BİRİKİMCİ HATUNLAR

canim google a yaz sorularini her sey icn cok gzel bilgiler var ben yine cevaplarim ama yanilir haka girerim diye korkuyorum
her şeyi google a yazarım zaten ama çok fazla bilgi kirliliği olduğu için, bilen ilk ağızdan doğru bilgiye ulaşalım demiştim..araştıralım canım

aynen eger 80 gramdan fazlaysa dinen zengin sayiliyosun maddi acidan.bu birikimin ama bi yilini doldurmasi gerekiyo.mesela mayista dugunun oldu borc yok bidahaki yil mayista altinlarina zekat dusuyo.veriyosun.borclandin zenginlik miktarina erisemedin zekat vermiyosun

onemli degil canim ne demek.zenginlik miktarini saglayinca tarihi not almanizi tavsiye ederim
80 gr altın 12 bin civarı yapıyor, o halde üstündeki borçsuz birikimimizin yılı dolunca 40 ta birini zekat niyeti ile vereceğiz. yaptığımız hayırlar buna sayılmıyor herhalde, zekat olarak niyet etmeli sanırım

aynen anladgn gbi canim
zekatini kisim kisim yada farkli ksiilere de verebilirsin canim ama not alsan daha gzel olur eksik olmamasi acisindan

Oh oh kaynamış burası. Biz dışarı çıktık biraz. Evin ihtiyaçları vardı. Bide yemeklik bişeler filan falan gitti paracıklar yine. Genelini eşim ödedi. Çünkü bende hepi topu 300 tl kalmış ve maaşa 10 gün var :) sigara içsem hayatta yetmezdi. Bakalım içmemeye devam edersem sorun olmaz yeter diye düşünüyorum :)))

Süpersin tatlım,maşallah sana.hadi bi gayret bırak şu sigarayı.

Eşim bi geldi işi vardı çıktı.yarim saate gelir ben de hemen geldim yanınıza.evde olunca hem kirtliy hem çemkiriy :))))) evdeyken ilgi bekliyor.
Hahahaha engel olmasınn bizeee. Benimki aman bana bulaşma modunda. Sıkılınca çok sarıyorum ona bazen :) şimdi maça gitti bende rahatım

Hahahaha engel olmasınn bizeee. Benimki aman bana bulaşma modunda. Sıkılınca çok sarıyorum ona bazen :) şimdi maça gitti bende rahatım
Benimki de bana sarıyor.ben de habire çay kahve servisi.bi de film izliyoruz alt yazılı.o zaman tele bakmam çok zor oluyor

Eve gelmeden markete uğradım, dondurucidaki malzemeler ile yemek yaptım.
Süpürge açtım, toz aldım, sildim. Banyoyu cifledim. Buzdolabının içini sildim, aldiklarimi yerleştirdim. Bir posta çamaşır astım. Diğeri yıkanıyor. Bulaşıklar da yıkanıyor.
Stok sayımı yaptım, acil ihtiyaç birşey yok.
Yemeği yedik, eşim yine grip uzandı
Ben de duş alıp erkenden yatacağım makinalar durunca.sabah çok erken anneme gececegim

Benimki de bana sarıyor.ben de habire çay kahve servisi.bi de film izliyoruz alt yazılı.o zaman tele bakmam çok zor oluyor
Film iyiymiş ama. Biz pek izlemiyoruz zevkşerimiz pek tutmuyor. Benim ağzım boş durmuyo porsukcum napcam ben kilo alcam böyle giderse. Bide afedersin hazımsızlığımda oldu sigarayı bırakınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…