- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
Annemde böyle ya, kadını çağırırİyi akşamlar kızlar. Dün yardımcı kadını aldım eve.yok şunu şöyle yapalım yok bunu böyle buraya koyalım diye arkasında dört dönmekten çok yoruldum.farketmeden bi de yorulmusum baya bi bugün bütün gün yattım. Ütüyü de yaptırdım ona ayrıca para verdim hakki geçmesin diye ama süpürge olayını beğenmedim.eşim supurdüğünde bi sürü pislik çıkıyordu makineden.bu en düşük ayarda süpürdü kadın dediğimde de halıya yapışıyor kalkmıyor dedi bi şey demedimyani sonuç vasat.o mu yaptı ben mi anlamadım 2 cam sildi ben de tül yikadim süpürge tuttu yerleri sildi ebeveyn banyosunu yıkadı bi de ütü. Öf istiyorum ki ben söylemeden hepsini benim gibi yapsın
Anneler işte :))Annemde böyle ya, kadını çağırır
Mutlaka bir yaptığını beğenmez bütün evi sil baştan yapar ya da bize yaptırırdı
Kardesimde artık gelmesin kimse her durumda biz yoruluyoruz dedi :)
Ben de ütü için ayda bir gün biri gelsin istiyorum
100 TL istedi gelecek abla 4 saat icin, eşim ben sana veriyim 100 TL eve yabancı gelmesin dedi :)))
4 saat için mi 100 tl istedi yuhh be insansıf o da çok değil mi.benim ki 50 ye geldi 10 da ütü ye ayrı para verdim.kesKe süpürge den memnun kalsaydım hep cagirirdim.bi de merdivenle silemiyorum oturak al bana bi dahakine dedi.merdiveni donduremiyormus her yerde be mübarek boyun zaten kısa oturakla acaba o camların en üstünü açılan yerlerdeki citalari falan kenar aralarına nasıl yetisecen diye sormak istedim ben oturakla siliyorum her yerde dedi ona da sustum.muallaktayim yani alıp almama konusunda.ama şu da var ütü ortadan kalktı mı kalktı giyinme odam tertemiz sadece ütüye de geliyormuş öyle.en olmadı ütüyeden azından alırım napim.eşim de dedi ki ben seni üzülmesin yorulma diye aldım gene aynı halt olmuş :)Annemde böyle ya, kadını çağırır
Mutlaka bir yaptığını beğenmez bütün evi sil baştan yapar ya da bize yaptırırdı
Kardesimde artık gelmesin kimse her durumda biz yoruluyoruz dedi :)
Ben de ütü için ayda bir gün biri gelsin istiyorum
100 TL istedi gelecek abla 4 saat icin, eşim ben sana veriyim 100 TL eve yabancı gelmesin dedi :)))
Gelecek kadinin sadece pazar günü bosmusAnneler işte :))
Benim annem de öyle.
Eşin de yabancı istemiyor anlaşılan
Sana gelenin fiyatı gerçekten çok uygun4 saat için mi 100 tl istedi yuhh be insansıf o da çok değil mi.benim ki 50 ye geldi 10 da ütü ye ayrı para verdim.kesKe süpürge den memnun kalsaydım hep cagirirdim.bi de merdivenle silemiyorum oturak al bana bi dahakine dedi.merdiveni donduremiyormus her yerde be mübarek boyun zaten kısa oturakla acaba o camların en üstünü açılan yerlerdeki citalari falan kenar aralarına nasıl yetisecen diye sormak istedim ben oturakla siliyorum her yerde dedi ona da sustum.muallaktayim yani alıp almama konusunda.ama şu da var ütü ortadan kalktı mı kalktı giyinme odam tertemiz sadece ütüye de geliyormuş öyle.en olmadı ütüyeden azından alırım napim.eşim de dedi ki ben seni üzülmesin yorulma diye aldım gene aynı halt olmuş :)
Bartın canım. Ay ne güzel 100 tl yi kapısını. Evet bi kaç kişi daha var deneyeceğiz arkadaşımla beraber.ama beni iki hafta utu ve süpürge den kurtardı valla.iyi bi şeymiş gerçekten.bebek olsa haftada 1 ya da 2 kesin alırım. Ben istiyorum ki hazırlanayım susleneyim ise gideyim elimi de bi şeye degmeyeyim hayale bak :)Sana gelenin fiyatı gerçekten çok uygun
Hangi şehirde
Ben arkadaşlarıma sordum genelde fiyatlar bu seviyede
Belki başka birini denersin bir dahakine, tanıdıklarına gelen memnun oldukları varsa sen de onu cagirirsan daha iyi olur belki
Bir de şu bir gerçek hiç kimse senin yaptığın gibi dört dörtlük yapamaz bana gore
Ben kendime temizlik programı yapmıştım her gün az az sadece 15 dk lik bir isle evim bal dök yala oluyordu dediğin gibi.ama güzel de planlı gidiyordum.ütü den ve banyo yikamaktan gına geldi diye deneyeyim dediydim olmadi baska arkadaş deneyeceğim bakalımBende sevmiyorum ev işini. Şimdilik birini çağırmayıda düşünmedim. O gelmeden derle topla vs arkadaşın dediği gibi peşinde koştur. Ben keyfim geldikçe azar azar yapıyorum napim. Pek öyle gelen gidenimde yok. Bazen eşimde yardım ediyor. Dediğin gibi bi süpüyor pamukçuklar pamukçuklar :)) bu evler neden bu kadar tozlanıyor :)) Yalnız baya uygun ücrete gelmiş size bayan. İlerde çocuk olursa yetişemem bende. O zaman almak isterim.
