BİRİKİMCİ HATUNLAR

Hatun ütüleri 2 ayda bir yapıyor :))))
walla kışın öyle oluyor :)))
benim çok fazla kıyafetim var, kışın da genelde kazak bluz giyiyorum onları ütülemeye gerek yok
eşim de sadece toplantılarda gömlek giyiyor kış mevsiminde
onun için son gömleğe kadar ütü yok
ama yazın 15 günde bir mutlaka yaparım lütfen bu detay atlanmasin
Not alın ve yazın görün beni :)
Ya ben ütü sevmiyorum bunu niye anlamıyor kimse :KK43:
Şu sade yaşamda utusuz giymek varsa ben o tarza geçeceğim :)))

Evet çok iyi gelmiş canım. Bana su geldi. İlk defa 37yi gördüm. 30 bile gelmez bana. Kv kp vardı ondan oldu.
Ya Ankara'da su pahalı sanırım canım, senin iyi gelmiş.kartlı sistem 50 lira yüklüyoruz aylık, Çok Da kullanmıyoruz ama düşmüyor. elektrik 24 lira gelmiş:KK49: ekstra ufo falan da açıyoruz ama çok düşük geliyor maksimum 35 falan.

Ya Ankara'da su pahalı sanırım canım, senin iyi gelmiş.kartlı sistem 50 lira yüklüyoruz aylık, Çok Da kullanmıyoruz ama düşmüyor. elektrik 24 lira gelmiş:KK49: ekstra ufo falan da açıyoruz ama çok düşük geliyor maksimum 35 falan.
Elektrik ne kadar uygunmus
Ben UFO açtığımda yüz TL nin altına düşmez
Normalde 60 civari en az gelir

Su uygun geliyo gerçekten bilmem. Bana da elektrik hiç o kadar gelmedi malesef. Bende arada elektrikli soba kullanıyorum. 40 60 arası değişebiliyor.

Günaydın kızlar. Feci yoğun bir gece geçirdim. Bugün iyi uyurum ben. Görüşürüz sonra

Günaydın kizlar
İyi dinlenmeler sana canım
Ben de bugün arkadaşımda olacağım
Hava buzzzz

günaydın kızlar :)))

Z zeyneprer iyi dinlenmeler canım
K kahvemsi mutluluk canım sana da iyi eğlenceler. ütü ne durumda? :)

ben de çıkacağım bugün arkadaşlarla buluşacağız..hava günlük güneşlik. evde cam kapı açık :))))

Günaydın birikimci hatunlar :KK66:
K kahvemsi mutluluk kuzu ben ütü işini az az yaparak çözüm buldum :))
Bende pek sevmem de :KK66:
Mecburiyetten tamamen.
Çamaşırları katlarken ütülenecekleri ayırıyorum hemen ütülüyorum o ara.
Yoksa dağ gibi oluyor hiç canım istemiyor öyle. Az az yapınca hem yorucu olmuyor hem birikmiyor :)

X