BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kesinlikle bak canım onlar da insan sonuçta hata olabiliyor. 2 kere geçebiliyorlar ya da reyondaki fiyat güncellenmemiş oluyor. Reyondan 5 tl diye alıyorsun bi geçiyor 15 tl filan. Bir çok kez böyle döndüğüm oldu benim.bu arada gidip 2 kilo soğan 1 kilo da kabak aldım geldim eksiği tamamlamak için :)
Hahahha güzel olmuş :) evet bende birkaç kez 2kere geçilmiş ürünler gördüm fişte. Bugün sakin buralar :))

gümüş müüü, o nereden çıkmış...hiç gümüşe yatırım yapan duymadım..artacaksa alalım, eşinin bir bilgisi mi var yoksa :KK66: :)))))
Gümüs cok calkantili... surekli takip etmek gerekiyor... mssela bugun gumusun grami 1.80 lira ise yarin 1.90 a cikar iki gun sonra tekrar inise gecmis...

Haftasonu böyle.kuzum :) ben de kız uyuyor.başındayım ondan yazıyorum bir uyansın temizlik vs derken tuvalete gidemiyorum o.derece :KK70:
Doğru bugün hafta sonu. Nöbet usulü çalışınca pek o lavram kalmıyo. Eşimde işe gitti. Bizde biraz temizlik yaptık, yürüyüş yaptık. Şimdi yalnız başına evde oturma zamanı :)

Evet bazı sökükleri hallettim. Bi dünya çamaşır katladım biraz biriktirmişim de :) işler bitmiyor ya.bugün yemek derdim yok eşim gelirken getirecek bişeyler. Salonu dipköşe temizlemem lazım kızlar halılar, koltuklar filan silinmeli, çok üşeniyorum. Haftaya artık

Bir tanesi emekli. Esiyle tanisiyorum kadin ogretmen. Kadin diyoki adam emekli olunca iyice tuhaflasti takti bana kafayi. Sen cok rahatsin. Okula çay partisine gider gibi gidiyosun cok rahatsin ne kadar cok bos günün var filan diyomuş:KK70:
Vah bende goreve cikinca gunlerce arkasindan aglardim diyor. Ama cok tatlilar. Birbirlerine takiliyorlar böyle:KK70:

Ay evet şimdi anneannem ve rahmetli dedem geldi gözümün önüne :) edi ile büdü gibilerdi. Boyuna dalaşırlardı. Çok gülerdim. Benim çalışma saatleri de esnek biraz yani 24 çalıştığım için boşluklarım oluyor. Eşimde hep çalıştığı için :) oda bana söyleniyor arada :)))

Ay evet şimdi anneannem ve rahmetli dedem geldi gözümün önüne :) edi ile büdü gibilerdi. Boyuna dalaşırlardı. Çok gülerdim. Benim çalışma saatleri de esnek biraz yani 24 çalıştığım için boşluklarım oluyor. Eşimde hep çalıştığı için :) oda bana söyleniyor arada :)))
Benimki surekli der:KK14:
İşe hobi olarak gidiyosun diyor:KK48:

X