@zytn_lmn sigara olayı nasıl gidiyor canım.
Benn annemde atar kumbarimiza bozukluklari kumbaraya cuzdaninda varsa 10kurusluklari falan :)Ay canım okuyunca babam geldi aklıma:) benim babam da ben çalışırken öyle yapardı . Hatta çocukken de bana verirdi ben de onun ceket cebinde biriktirirdim:)
O neydi canımŞaka bi yana ,zor oldu ama bitti o iş. Hala vuruyo bazen,özelliklede arkadaşlar içerken. Ama 15 yaşından beri içiyorum,normaldir hala aklımda olması heralde.hele bugün komşuma kızdım sinirlendim biraz,o anda acayip içmek istedim. Ama asla içmiycem. Oğlum çok mutlu,annesi sigara içmiyo diye
Tebrik ederim cnm bravo sana biliyordum basaracagini :)O neydi canımŞaka bi yana ,zor oldu ama bitti o iş. Hala vuruyo bazen,özelliklede arkadaşlar içerken. Ama 15 yaşından beri içiyorum,normaldir hala aklımda olması heralde.hele bugün komşuma kızdım sinirlendim biraz,o anda acayip içmek istedim. Ama asla içmiycem. Oğlum çok mutlu,annesi sigara içmiyo diye
Anne babasina duskundur ama kendini ve beni ezdircek kadr degl benu hep el ustunde tutar ailesinn yanunda da aileside farkinda :)
insl dyzelir aranz cnm bzde bagristik ama unutuyoruz ama hep oyle bizim kavgalar uzadigida oluyo ama cok degl :)
sizde duzelirsiniz cnm
3.yilimiza girdik 26agustosta cnm oo masaalah yillanmissiniz :)Canım siz kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama bize 20 yıl olacak neredeyse. Eskiden olsa günlerce konuşmazdım, şimdi biraz gönülsüz konuşuyorum sadece. Küslükle bile uğraşamayacağım anlayacağın, hem boşver birazda o üzülsün, bu erkek milletini az bile
NOT: Kızlar bu aralar bu moddayım idare edin yoksa erkek düşmanı değilim, yanlış anlaşılmasın
Hay maşallah zeytin ya kafana koydun ve yaptın valla bravo ki bir de 15 yaşından beri içiyormuşsun ben bilmiyordum..
Tebrik ederim cnm bravo sana biliyordum basaracagini :)
O neydi canımŞaka bi yana ,zor oldu ama bitti o iş. Hala vuruyo bazen,özelliklede arkadaşlar içerken. Ama 15 yaşından beri içiyorum,normaldir hala aklımda olması heralde.hele bugün komşuma kızdım sinirlendim biraz,o anda acayip içmek istedim. Ama asla içmiycem. Oğlum çok mutlu,annesi sigara içmiyo diye
Yokkiz ne takcam saygi duyuyorum o kadar umrumda degilDarısı başına canım. Senden bekliyoruz şimdi bir atak. Bu arada babaneye takılma boşver. Bunamıştır bence,aklı olan yaparmı böyle. Yaşlanınca biz nolucaz bakalım
Hay maşallah. Kaç gün oldu canım.O neydi canımŞaka bi yana ,zor oldu ama bitti o iş. Hala vuruyo bazen,özelliklede arkadaşlar içerken. Ama 15 yaşından beri içiyorum,normaldir hala aklımda olması heralde.hele bugün komşuma kızdım sinirlendim biraz,o anda acayip içmek istedim. Ama asla içmiycem. Oğlum çok mutlu,annesi sigara içmiyo diye
Biz de 15 yıllık evliyiz. Ay eskiden ben de çok küserdim de baktım faydası yok bıraktım küsmeyi. Zaten eskisi gibi kavga etmiyoruz artık. Küsmüyorum daCanım siz kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama bize 20 yıl olacak neredeyse. Eskiden olsa günlerce konuşmazdım, şimdi biraz gönülsüz konuşuyorum sadece. Küslükle bile uğraşamayacağım anlayacağın, hem boşver birazda o üzülsün, bu erkek milletini az bile
NOT: Kızlar bu aralar bu moddayım idare edin yoksa erkek düşmanı değilim, yanlış anlaşılmasın
Ben eve gelene dek çoktan açılıyor zaten. Zaten ezberlemiş program akışını. Yıllardır izleye izleye bitiremedi.M maviduvar1 tv açmasan....? Bende dikkat ediyorum tv açıksamümkün değil ders yapmıyo
Hay maşallah. Kaç gün oldu canım.
Öyle arkadaş muhabbetinde vurması çok normal. Önemli olan senin idareli davranman. Şnşallah sonuna kadar gideceksin.
Biz de 15 yıllık evliyiz. Ay eskiden ben de çok küserdim de baktım faydası yok bıraktım küsmeyi. Zaten eskisi gibi kavga etmiyoruz artık. Küsmüyorum da
Uğraşamam bu yastan sonra nazla triple
Sağol canım ya. Yok ben beceremiyorum galiba bu annelik olayını.M maviduvar1 allah yardimcin olsun ne diyim keske bilgim olsada yardimci olablsem
Ooooo bitmiş gitmiş bu iş. 12 gün çok iyi bir süre12. Gün sanırım. Iki hafta önceki pazar günü vedalaşmıştık kendisiyle..