Hahahha güzel olmuş :) evet bende birkaç kez 2kere geçilmiş ürünler gördüm fişte. Bugün sakin buralar :))Kesinlikle bak canım onlar da insan sonuçta hata olabiliyor. 2 kere geçebiliyorlar ya da reyondaki fiyat güncellenmemiş oluyor. Reyondan 5 tl diye alıyorsun bi geçiyor 15 tl filan. Bir çok kez böyle döndüğüm oldu benim.bu arada gidip 2 kilo soğan 1 kilo da kabak aldım geldim eksiği tamamlamak için :)
Hahahahha yok artık :))Gecenlerde rastladim bu duruma kadin biraz alisveris yapmis bimde 2 de ekmek almis. Kasiyer 72 ekmek diye girmis
Gümüs cok calkantili... surekli takip etmek gerekiyor... mssela bugun gumusun grami 1.80 lira ise yarin 1.90 a cikar iki gun sonra tekrar inise gecmis...gümüş müüü, o nereden çıkmış...hiç gümüşe yatırım yapan duymadım..artacaksa alalım, eşinin bir bilgisi mi var yoksa:)))))
Bu baya fenaymış :)Gecenlerde rastladim bu duruma kadin biraz alisveris yapmis bimde 2 de ekmek almis. Kasiyer 72 ekmek diye girmis
Haftasonu böyle.kuzum :) ben de kız uyuyor.başındayım ondan yazıyorum bir uyansın temizlik vs derken tuvalete gidemiyorum o.dereceHahahha güzel olmuş :) evet bende birkaç kez 2kere geçilmiş ürünler gördüm fişte. Bugün sakin buralar :))
Doğru bugün hafta sonu. Nöbet usulü çalışınca pek o lavram kalmıyo. Eşimde işe gitti. Bizde biraz temizlik yaptık, yürüyüş yaptık. Şimdi yalnız başına evde oturma zamanı :)Haftasonu böyle.kuzum :) ben de kız uyuyor.başındayım ondan yazıyorum bir uyansın temizlik vs derken tuvalete gidemiyorum o.derece
Benimki surekli derAy evet şimdi anneannem ve rahmetli dedem geldi gözümün önüne :) edi ile büdü gibilerdi. Boyuna dalaşırlardı. Çok gülerdim. Benim çalışma saatleri de esnek biraz yani 24 çalıştığım için boşluklarım oluyor. Eşimde hep çalıştığı için :) oda bana söyleniyor arada :)))
Bazen saatleriniz esnek oluyor ne güzel. Hatta bir öğretmen arkadaşım perş cuma boştu. Harika olur tabiBenimki surekli der
İşe hobi olarak gidiyosun diyor
.5 gün oldu içmeyeli. Bırakabilirsin inşsigara malesefbu gün misafirim vardı kızların odası temizlendi market alışverişi 60 tel bir paket sigara 10 tel