- 24 Ağustos 2011
- 2.354
- 1.839
ahhhh nm aynı benim kvalide,ALLAH a havale edemiyorum bize çektirenleribirkaç saat önce kredi kartıma bakayım dedim bu ay ne harcamışım diye
bir ne ne göreyim HGS kartına kredi kartımdan 20 tl yüklenmiş ayrıntısına baktım adana ve Urfa'dan geçişler
benim kayınbirader tayini çıkan nişanlısını bizim arabayla götürürken bana da geçtikleri yolların bedelini ödetmişler
ne haber eden var ne bir şey pesssss
eşime telefon açtım
durumu izah ettim kem küm etti ilkin ayrıntısına inince hatırlayıverdi birden kardeşimden 20 tl alayım o zaman dedi
onu ondan hallet dedim
20 tl nin derdinde değilim yazamayacağım yazsam da bir sürü sayfa edecek lüzumsuzluklar var
bitimi bile vermem kısacası
yaaa cnm hiç sorma,walla belimizi bükecek bu faturalarBize de dün elektrik faturası gelmiş... 52 tlgözlerim yuvalarından fırladı resmen.
normalde hep35-40 arası gelirdi.
Ki bu ay fırın fişim tamamen çekiliydi ve de keetle hiç kullanmadım.Zaten ikimiz de çalışan insanlarız
Şaştım kaldım.
banucum,aynen öyle,doğalgaz,elektrik bu sene biraz fazla gelecek gibibeni korkutan elektrik değil ,doğalgaz.2 haftadır yakıyoruz,şimdiden bu kadar soğuksa kasım- aralığı düşünemiyorum bile.
Aynen oyle :) bende esten cok ailesi sevmiyo degilim ailesini ama sicakta bakamiyorum hele ki bayramda yasadigim soktan sonraBugün kumbarama 1,75 tl atabildim. Birkaç gündür eşime kızgınım
O yüzden ondan bozuklukları istemiyorum.
Bakıyorum da kızlar dertlerimiz hemen hemen aynı, merkezinde de eşlerimiz ve tabi ki aileleri var
ya çok zormuş canım. bende geziyorum avm avm :) ama normale göre daha az harcıyorum. en azından dışarda yemek yhememeye çalışıyorum çok sarsıyor bütçeyiAncak bitirebildim yazdıklarınızı okumayı. Farmasicim çok geçmiş olsun canım. Benimde bileğimde olmuştu o sinir sıkışması. Geçer diye bir hafta beklemiştim bideacısı çok fena..
Bebeciği rahatsız olan arkadaşada Allah'tan yardım ve şifa dilerim. Korkutma lütfen kendini iyi olacak bak gör.
Nişanlı matematik hocam,senin gönlünde güzel,belli.hayatın dahada güzel olsun,dahada mutlu ol inşallah
Limonum sanada allah kolaylık versin canım. Umut veremiycem sana malesef.,bunlar iyi günlerin .geçim dünyasına hoşgeldin. Şaka şaka birikimci hatunlar topiğindesin daha ne olsun. Yaşıtların o avm senin bu benim gezerken sen burdasın. Sana layık biri çıkar inşallah karşına
Delicim sen bu hızla gidersen o kumbaraya bozuk değil altın atarsın bu gidişle. Allah daha çok versin
valla tirtiklanir illaki diye bende hemen yatirima cevirmek istiyorim cnm farmasi beklemede kaliyormus blmiom grm altnmi alsm?
Canım ben ne eti çok kısık ateşte kendi suyuyla pişiriyorum önce. Ama ateş çok çok kısık,mum Alevi gibi. Suyu bitince ocağı açıp yağ tuz koyup karıştırarak kavuruyorum. Lokum gibi oluyoBide dondurucuya atacaksan baharatlama bence
borcu kapatır rahatlarım. eşten hep gizli olacaksa açığa çıkma ihtimali var sğreç uzadıkça.
ek ders hala yatmadı deli ettiler beni ya.
kredi kartı limitimi düşürdüm ve şu an limit yok :) kullanamıyorum
Ayyyy ne güzel ... Ben eskiden konuşurdum da son 5 yılda 17 dk. Konuşmamışımdırdelimideli şaşkınlıkla okudum valla çok garipler. Aman dikkat et sen de korkulur valla onlardan.
