BİRİKİMCİ HATUNLAR

canım,acil durum parası atayım kenara dedim 1000 tl.. bi attığım gün gördüm parayı..sonra ne halt ettik nereye gitti haberimiz yok :))) bize yaramıyor kenarda para. kumbara desen öyle, hergün en az 3 kez boşaltıp sayıyordum.biz ancak borçlanarak birikim yapabiliyoruz karı-koca.yoksa zihin yemeye kurulu.
Bizde koyamıyoruz acil durum parası.
500 tl var şu an kenarda ekstra o para.
Üzerini tamanladığım an onunla da ata alacağım :KK48:

aynenn :)) bi ara euro hesabı açtım bankada.onu da günde 10 kere girip kontrol ediyordum.enson bozdum gittim vadeliye yatırdım tl olarak.bana biraz ulaşılmaz olmalı.şimdi euroyu döviz bürosundan alıp saklayacağım.bozdurulacak para ya da altın da gözümüze gelmiyor neyse ki.
Hahhaha ay çok tatlısın canım. Evet sen kendini tanıyorsun ona göre yap birikimini. Mantıklı yani.

Aralik da baya alişveriş yaptim.İndirimler falan derken.Ocak maaşının büyük kısmınu kenara koymam lazım.Hoş dolar alıyorum.Orda da zarardayım:)

Allah şifasını versin canım
Biraz uzun bir tarih olmuş sanki ama
Evet canım dr biraz yoğunmuş. Çok ameliyatları varmış bu ay. Bide ameliyathane tadilata girecekmiş ocakta. Tadilat iptal olursa ben ararım sizi geri çekeriz dediler. Bide annem çok acil durumda değil şimdilik. Bizde uyar bize sorun olmaz dedik

Acil durum parası ben de kendi capimda biriktiriyorum
Ama öyle çok bişey değil
Maaş yetmezse, lazım olursa kart yerine ordan kullanıyorum
Sonra yerine koyuyorum
Ama boşta para kalması beni de rahatsız ediyor açıkçası
Döviz olsa, altın yapsan üç beş artardı böyle duruyor
Ben artık ayirdigim para TL bile olsa harcamamayi öğrenmeye başladım sanırım:)

Yoldayız eve dönüyoruz. Sabah nöbet var. Ben acil durum parası ayırmıyorum. En kötü bozdururum artık gramlardan dedim. Yada evde kumbara var. Kumbaradan kullanırım öncelikle herhalde.
Bende bitki çayımı içip yatacağım yorgun ve halsizim
Ben acil durum parasını topiklerden görüp her ay ufak ufak eşimden aldiklarimla yaptım. O da en fazla bir aylık mutfak parası kadardır
Ya altını bozduramam ki kıyamam ben:)

selam hatunlar :)

bugün evdeyim,dışarı çıkma niyetim yok.
sabah koltukları kaldırıp bir güzel altlarını temizledim.camları sildim
balkonları yıkadım.
çamaşır yıkadım astım.
3-5 parça ütü yaptım.
banyo wc mutfak toparlayıp temizledim.
tüm evi süpürüp toz aldım.
şimdi duşumu aldım mutfağa girip yemek yapacağım.
akşama etli garnitürlü pirinç pilavı+cacık ve közlenmiş biber salatası yapacağım.hepsi evden ve buzluktan kullanılacak.
tek harcamam eşime aldıracağım sigara olur.

bu sene buzluğumu çok verimli doldurmuşum.kendimi acayıp takdir ettim.
önümüzdeki sene de aynı şekilde verimli olmak istiyorum.

sizler nasılsınız?

selam kızlar nasılsınız, sessiz kalmış buralar
yine yoğun bir gün, çok şükür ki cuma
bir yandan hastalık bir yandan işler güçler yine çok şükür ki bugün cuma:)
akşam evdeki temizlik ve çamaşır işlerimi halletmeyi planlıyorum
yarın sabahtan servis gelecek, öğlenden sonra arkadaşıma davetliyiz. kız kıza toplanacağız
öğlen kuaföre gittim kaşlarımı aldırdım akşam maske, bakım falan da yapmam lazım
ütüyü de bir araya sıkıştırmam artık şart, son temiz gömlek de bugün giyildi:skandal:

X