BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kızlar herkese selamlar. Çocuk rahatsız giremiyorum eee dönem sonu islerimde çok çok fazla aklım sizlerde. Gerçi internettte de sorun var wiifi modemi değişecek ve vodefon da dış kapı yada wc kapısında iyi çekmekte soğuk diye de bekliyorum pek bilginize .3280.sayfadaydim okuyamadım bile.herkes iyidir ve bol birikimli günler geciriyorsunuzdur inslh.

Porsuk bacım Garnier in kağıt maskesini aldım yaptım kaşınıyor cildin çok nemliydi ondan mı özellikle kaslarimi aldirmistik orda kas bolgeme gelen yerler sinek ısırığı gibi şiş sis oldu.

Zeynep bacım yarın orucun yine inslh. İnsalllah yemek vs çıkarmaz istekliler.
Hafta sonu ilkkkez LCW dan kendime birşeyler aldim meğer ben Beymen ve network ile inanılmaz kaziklaniyormusum. Çocuğa birşey bakmak için (kayak kostümü var dediler LCW da ona bakıp alacaktım ) ki gerçekten normalde kaç TL olan termal içlik ki kazak ve pantolonlar çocuk için çok bile uygun geldi. Kendime de beymende min networktemi ne siyah kadife beğenmiştim 259 su vermediydim birkaç hafta önce LCW da abartısız aynı pantolonu 59 du aldım kasaya geldim ki yalan olmasın 39 a inmiş şaşırdım inanamadim. Dışında LCW da yazmıyor sadece tamam giyinince biraz üst bacaklarda potluk var okadar da göze batmayacak kadar. Birde hırka aldım ki yeni geldi indirimsiz dedi brandroom da o hırka 229 falandir LCW da 69 şu ki belki bir iki haftaya o da indirime girer. Cepleri peluş kürklü Hırka bilginize. Yani cidden ekonomik.
Son birşey daha itiraf edeyim neredeyse isbanktaki altinimi bozdurup Greyder postal çizme alacaktım. Sonra dedim çok abes derler kızlar sizden korkumdan almadım ve hala 2 gramım duruyor şükür

Gelecek olan hakkında da bilgilendir bakalım. Bemde aslında bulsam birini şöyle dip köşe temizlikte çağırmak istiyorum. Koltuk, halı silinmesi. Mutfak dolapları filan
Ne zamana kadinncagirsam kadın beni çalıştırdı açıkçası. İnsanlara kıyamam ruhumdan hep ben ezildim amannn dedim varsın evinpok götürsün elimden ne geliyorsa olduğu kadar yapılsın .. ancak çocukla dünyam değişti cidden iyi bir yardımcı haftada bir olmasada ayda iki gelmesi farz oluyor.bir nevi herkese bir sağ kol şart. Birkez bunu dedim diye bizim hoduge istersen alayım Suriyelilerden bir kuma;( yani üsluba tavra davranışa bak şaka bile olsa hiç hoş değil ben bu adamı bırakmakla yuzdeyuz doğru karar vermişim vallla

kgokce kuzum özlettin. Halledilir internetle ilgili sorunun inş. Aramıza dön. 2 gündür kimse yoktu buralarda zaten ben takıldım durdum :) herkes yalnız bıraktı beni :) bende bugün nöbetçiyim gerçi. Çok uygun bi alışveriş olmuş canım. Altınları zorda kalmadığın müddetçe bozdurmuyosun
Bir daha ki ayda botları alırsın. Evet bi yardımcı lazım evde. En azından senede 2 kezde olsa yazlık ve kışlık temizlik için dip köşe. Pure hazelden haber yok banlanmış bakalım gelince anlatır durumu herhalde ne olmuş. İyi geceler canım. Yoğunluktan yorgunluktan hastalanma kendine dikkat et.

Günaydın kızlar
Oldukça yoğun bir gün benim için
Sabah uyuya kalmışım apar topar çıktık, eşim bıraktı ise
Mecbur dışarıdan kahvaltı yaptım, midem yanıyor
Akşama da mesaiye kalacağım sanırım
Dolar da düşüşte yine eşimin ütü için verdiği 100 TL ile dolar mı alsam diye dusunuyorum

O gramları birikim için aldın
ayakkabı almak için değil, aklını başına topla kıııız
garnier kağıt maske ben her hafta kullanıyorum çok memnunum

Ay bende alıcam garnier maske bakim merak ettim. Avm ye il gidişte bakalım. Aman arada olur kuzucum geç kalınır. Euro almıcak mıydık sanki biz?

garnier ben çoooook memnunum al mutlaka :)
benim usd hesabım var ondan usd alıyorum
hiç eurom olmadı benim abla :)))
Hahahaha. Tatile gidersek yurtdışına diye azar azar euro alırız demiştik ya. Onu dedim. Ben 15inden sonra almayı düşünüyorum. Her ay 20 30 mesela ne biliyim parama göre. Siz aklıma getirdiniz yani

Hahahaha. Tatile gidersek yurtdışına diye azar azar euro alırız demiştik ya. Onu dedim. Ben 15inden sonra almayı düşünüyorum. Her ay 20 30 mesela ne biliyim parama göre. Siz aklıma getirdiniz yani
yurtdışına gidelim de ben olmazsa USD geçen ülkelere giderim:))

Vanim bdv de ceza aldim
geçmiş olsun canimcim

sen ne ettin 100 TL yi al alyoksa TL eriyor vallla

Çok çok haklısın ama o hesabımda TL kalsaydı 350 TL ayakkabı bot olucakti şimdi hesapta gramım durmakta şükür maaşı dört gözle bekliyorum.garniere maskesini kız 15 günde bir yapın harika olur dedi beni niye kaş üstünden kasindirdi
siz biriktirinde USD euro fark etmez. Bende her daim dolar ve USD olur. Exesimin bir ayağı yurt dışındaydı derdi Gökçe sokul sende vardır boşa döviz e gitmiyim uçak kaçacak bende diyelim 500 dolar veriyorsamm gelince 600 dolar isterim yada 550 Euro isterim derdim vede alırdım. Adım çıkmıştı tefeciye hala devam eder davranışın kumbarayla dolar euro atarım bende bankadaki birikim etkisiz illa görecem dokunacak ama şimdi döviz ve kuyumcu yok bankaya mecburum

yurtdışına gidelim de ben olmazsa USD geçen ülkelere giderim:))
USD nin geçmediği ülkemizde var sen USD yap zatenn tlye çevirip değişim değeri kaybetmeden direk dolar Euro çevirisi yaparsın yeterli birikim olsun

Napıonnn kuzuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…