BİRİKİMCİ HATUNLAR

Benimde fule yakin dersim olduğu halde birbuçuk gunum boş
Oo fulltime çalışıp boş günü arttırmak en mantıklısı. Bide nöbet usulü çalışmaya alıştığımdan mı neden bilmem. Bi yere gitmek gezinmek istesem hep hafta içi isterim. Malum hafta sonu çok kalabalık. Ama eşim mesai usulü çalışıyor maalesef. Yetmiyor hafta sonu da çalışıyor. Of efkarlandım :)

Selam kızlar
Eve geldik duş yaptım
Bitki çayı koydum içip yatacağım
Dönerken yolda okudum biraz konuları
Dolar yine düşüşte :)
Siz ne yapıyorsunuz
Ay bugün burası bi sessiz bi sessiz yani. Napalım aynı biraz evde biraz dışarda temizlik filan takıldım durdum. Posuk tatile mi gitti naptı hiç gözükmedi. Sen annende miydin? Neticelendi mi sonuçlar?

Ben yaptırdım canım alexandrite lazer, gayet memnunum

Cani

Canim dikkat et dedigin hususlar var mi
Yaptıracağın makine çok önemli, alexandrite hijyen açısından gayet iyi çünkü temas yok atış yapıyor, yapan kişinin de tecrübesi olmalı, ayrıca doktor çalıştıran bi yer tercih etmekte fayda var. Sonbahar da ya da kışın başlanır genelde zaten güneş görmemesi açısından. Ben 8 seans olarak anlaşmıştım Yok denecek kadar azaldı sonrasında Bikaç seans daha gitseydim tamamen biterdi ama Ankara dışında çalışıyordum o zamanlar gitmeye üşendim. Genelde bebek olduktan sonra hormonlardan dolayı tekrar çıkabilir deniliyor ama ben de çıkmadı. Açık tenli ve siyah tüylerde iyi sonuç alınıyor, yüz için iğneli epilasyon tercih edebilirsin. 6 yıl kadar oldu canım hatırladıklarım bunlar

Canim cok tesekkurler cok yardimci oldun.
Bu hususlari dikkate alacagim

Canim cok tesekkurler cok yardimci oldun.
Bu hususlari dikkate alacagim
Ben güzellik uzmaniyim sadece alex olan kliniklere gidin yada hastane icindeki yerlere....kesinlikle uygulama öncesi jilet yaptirin diyene gitmeyin kendi rahatlarini dusunuyorlar sırf makinayla tüylerinizi kisaltmamak icin uydurduklari bahanelere kanmayin....ben klinikte 6 sene calistim kendimede yaptirdim bacaklarim komple bitti...ama bikini kol alti dogumdan sonra yine ince ince cikmaya basladi ne yazikki..bu arada işini özenle yapan uzmanlar buyuk bolgelere islem yaparken bacak gibi yani herzaman kalemle çizer bolumlere ayirir hic bir tüyü atlamamak icin bilginiz olsun...

Lazer epilasyonu konuşmussunz annem alexandrite yaptirdi başta bitiyor gibi görünse de sonradan ince ince tüyler çıkartıyor seanslarınız bitince bu kez igneliye yönlendiriyorlar. Annem sonradan diode makinaya girdi cok memnun kaldi ben de diode ye yaptirdim sonradan tüy fln cıkmadi

Farketmeden biraz üşüttün belki. Tabi bide stres var. Ben nöbetteyim canım iş güç devam
Olabilir canım dün çok erken yola çıkınca ayazı hesaba katmadim, bünye alışkın olmayınca carpmis olabilir
Biraz ortalığı toplayıp yemek yaptım ama hala kendime gelemedim
Bitki çayı yaptım belki iyi gelir
İyi nöbetler canım dikkat et sen de

Sağol kuzu. Sende dikkat et, topla kendini. Yarın iş var. Direncin düşmesin. Meyvede ye biraz. Annen nasıl belli oldu mu

Meyve çayı koydum atom etkisi yapacak diye umuyorum
Yok canım daha net değil durumu,yarın eğitim araştırma hastanesine gideceğiz, daha detaylı tetkikler yapılması icin

İyi akşamlar kızlar. Dün yardımcı kadını aldım eve.yok şunu şöyle yapalım yok bunu böyle buraya koyalım diye arkasında dört dönmekten çok yoruldum.farketmeden bi de yorulmusum baya bi bugün bütün gün yattım. Ütüyü de yaptırdım ona ayrıca para verdim hakki geçmesin diye ama süpürge olayını beğenmedim.eşim supurdüğünde bi sürü pislik çıkıyordu makineden.bu en düşük ayarda süpürdü kadın dediğimde de halıya yapışıyor kalkmıyor dedi bi şey demedim yani sonuç vasat.o mu yaptı ben mi anlamadım 2 cam sildi ben de tül yikadim süpürge tuttu yerleri sildi ebeveyn banyosunu yıkadı bi de ütü. Öf istiyorum ki ben söylemeden hepsini benim gibi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…