BİRİKİMCİ HATUNLAR

@zytn_lmn sigara olayı nasıl gidiyor canım.

O neydi canımŞaka bi yana ,zor oldu ama bitti o iş. Hala vuruyo bazen,özelliklede arkadaşlar içerken. Ama 15 yaşından beri içiyorum,normaldir hala aklımda olması heralde.hele bugün komşuma kızdım sinirlendim biraz,o anda acayip içmek istedim. Ama asla içmiycem. Oğlum çok mutlu,annesi sigara içmiyo diye

Ay canım okuyunca babam geldi aklıma:) benim babam da ben çalışırken öyle yapardı . Hatta çocukken de bana verirdi ben de onun ceket cebinde biriktirirdim:)
Benn annemde atar kumbarimiza bozukluklari kumbaraya cuzdaninda varsa 10kurusluklari falan :)
anne -baba yasimiz kac olursa olsun iste hep kol kanat bizde bole olablrz insl..

Hay maşallah zeytin ya kafana koydun ve yaptın valla bravo ki bir de 15 yaşından beri içiyormuşsun ben bilmiyordum..

Tebrik ederim cnm bravo sana biliyordum basaracagini :)

Canım siz kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama bize 20 yıl olacak neredeyse. Eskiden olsa günlerce konuşmazdım, şimdi biraz gönülsüz konuşuyorum sadece. Küslükle bile uğraşamayacağım anlayacağın, hem boşver birazda o üzülsün, bu erkek milletini az bile

NOT: Kızlar bu aralar bu moddayım idare edin yoksa erkek düşmanı değilim, yanlış anlaşılmasın

3.yilimiza girdik 26agustosta cnm oo masaalah yillanmissiniz :)

Hay maşallah zeytin ya kafana koydun ve yaptın valla bravo ki bir de 15 yaşından beri içiyormuşsun ben bilmiyordum..

Bende şaşkınım valla. Hiç bu kadar iradeli yada inatçı olduğumu bilmezdim. Hem öyle böyle değil,başladığım günden beri,hasta yada aç olmam bile günde 1 paket içmeme engel olamıyodu
Bu arada eti sormuştun,normal tencerede kapağı kapalı kısık ateşte suyunu çektirip sonra harlı ateşte kavuruyorum az yağla. Baharat atmışsın artık olmaz bişey ama bence bi dahaki sefere dondurucuya koyacağın şeye atma baharat. Nacizane tavsiyem

Ay bu çocuk beni delirdecek. 4. Sınıfa geldi hala ders çalışma bilinci kazandıramadık. Aklı fikri national geographic teki belgesellerde. Anlatıyorum. Bu Sene yazılılar var. Dersleri tekrar etmemi gerek diye. Yok anlamıyor. Dersin başına oturana kadar saatler geliyor. O program bitsin bu program bitsin.
Ilacını da vermiyorum. Verince de mal gibi oluyor.
Sonra da biz alıyoruz karşımıza anlatıyoruz. Neden çalışması gerektiğini bu sınıfın zor olduğunu. Bu sefer de ağlamaya başlıyor. Ben çok kötüyümtembelim yemek yemiyorum. Ben kötü bir çocuğum diye. Yarın okula gitmeyececğim. Öğlen oğlanın okuluna gidip öğretmenle konuşayım diyorum.

Canım sakın bir nefes bile olsa alma, yoksa gerisi gelir. İlk günleri atlattıysan başarırsın, biz sana güveniyoruz

Darısı başına canım. Senden bekliyoruz şimdi bir atak. Bu arada babaneye takılma boşver. Bunamıştır bence,aklı olan yaparmı böyle. Yaşlanınca biz nolucaz bakalım
Yokkiz ne takcam saygi duyuyorum o kadar umrumda degil
insl ama benm o konuda iradem yok cnm kandirmak istemem sizleridd kendimede

Hay maşallah. Kaç gün oldu canım.
Öyle arkadaş muhabbetinde vurması çok normal. Önemli olan senin idareli davranman. Şnşallah sonuna kadar gideceksin.

Biz de 15 yıllık evliyiz. Ay eskiden ben de çok küserdim de baktım faydası yok bıraktım küsmeyi. Zaten eskisi gibi kavga etmiyoruz artık. Küsmüyorum da
Uğraşamam bu yastan sonra nazla triple

lemide sağol canım. Zaten bir nefesle başlamadımı herşey..çok şükür ilk günlerden korkuyodum,geçti. Özellikle sabah ilk işimdi. Şimdi beylere portakal sıkarak geçiriyorum o zamanı. Ev halkı pek bi memnun bu durumdan

M maviduvar1 tv açmasan....? Bende dikkat ediyorum tv açıksamümkün değil ders yapmıyo
Ben eve gelene dek çoktan açılıyor zaten. Zaten ezberlemiş program akışını. Yıllardır izleye izleye bitiremedi.
TV nin başından kalksa başka bahane buluyor. Kesinlikle ders çalışmak istemiyor.

Aynen katılıyorum canım, oğlunuda takma kafana. Benim kızımda hiç böyle şeyler yaşamadık, hep sorumluluk sahibi oldu. Oğlumsa tam tersi, 7. sınıfa gidiyor hala elimiz üzerinde, kontrol etmesek biliyorz ki yapmayacak. Erkek çocukları biraz böyle oluyor.
Bak yine sıkıntı yaratan erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…