapmayı.
Çay,kahve, sohbet, eski günler, gelecek umutlar derken vakit geçti.
Bana doğum günü hediyemin parasını verdi ikisi de. Biz hep sorariz, ihtiyacimiz olan şeyleri alırız birbirimize, ben de bişey istemiyorum diyince, sen her hediyeyi değiştiriyorsun istediğini al diye düşündük dediler. Walla iyi oldu.
Evde is arkadaşlarımın aldığı, değiştirilmesi gereken hediyelerim var. Yarın avmye gidip onları da halletmeyi düşünüyorum.

Çok güzel. İnsanın zaten böyle ömürlük bir iki dostu varsa tamamdır. Seni tanıyorlarmış ona göre hediye ayarlamışlar. uğraştırmaktan daha makul olmuş. Bende bakalım ütümü yapabilecek miyim :) ben çok uzatırsam bakıyorum bazen eşim mecburiyetten yapmış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…