- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.412
Tl olarak beklesin diorsun sende tesekkurler fikir icin piyasadab hic anlaman ne yapsam bilemedim kiben dolar altın gibi yatırım araçlarının şu an kararsızlık sergilediğini düşünüyorum ve de
tl de bekliyorum
delimideli bence de gram altın en mantıklısı gibi görünüyor ya da biraz daha biriktirip çeyrek ama arada tırtıklamayacağından emin olmalısın:)
Varyemez yok borcu bankaya.. aman en mantıklısı senin dediğin hem toplu kapattığı için az bir şey de indirim olur belki..
heleki bankaya borcu hiç uzatmamak lazım elde para varsa ne olur ne olmazdelimideli bence de gram altın en mantıklısı gibi görünüyor ya da biraz daha biriktirip çeyrek ama arada tırtıklamayacağından emin olmalısın:)
Varyemez yok borcu bankaya.. aman en mantıklısı senin dediğin hem toplu kapattığı için az bir şey de indirim olur belki..
canım tırtıklarım diyorsan 1 gr da alabilirsinTl olarak beklesin diorsun sende tesekkurler fikir icin piyasadab hic anlaman ne yapsam bilemedim ki
Tamam cnm gram altin alicm kafamda netlesti ancak 1grm alablrm zatencanım tırtıklarım diyorsan 1 gr da alabilirsin
Kızlar size bir soru bir arkadaşımdan...
diyelim ki 3000 borcunuz var aylık 300-300 ödüyorsunuz.
Bir anda elinize 3000 geçti, bu borcumu kapatırsınız yoksa kenara mı atarsınız.
Önemli not: Bu borç eşinizden gizli, gelen para da eşinizden gizli.
Ne yaparsınız?
öderdim ve kurtulurdum.neticete bi şekilde o para benden çıkacak.biran önce çıksın borçlu kalmayayımKızlar size bir soru bir arkadaşımdan...
diyelim ki 3000 borcunuz var aylık 300-300 ödüyorsunuz.
Bir anda elinize 3000 geçti, bu borcumu kapatırsınız yoksa kenara mı atarsınız.
Önemli not: Bu borç eşinizden gizli, gelen para da eşinizden gizli.
Ne yaparsınız?
Rabbim şifa versinsağolasın bitanem
sağolasın canımRabbim şifa versin
20 tl seni bukadar sinir ettiğine göre mevzu derinbirkaç saat önce kredi kartıma bakayım dedim bu ay ne harcamışım diye
bir ne ne göreyim HGS kartına kredi kartımdan 20 tl yüklenmiş ayrıntısına baktım adana ve Urfa'dan geçişler
benim kayınbirader tayini çıkan nişanlısını bizim arabayla götürürken bana da geçtikleri yolların bedelini ödetmişler
ne haber eden var ne bir şey pesssss
eşime telefon açtım
durumu izah ettim kem küm etti ilkin ayrıntısına inince hatırlayıverdi birden kardeşimden 20 tl alayım o zaman dedi
onu ondan hallet dedim
20 tl nin derdinde değilim yazamayacağım yazsam da bir sürü sayfa edecek lüzumsuzluklar var
bitimi bile vermem kısacası
yemeğe 8,5 tl verdim. aslında sadece çorba içseydim hem diyetime devam etmiş olurdum hem de fazla para harcamamış olurdum.
belki avm ye kozmetik ihtiyaçlarımı alırım.
kumbarası olan arkadaşlar, o biriktirdiğiniz bozuklukları filan nasıl tümleştireceksiniz. ya benimde yapasım var ama bir kilo bozuk parayla kuyumcuya girmeye utanırım ki ben
3 gün önce alışveriş poşetlerini ortadan kaldırırken eğilmemle birlikte belimden adeta bir şey aktı gibi oldu ve de giderek şiddetlenen ağrıyı 2 gün çektim bugün artık doktor yolu gözüktü
ve de kas gevşetici ve de ağrı kesici iğneler karıştırılıp sabah akşam vurulacak
sabah vurdurdum hemşire kız sağolsun uyardı abla çok yakar diye....
belimin ağrısının yanında sanırım hiçbirşey kalır dedim ...
şükür yaksa da sevdim iğnelerin etkisini
Kizlar kenarda smdi 80tl var kumbaradan ekliyip gram altinmi alsam dovizmi yapsam oylemi kalsa fikir paylasirsaniz sevinirim doviz olarak ne yapiim yaparsam
20 tl seni bukadar sinir ettiğine göre mevzu derin