Walla güzel hayalmis:)Bartın canım. Ay ne güzel 100 tl yi kapısını. Evet bi kaç kişi daha var deneyeceğiz arkadaşımla beraber.ama beni iki hafta utu ve süpürge den kurtardı valla.iyi bi şeymiş gerçekten.bebek olsa haftada 1 ya da 2 kesin alırım. Ben istiyorum ki hazırlanayım susleneyim ise gideyim elimi de bi şeye degmeyeyim hayale bak :)
Ooo 20 gömlek aman Allahım. Yazın benimkide çok giyiyor kışın kazak giyiyor rahatımWalla güzel hayalmis:)
Yüzü kaptim ama en az 20 tane gömlek beni bekliyor, ne ara yapacaksam:)
Ben de her gün bir yeri toplayarak evi genelde düzenli tutmaya çalışıyorum ama bazen mesailerim oluyor program kayıyor
Ben de her gün bir oda toplarım düzenli oluyor o zaman.ütüye gelen olmaz mı sende öyle birini bulsan sadece.gerçekten dediğin para olsa bende alamam.ucuz diye alıyorum. Birini tuttursam sadece o gelse inşallah bulacam birini.Walla güzel hayalmis:)
Yüzü kaptim ama en az 20 tane gömlek beni bekliyor, ne ara yapacaksam:)
Ben de her gün bir yeri toplayarak evi genelde düzenli tutmaya çalışıyorum ama bazen mesailerim oluyor program kayıyor
Gelecek olan hakkında da bilgilendir bakalım. Bemde aslında bulsam birini şöyle dip köşe temizlikte çağırmak istiyorum. Koltuk, halı silinmesi. Mutfak dolapları filanBen kendime temizlik programı yapmıştım her gün az az sadece 15 dk lik bir isle evim bal dök yala oluyordu dediğin gibi.ama güzel de planlı gidiyordum.ütü den ve banyo yikamaktan gına geldi diye deneyeyim dediydim olmadi baska arkadaş deneyeceğim bakalım
Tamam 15 gün sonra çağırcaz diğer arkadaşı. Bildiririm.Gelecek olan hakkında da bilgilendir bakalım. Bemde aslında bulsam birini şöyle dip köşe temizlikte çağırmak istiyorum. Koltuk, halı silinmesi. Mutfak dolapları filan
Hahhahaha iyiymiş canım güzel sistem :))Bir aydan fazladır ütü yapmıyorum, ondan 20 olmuştur saymadım korkuyorum gerçeklerle yüzleşmekten :)
Kışın ben genelde kazak, bluz giyiyorum onları utulemeye gerek olmuyor
Dolaba bakıyorum eşimin gömleği varsa ütü bu haftada kalabilir diyorum
Ama yazın 15 günde bir mecburen ütü takıyorum o zaman biriktirmiyorum
Birikenleri utulesem marta kadar götürür zaten:))
İyi geceler canım.off yarın yeni bi hafta.keşke haftasonu hiç bitmese.Ben son çayımı içip yavaştan uyku moduna gecmeliyim
Yarın yeni bir gün, yeni umutlar
Ve tabi pazartesi olmasi nedeniyle yeni planlar, yeni işler
Hakkımızda hayırlısı
Keske pazartesi de tatil olsa:)İyi geceler canım.off yarın yeni bi hafta.keşke haftasonu hiç bitmese.