BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bende ev tipi lazer cihazı var. Tamamen bitirmiyor. Bende üzerine düşmedim. Dışarıda yaptırmak için iyi araştırma yapmalısın. Cihaz önemliymiş.birebir yaptıran tanıdıklarına sor bence. Cihazlarını öğren

Canim dikkat et dedigin hususlar neler
Benim sanırım 7-8 yıl kadar oldu, o zaman en iyi makina Aleksandra idi. Acı vermiyordu. En onemlisi her seans öncesi jilet ile bölgeyi temizletmeyen hangisiyse onu tercih et
Ben epey para vermiştim aynı dönem gittiğim arkadaşlarıma göre ama bir daha hiç kıl tüy çıkmadı
Onlardan tekrar gidenler oldu

Kaç seans gidiliyor aşağı yukarı canim

oooooooooooo benim gibi tiryakiler var burda hiç bırakmak için denemedim günlük 10 tel gidiyor yanarak ama
Bırakıyorum bende 4.gün oldu. Daha önce de çok bırakmaya çalıştım olmadı ama bakalım bu kez olur inşallah. Sizde deneyin vazgeçmeyin. Azaltmaya çalışın en azından. Benim nefesim daraldı baya. Ondan zorladım kendimi bırakmaya. Koşuya bile çıkmaya başladım. 11 tl de yanıma kar kaldı. Bir paket içiyordum. 44tl cebimde 4 gündür ayrıca.

keşke ama içmeyince duramıyorum azaltsam iyi olur buraya yazayım bakim günde bir paketen kaçtane azaltırım yarın alınca yenisini belki az içmeye çalışayım

Perşembe günü baktım markette indirim var soğan patates muz brokoli havuç filan aldım. 20 tl ödedim ağırdı elimdekiler yağmur var ayağımda topuklu ayakkabı derken fişi kontrol etmedim. Evde saat 7 gibi bi baktım kilosu 1.5 tl olan soğan 1.5 kilo fiyat 7.5 tl bir baktım yeşil soğan diye geçmiş. Dün de uğradım dedim perşembe günü 1.5 kilo yeşil soğan alan oldu mu hiç dedim herlde yanlışlık olmuş haberiniz olsun adam da kusura bakmayın fişi getirin eksiği tamamlayalım dedi ben de birazdan gideceğim biraz daha sebze alırım :)

Ay iyi ki bakmışsın. Eskiden hiç fiş incelemezdim artık bende çoğunlukla bakıyorum

Ay iyi ki bakmışsın. Eskiden hiç fiş incelemezdim artık bende çoğunlukla bakıyorum
Kesinlikle bak canım onlar da insan sonuçta hata olabiliyor. 2 kere geçebiliyorlar ya da reyondaki fiyat güncellenmemiş oluyor. Reyondan 5 tl diye alıyorsun bi geçiyor 15 tl filan. Bir çok kez böyle döndüğüm oldu benim.bu arada gidip 2 kilo soğan 1 kilo da kabak aldım geldim eksiği tamamlamak için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…