- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
Sabahları aç karnına aktivia ye kayisilı hemen düzene girer canım.ama sigarayı bırakmak maalesef kilo aldiriyorFilm iyiymiş ama. Biz pek izlemiyoruz zevkşerimiz pek tutmuyor. Benim ağzım boş durmuyo porsukcum napcam ben kilo alcam böyle giderse. Bide afedersin hazımsızlığımda oldu sigarayı bırakınca
hamarat kızımız iş başında. Benimde temizlik yapmam lazım onu hatırlattın şimdiEve gelmeden markete uğradım, dondurucidaki malzemeler ile yemek yaptım.
Süpürge açtım, toz aldım, sildim. Banyoyu cifledim. Buzdolabının içini sildim, aldiklarimi yerleştirdim. Bir posta çamaşır astım. Diğeri yıkanıyor. Bulaşıklar da yıkanıyor.
Stok sayımı yaptım, acil ihtiyaç birşey yok.
Yemeği yedik, eşim yine grip uzandı
Ben de duş alıp erkenden yatacağım makinalar durunca.sabah çok erken anneme gececegim
Aa evet nasıl unuttum onu. Kullanıyordum ara ara. Yarın hemen alayım. İyi ki hatırlattın canımSabahları aç karnına aktivia ye kayisilı hemen düzene girer canım.ama sigarayı bırakmak maalesef kilo aldiriyor
Ben diyorum vallahi sen yapıyorsan ben de yaparım,ver 5 kuruşumu diye.Akşam marketteki kasiyere çok uyuz oldum ya, tereyağ indirimdeydi 9,95 TL
O marketten de başka ihtiyacım yoktu
On lira dedi. Etiketi öyle değil dedim. 5 kurusun hesabinimi yapicaz abla dedi
Bankamatigi uzattım
Geçen hafta yine oradan alışveriş atıyorum 35,05 tuttu o 5 kurusu almak için bir sürü bozukluk verdi ama kendisi
Rica ederim canım, bende de çok işe yarıyor.Aa evet nasıl unuttum onu. Kullanıyordum ara ara. Yarın hemen alayım. İyi ki hatırlattın canım
Evet madem hesabını yapmıyo alırkende yapmasın. Hep fazla alıyolar farkediyorum susuyorumAkşam marketteki kasiyere çok uyuz oldum ya, tereyağ indirimdeydi 9,95 TL
O marketten de başka ihtiyacım yoktu
On lira dedi. Etiketi öyle değil dedim. 5 kurusun hesabinimi yapicaz abla dedi
Bankamatigi uzattım
Geçen hafta yine oradan alışveriş atıyorum 35,05 tuttu o 5 kurusu almak için bir sürü bozukluk verdi ama kendisi
Ben kasadan ayrılmadan fişi kontrol ediyorum.bazen domates biber vs gibi tartılan ürünlerde en yüksek fiyattan geçiyorlar,ben de kavga ediyorum.sen kafana göre en yüksek fiyatı yazacaksan ben neden uygun fiyatlı olanı seçiyorum ki diye çemkiriyorum.yola geliyorlar.Evet madem hesabını yapmıyo alırkende yapmasın. Hep fazla alıyolar farkediyorum susuyorum
Ben hiç üstümde bozuk bulundurmam olunca hemen kumbaraya atıyorumBen diyorum vallahi sen yapıyorsan ben de yaparım,ver 5 kuruşumu diye.
Hiç de bırakmam.bazen yok diyor.. 25 kuruş ver ben sana 20 kuruş vereyim dediğim bile oluyor.birakmiyorum.nakit alış veriş yapacaksam mutlaka kuruslarimla gidiyorum.
Al canım al, beni tanıdılar artık kurusu kuruşuna tam veriyorlar :))))Ben hiç üstümde bozuk bulundurmam olunca hemen kumbaraya atıyorum
Ama artık o markete giderken bütün kuruşları alicam yanima
Mahallenin esnafı cirkef yonumu göstermek istemedim ama mecbur kaldım ya:)Al canım al, beni tanıdılar artık kurusu kuruşuna tam veriyorlar :))))
Bahşiş tabiki bırakıyoruz ama diğeri resmen hırsızlık.markette bırakmam asla.Marketlerde birakiyorum ben birsey demiyorum
benim bi huyum var.kuaföre agdaya gidince o çalisan kiza mutlaka bahsis birakiyorum.
Aslinda kartus isitma aparatim var evde daha rahat ediyorum fakat lazer yaptirasim var benim. Yaptirip memnun kalaniniz var mi
Ben evlenmeden yaptirmistim lazer kesinlikle gitMarketlerde birakiyorum ben birsey demiyorum
benim bi huyum var.kuaföre agdaya gidince o çalisan kiza mutlaka bahsis birakiyorum.
Aslinda kartus isitma aparatim var evde daha rahat ediyorum fakat lazer yaptirasim var benim. Yaptirip memnun kalaniniz var mi
Güzel fikirPorsukcum sende sigarayı bıraksan. Beslenme şeklimize bi yol göstersen. Saatli ara öğün filan falan belki kilo almadan bırakabiliriz. Sen bu ayarlamayı yapabilirsin sanki
Canim benim de çok iştahım açılıyor.hatta bu kadar uzun süre açlığa sigara sayesinde katlanabiliyorum..bıraksam 1 haftada alırım tüm verdigimiPorsukcum sende sigarayı bıraksan. Beslenme şeklimize bi yol göstersen. Saatli ara öğün filan falan belki kilo almadan bırakabiliriz. Sen bu ayarlamayı yapabilirsin sanki