Ben Allaha şükür severim kayınvalidemi demin aradım 17dk konuşmuşuz ya:)
O.dönemin babaanneleri hep öyle sanırım. Benim eşimin de rahmetli babaannesi biz eşimle konuşurken elin kızıyla niye konuşuyorsun diye soylenmisti. Kv.m de sağolsun hemen kızmıştı ona.Anlatiyimda agziniz acik kalsin kizlar bayramin ilk gunu gelen giden bitmesi yemekler verildi yemek bitti eltimle beraber etleri kestik ayarladik.. Derken telefonum balkonda ev giris kat mustakil koy evi telfnm koltukta ve seslideydi
aksam 8oldu isler bitti esim ise gitmisti kurban kesildikten sonra
ariyim dedim koltukta telfon yok evde hic bi yerde yok telefonla caldiriyoruz caliyo ama telefon sesi yok yok
dedesi geln biri aldi vs dedi ben telasa vermis gibi davranmadm esim kizicak onu dert ediyorm cenesinden kurtulamam gibisinden soledm sonra kaynim kaynanamin odasindayken caldirmus telfon titresime alinmis vaziyette caliyor koydede telefon cekmez kolay kolay
ara tara telefin kaynanamin odasindaki cekmecede cikti taa arkasinda bisilerin altinda cikti nasil sasirdim anlatamam
ama yanlis anlasilmasin yapan kaynanam degil kaynanamin kaynanasiydi
yeni evlendiginde eltimin telefonu kaybolmus seneler somra babaannen cekmecesinden cikmis 80lik nine nedn boye bisi yapar anlamis degilm satamaSin edemzsin anlam veremedim
neyse babaanne bi laflar oh bilundu falan
bulnmadan once elleri kirilsin alanin falan
sonra kaynim kaynanama bisiler solemis uzulmus kaynanam oda kaynanasini biliyo tabi caktirmadi kimse bana bisi
kaynim hic caktirmadi kalabalikta kaybolur dikkat et dedi sadece ama herkes biliyordu nasl kayboldugunu
80lik bi kadin bile fesatlik var
anlamis degilim allahtan kaynanam oyle degil
tabiki esim disinda kimse bilmiyor ailem bilse kinlencek belkide olay cikartcak
esimde kizdi baya ben solemedn babaannesinin yaptiginu anladi
ama caktirmicak aklm almadi
bide sevdigi gelini vardir yere goge sigdirmaz amcasinin esi ona iftira atti telefonu ararken biz bana yanasip
yengen gogsune bisi sokmustu flan iyice sacmaladi ah ah varmi bole bisi yasayan
nasil insanlar ya diger yonlerden iyilerdir ama babaanne tam zit fesat bi kadin sadece gelinlere degil kendi torunlarina bile torunlari bile illalah dio babanneden
Ah cnm benm kv. Yi cok ezmisler hep zatn bababannede bilerek koydu onun cekmecesine ondan biliyim soguyim dieO.dönemin babaanneleri hep öyle sanırım. Benim eşimin de rahmetli babaannesi biz eşimle konuşurken elin kızıyla niye konuşuyorsun diye soylenmisti. Kv.m de sağolsun hemen kızmıştı ona.
Ay canım okuyunca babam geldi aklıma:) benim babam da ben çalışırken öyle yapardı . Hatta çocukken de bana verirdi ben de onun ceket cebinde biriktirirdim:)selamlar yenice bitirdim geçmişi okumaya. babam yanımdan giderken kumbaraya kağıt demir para atmış onu fark ettim mutu oldum :)
Anne babasina duskundur ama kendini ve beni ezdircek kadr degl benu hep el ustunde tutar ailesinn yanunda da aileside farkinda :)Canım erkekler kadınlar gibi değil, ailesi ile eşleri arasında ki dengeyi çok sağlayamıyorlar. Çok içli dışlı olmayı iyi birşey zannediyorlar. Eşim çok iyi bir insan ama yıllardır bu iyi niyeti kullanıldı. Daha yeni yeni aklı başına geliyor, belkide gelmiyor bile. Ama olan geçen yıllara oluyor, yanımıza da kırgınlıklar kar kalıyor
Neyse kırgınlığım geçene kadar böyle, ne kahve var ona ne de çay