BİRİKİMCİ HATUNLAR

farmasi canım anladığım kadarıyla sen evlendiğin ilk senelerde alttan alıyordun ama para veya aileler yüzünden büyük bir kavga oldu sanırım . sende tavrını koydun. aslında iyi yapmışsın ama 20 tl derdin de gibi gözüküyorsun onların gözünde belki de sorun çıkardığın için anlamıyorlar seni . senin aslında sana söylemediklerine güvenini boşa çıkardığını düşündüğünü düşünmeye bilirler . biraz alttan al canım bence

bende kağıt biriktiriyordum ayrı bir kutuda ama harcamak zorun da kalıyorum . o yüzden bozukluk biriktiriyorum sadece . sen de iyi biriktirmişsin :)
Kocam sagoksun cnm o calisio bnden gizli biriktrmis dun gosterdi 80tlyi ustune 20tl eklemstk bugun harcamalarla eksildi
aslinda kafama yatti evdede tl biriktirmek
kuveytturltede 10tl ayda aticaz ocaktan itibren bankayada 100tl atmaya baslicam bu ay gram altn almaya calisicm ama ocaga kadar zor ekimden sonra nikah kina hazirligi derken masraf cok kelepcede alcam aralikta en raht ay ocak bana :)

Canım ben ne eti çok kısık ateşte kendi suyuyla pişiriyorum önce. Ama ateş çok çok kısık,mum Alevi gibi. Suyu bitince ocağı açıp yağ tuz koyup karıştırarak kavuruyorum. Lokum gibi oluyo

Bide dondurucuya atacaksan baharatlama bence

ailelerimiz arasında görüş farkı çok var hangi birini anlatsam
eşim de biliyor aslında ailesinin görgüsüzlüklerini
ben her zaman adetim üzerine insan ilişkilerimde üzerime düşeni yapmaya hazırımdır ve de vericiyimdir
ama nankörlük ve de iki yüzlülük ortaya çıkınca da tepeye çıkardığım gibi ayak altına almasını da bilirim...
işin 20 tl sinde değilim arada muhabbet olsun insanlık olsun 200 tl vereyim sonuçta komik rakamlardan bahsediyorum

ama işin manevi tarafı daha ağır basıyor çevirmeye kalktıkları iş ayaklarına dolanıyor hepsi bu

_Lavin_ çocuk hakkında bişey diyemem ama küçük sakın gönderme okula. O kadar zorlanıyo ki çocuğum. Tabi bende..
Çocuğuma haksızlık ettim ben galiba erken okula başlatarak...ama işte bizimde 4 yıl sonraya yurt dışında yaşamak gibi planlarımız var. Bu planlara kurban ettik resmen yavrumu

Ne güzel yazmışın. Bir n girmedim okuyamıyorum bi türlü,ne çok yazmışsınız ayol..neyse sen özet geçmişin
Bende lemideye katılıyorum kızlar,aynen

borcu kapatır rahatlarım. eşten hep gizli olacaksa açığa çıkma ihtimali var sğreç uzadıkça.

Ancak bitirebildim yazdıklarınızı okumayı. Farmasicim çok geçmiş olsun canım. Benimde bileğimde olmuştu o sinir sıkışması. Geçer diye bir hafta beklemiştim bideacısı çok fena..
Bebeciği rahatsız olan arkadaşada Allah'tan yardım ve şifa dilerim. Korkutma lütfen kendini iyi olacak bak gör.
Nişanlı matematik hocam,senin gönlünde güzel,belli.hayatın dahada güzel olsun,dahada mutlu ol inşallah
Limonum sanada allah kolaylık versin canım. Umut veremiycem sana malesef.,bunlar iyi günlerin .geçim dünyasına hoşgeldin. Şaka şaka birikimci hatunlar topiğindesin daha ne olsun. Yaşıtların o avm senin bu benim gezerken sen burdasın. Sana layık biri çıkar inşallah karşına
Delicim sen bu hızla gidersen o kumbaraya bozuk değil altın atarsın bu gidişle. Allah daha çok versin

çok geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…