- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.166
Bizde koyamıyoruz acil durum parası.canım,acil durum parası atayım kenara dedim 1000 tl.. bi attığım gün gördüm parayı..sonra ne halt ettik nereye gitti haberimiz yok :))) bize yaramıyor kenarda para. kumbara desen öyle, hergün en az 3 kez boşaltıp sayıyordum.biz ancak borçlanarak birikim yapabiliyoruz karı-koca.yoksa zihin yemeye kurulu.
al canım al, yoksa arada kaynaşıyor o para bir yerlere illaki :))))Bizde koyamıyoruz acil durum parası.
500 tl var şu an kenarda ekstra o para.
Üzerini tamanladığım an onunla da ata alacağım
Altını bozdurmaya kıyamıyoruz ama elimizin altındaki para öyle mi :))al canım al, yoksa arada kaynaşıyor o para bir yerlere illaki :))))
Hahhaha ay çok tatlısın canım. Evet sen kendini tanıyorsun ona göre yap birikimini. Mantıklı yani.aynenn :)) bi ara euro hesabı açtım bankada.onu da günde 10 kere girip kontrol ediyordum.enson bozdum gittim vadeliye yatırdım tl olarak.bana biraz ulaşılmaz olmalı.şimdi euroyu döviz bürosundan alıp saklayacağım.bozdurulacak para ya da altın da gözümüze gelmiyor neyse ki.
ahh ah bilmem mi hiç kendimi.Hahhaha ay çok tatlısın canım. Evet sen kendini tanıyorsun ona göre yap birikimini. Mantıklı yani.
aynen öyle yapalım canım. 20-30 ne alabiliyorsak atalım kenara. birikmiş birikmiştir :)Bende döviz almak hiç istemiyordum ama siz aklıma soktunuz olurda gezmeyr filan gideriz diye 20 30da olsa 15inden sonra döviz almak istiyorum
Allah şifasını versin canımAnneme 12 şubata gün verildi kızlar. Hadi bakalım hayırlısı inş :S
Evet canım dr biraz yoğunmuş. Çok ameliyatları varmış bu ay. Bide ameliyathane tadilata girecekmiş ocakta. Tadilat iptal olursa ben ararım sizi geri çekeriz dediler. Bide annem çok acil durumda değil şimdilik. Bizde uyar bize sorun olmaz dedikAllah şifasını versin canım
Biraz uzun bir tarih olmuş sanki ama
Bende bitki çayımı içip yatacağım yorgun ve halsizimYoldayız eve dönüyoruz. Sabah nöbet var. Ben acil durum parası ayırmıyorum. En kötü bozdururum artık gramlardan dedim. Yada evde kumbara var. Kumbaradan kullanırım öncelikle herhalde.
Bende ayni canim. Tıpkı senin yöntem gibiYoldayız eve dönüyoruz. Sabah nöbet var. Ben acil durum parası ayırmıyorum. En kötü bozdururum artık gramlardan dedim. Yada evde kumbara var. Kumbaradan kullanırım öncelikle herhalde.
Kenarda param kalmadıysa bende kumbaramdan borç alıyorum cnmYoldayız eve dönüyoruz. Sabah nöbet var. Ben acil durum parası ayırmıyorum. En kötü bozdururum artık gramlardan dedim. Yada evde kumbara var. Kumbaradan kullanırım öncelikle herhalde.
Evet canım en mantıklısı. Herhalde 400 kadar vardır. Evde fazladan para olduğunu bilmek iyi hissediyor aslında.Kenarda param kalmadıysa bende kumbaramdan borç alıyorum cnm
hayırlı olsun canım, sağsalim atlatırsınız inşallahAnneme 12 şubata gün verildi kızlar. Hadi bakalım hayırlısı inş :S