- 24 Ağustos 2011
- 2.354
- 1.839
ahhhh nm aynı benim kvalide,ALLAH a havale edemiyorum bize çektirenleribirkaç saat önce kredi kartıma bakayım dedim bu ay ne harcamışım diye
bir ne ne göreyim HGS kartına kredi kartımdan 20 tl yüklenmiş ayrıntısına baktım adana ve Urfa'dan geçişler
benim kayınbirader tayini çıkan nişanlısını bizim arabayla götürürken bana da geçtikleri yolların bedelini ödetmişler
ne haber eden var ne bir şey pesssss
eşime telefon açtım
durumu izah ettim kem küm etti ilkin ayrıntısına inince hatırlayıverdi birden kardeşimden 20 tl alayım o zaman dedi
onu ondan hallet dedim
20 tl nin derdinde değilim yazamayacağım yazsam da bir sürü sayfa edecek lüzumsuzluklar var
bitimi bile vermem kısacası
yaaa cnm hiç sorma,walla belimizi bükecek bu faturalarBize de dün elektrik faturası gelmiş... 52 tl gözlerim yuvalarından fırladı resmen.
normalde hep35-40 arası gelirdi.
Ki bu ay fırın fişim tamamen çekiliydi ve de keetle hiç kullanmadım.Zaten ikimiz de çalışan insanlarız
Şaştım kaldım.
banucum,aynen öyle,doğalgaz,elektrik bu sene biraz fazla gelecek gibibeni korkutan elektrik değil ,doğalgaz.2 haftadır yakıyoruz,şimdiden bu kadar soğuksa kasım- aralığı düşünemiyorum bile.
azra mız için şifa dileyen herkesten ALLAH razı olsun,dualarınızdan eksik etmeyin teyzeleri
ben de kadın doğuma gittim,biraz yanmam vardı ve hemen dayadı antibiyotiği,kullanmıycam sütten bebişe geçmesin diye
bebişe mama kaşığı şu bu aldık derken 100 tl civarı gitti
dışarı çıkmaya gelmiyo yani