farmasi canım anladığım kadarıyla sen evlendiğin ilk senelerde alttan alıyordun ama para veya aileler yüzünden büyük bir kavga oldu sanırım . sende tavrını koydun. aslında iyi yapmışsın ama 20 tl derdin de gibi gözüküyorsun onların gözünde belki de sorun çıkardığın için anlamıyorlar seni . senin aslında sana söylemediklerine güvenini boşa çıkardığını düşündüğünü düşünmeye bilirler . biraz alttan al canım bencebekleyip göreceğim
ama alır onlar da hiçbir sorun olmaz emin ol papatyacım değişiktir bizimkiler
değişik oldukları bana olası bir kesintiden söz etmemelerinden belli değil mi zaten
ve de üstelik böyle durumlarda insanlar altı üstü bir 20 tl nin lafını ediyorsun durumuna düşürmeye çalışıp hem suçlu hem güçlü olmaya kalkmazlar mı işte o zaman
ben artık diyeceklerimi kestiremem
Kocam sagoksun cnm o calisio bnden gizli biriktrmis dun gosterdi 80tlyi ustune 20tl eklemstk bugun harcamalarla eksildibende kağıt biriktiriyordum ayrı bir kutuda ama harcamak zorun da kalıyorum . o yüzden bozukluk biriktiriyorum sadece . sen de iyi biriktirmişsin :)
@lavin cevap için teşekkürler bilmediğim için saçma sapan bir şeyler yaptım.
Önce tencerede pişirmeye uğraştım sonra annemle konuştum düdüklü dedi tamam dedim düdüklüye geçtim ama dayanamadım sonra açtım tekrardan biraz da normal pişsin dedim. Şimdi yumuşak gibi sanırım pişti içine tuz, karabiber ve kekik attım soğuyunca mı kaba koyabilirim derin dondurucu için?
@lavin cevap için teşekkürler bilmediğim için saçma sapan bir şeyler yaptım.
Önce tencerede pişirmeye uğraştım sonra annemle konuştum düdüklü dedi tamam dedim düdüklüye geçtim ama dayanamadım sonra açtım tekrardan biraz da normal pişsin dedim. Şimdi yumuşak gibi sanırım pişti içine tuz, karabiber ve kekik attım soğuyunca mı kaba koyabilirim derin dondurucu için?
ailelerimiz arasında görüş farkı çok var hangi birini anlatsamfarmasi canım anladığım kadarıyla sen evlendiğin ilk senelerde alttan alıyordun ama para veya aileler yüzünden büyük bir kavga oldu sanırım . sende tavrını koydun. aslında iyi yapmışsın ama 20 tl derdin de gibi gözüküyorsun onların gözünde belki de sorun çıkardığın için anlamıyorlar seni . senin aslında sana söylemediklerine güvenini boşa çıkardığını düşündüğünü düşünmeye bilirler . biraz alttan al canım bence
Azra kızımıza Allah'tan şifa, nişanlı kızımıza sonsuz mutluluk, papatyaya zam, lavinin kocasının içine bebek isteği, delimideliye ödeme kolaylığı, kumbaralarımıza bol bereket inşaallah...
Kızlar tek derdimiz birikim olsun, Allah'ım sağlık, mutluluk, huzur versin hepimize
Bugün 9 tl attım kumbarama, bakalım yarınki kısmeti ne olacak
bim, şok , a101 severek alıyor :)kumbarası olan arkadaşlar, o biriktirdiğiniz bozuklukları filan nasıl tümleştireceksiniz. ya benimde yapasım var ama bir kilo bozuk parayla kuyumcuya girmeye utanırım ki ben
borcu kapatır rahatlarım. eşten hep gizli olacaksa açığa çıkma ihtimali var sğreç uzadıkça.Kızlar size bir soru bir arkadaşımdan...
diyelim ki 3000 borcunuz var aylık 300-300 ödüyorsunuz.
Bir anda elinize 3000 geçti, bu borcumu kapatırsınız yoksa kenara mı atarsınız.
Önemli not: Bu borç eşinizden gizli, gelen para da eşinizden gizli.
Ne yaparsınız?
harika , bereketli olsun canımselamlar yenice bitirdim geçmişi okumaya. babam yanımdan giderken kumbaraya kağıt demir para atmış onu fark ettim mutu oldum :)
sana da geçmiş olsun canım. iyi mi belin şimdiharika , bereketli olsun canım
ilk iğnenin etkisini beğendim gerçektensana da geçmiş olsun canım. iyi mi belin şimdi
çok geçmiş olsun cnm3 gün önce alışveriş poşetlerini ortadan kaldırırken eğilmemle birlikte belimden adeta bir şey aktı gibi oldu ve de giderek şiddetlenen ağrıyı 2 gün çektim bugün artık doktor yolu gözüktü
ve de kas gevşetici ve de ağrı kesici iğneler karıştırılıp sabah akşam vurulacak
sabah vurdurdum hemşire kız sağolsun uyardı abla çok yakar diye....
belimin ağrısının yanında sanırım hiçbirşey kalır dedim ...
şükür yaksa da sevdim iğnelerin etkisini