BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ama sen toptan birikim yaptın öyle düşünme
Kredi kartını tamamen sifirlayip kart kullanmamali gibi bir düşüncen yok ise
Karti her şekilde mecburen ödediğimiz için, bir de taksit yapıyorsan başka harcamadan kısıp altın almak olabilir
Atıyorum çeyrek 3 taksit alsan aylık 85 TL olacak, bir başka yerden azaltılarak yapilabilir

süpperr, aslında beklediğim şey bu yüreklendirme mesajıydı :))))
yok canım sıfırlamak gibi bi niyetim. yani kullanmaya devam etmeyi planlıyorum. ayın 27 sinde bi ödeyeyim duruma göre hareket edeyim o halde.

canım sana da kolay gelsin,Allah yardımcınız olsun. ne zaman kısmetse ameliyat?

değişiklik iyidir ara sıra, dedim ben de tatlı bir şeyler koyayım adımı :)))
Çok da güzel oldu :))
valla 10 numara 5 yıldız veririm ben bu 3 lüye.. Z zeyneprer seni de bonibonlu kek mi yapsak ne
Bonibonlu kek Z zeyneprer e çok yakışır
Ben al kk ile altınını derim, çünkü alıştın ve alırsan kendini çok iyi hissedeceksin biliyorum :)
Kk ödemeni zaten düzgün yapıyorsun, al gitsin için gideceğine, için rahat etsin :)
Çok iyi anlıyorum canım seni geçen yıl hatırlıyor musun eylülde alamamıştım bende yarım aldığım için mutsuz olmuştum.
Git al sen atanı at havanı bize piremsesss

Kuzu atıyorum 85 ödeyeceğine 100 kenara atıp atıp onunla altın alması mantıklı değil mi ne bileyim. Bu kız illa kartla almak istiyo :))) gerçi kartı akıllıca kullanıp faiz ödemedikten sonra, bütçeni sarsmadıktan sonra kullanabilirsin tabi. damla cikolata

hahahaha canım benim yaa, bizim kafa aynı çalışıyor, altın manyakları olunca, o sarı liradan uzak kalamıyoruz di mi ama :)))ayın 27 sinde ödeyip kapatayım borçları, yeniden borçlanayım bari :)))

canım,acil durum parası atayım kenara dedim 1000 tl.. bi attığım gün gördüm parayı..sonra ne halt ettik nereye gitti haberimiz yok :))) bize yaramıyor kenarda para. kumbara desen öyle, hergün en az 3 kez boşaltıp sayıyordum.biz ancak borçlanarak birikim yapabiliyoruz karı-koca.yoksa zihin yemeye kurulu.

Altın yine adım adım yükseliyor :S. 170i vurmazsa iyi.

Hahhaha anladım tl tutamıyorsun elinde :) tamamdır sana borçlanmak müstehak o zaman :))

hahahaha canım benim yaa, bizim kafa aynı çalışıyor, altın manyakları olunca, o sarı liradan uzak kalamıyoruz di mi ama :)))ayın 27 sinde ödeyip kapatayım borçları, yeniden borçlanayım bari :)))
Diii mi ama :))
Sarı liracılar hahha
Motivasyonun eksilmez hem kk nı kullanmak bazen iyi de oluyor yani. Kullanıcı işini bilirse

Hahhaha anladım tl tutamıyorsun elinde :) tamamdır sana borçlanmak müstehak o zaman :))
aynenn :)) bi ara euro hesabı açtım bankada.onu da günde 10 kere girip kontrol ediyordum.enson bozdum gittim vadeliye yatırdım tl olarak.bana biraz ulaşılmaz olmalı.şimdi euroyu döviz bürosundan alıp saklayacağım.bozdurulacak para ya da altın da gözümüze gelmiyor neyse ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…