BİRİKİMCİ HATUNLAR

ahhhh nm aynı benim kvalide,ALLAH a havale edemiyorum bize çektirenleri

yaaa cnm hiç sorma,walla belimizi bükecek bu faturalar

beni korkutan elektrik değil ,doğalgaz.2 haftadır yakıyoruz,şimdiden bu kadar soğuksa kasım- aralığı düşünemiyorum bile.
banucum,aynen öyle,doğalgaz,elektrik bu sene biraz fazla gelecek gibi

azra mız için şifa dileyen herkesten ALLAH razı olsun,dualarınızdan eksik etmeyin teyzeleri
ben de kadın doğuma gittim,biraz yanmam vardı ve hemen dayadı antibiyotiği,kullanmıycam sütten bebişe geçmesin diye
bebişe mama kaşığı şu bu aldık derken 100 tl civarı gitti
dışarı çıkmaya gelmiyo yani

Bugün kumbarama 1,75 tl atabildim. Birkaç gündür eşime kızgınım
O yüzden ondan bozuklukları istemiyorum.
Bakıyorum da kızlar dertlerimiz hemen hemen aynı, merkezinde de eşlerimiz ve tabi ki aileleri var
Aynen oyle :) bende esten cok ailesi sevmiyo degilim ailesini ama sicakta bakamiyorum hele ki bayramda yasadigim soktan sonra

Anlatiyimda agziniz acik kalsin kizlar bayramin ilk gunu gelen giden bitmesi yemekler verildi yemek bitti eltimle beraber etleri kestik ayarladik.. Derken telefonum balkonda ev giris kat mustakil koy evi telfnm koltukta ve seslideydi
aksam 8oldu isler bitti esim ise gitmisti kurban kesildikten sonra
ariyim dedim koltukta telfon yok evde hic bi yerde yok telefonla caldiriyoruz caliyo ama telefon sesi yok yok
dedesi geln biri aldi vs dedi ben telasa vermis gibi davranmadm esim kizicak onu dert ediyorm cenesinden kurtulamam gibisinden soledm sonra kaynim kaynanamin odasindayken caldirmus telfon titresime alinmis vaziyette caliyor koydede telefon cekmez kolay kolay
ara tara telefin kaynanamin odasindaki cekmecede cikti taa arkasinda bisilerin altinda cikti nasil sasirdim anlatamam
ama yanlis anlasilmasin yapan kaynanam degil kaynanamin kaynanasiydi
yeni evlendiginde eltimin telefonu kaybolmus seneler somra babaannen cekmecesinden cikmis 80lik nine nedn boye bisi yapar anlamis degilm satamaSin edemzsin anlam veremedim
neyse babaanne bi laflar oh bilundu falan
bulnmadan once elleri kirilsin alanin falan
sonra kaynim kaynanama bisiler solemis uzulmus kaynanam oda kaynanasini biliyo tabi caktirmadi kimse bana bisi
kaynim hic caktirmadi kalabalikta kaybolur dikkat et dedi sadece ama herkes biliyordu nasl kayboldugunu
80lik bi kadin bile fesatlik var
anlamis degilim allahtan kaynanam oyle degil
tabiki esim disinda kimse bilmiyor ailem bilse kinlencek belkide olay cikartcak
esimde kizdi baya ben solemedn babaannesinin yaptiginu anladi
ama caktirmicak aklm almadi
bide sevdigi gelini vardir yere goge sigdirmaz amcasinin esi ona iftira atti telefonu ararken biz bana yanasip
yengen gogsune bisi sokmustu flan iyice sacmaladi ah ah varmi bole bisi yasayan
nasil insanlar ya diger yonlerden iyilerdir ama babaanne tam zit fesat bi kadin sadece gelinlere degil kendi torunlarina bile torunlari bile illalah dio babanneden

ya çok zormuş canım. bende geziyorum avm avm :) ama normale göre daha az harcıyorum. en azından dışarda yemek yhememeye çalışıyorum çok sarsıyor bütçeyi

valla tirtiklanir illaki diye bende hemen yatirima cevirmek istiyorim cnm farmasi beklemede kaliyormus blmiom grm altnmi alsm?

Tırtıklarsan mutlaka altın yap canım altını bozdurmaya kıyamazsın bence:)

Tüh canım ya çok geç artık sıkıntı olur mu peki şimdi, baharatladım ben...

Düdüklü de mi pişiriyorsun peki orasını tam anlamadım..

borcu kapatır rahatlarım. eşten hep gizli olacaksa açığa çıkma ihtimali var sğreç uzadıkça.

Çok haklısın limon ben de öyle düşünüyorum.

ek ders hala yatmadı deli ettiler beni ya.
kredi kartı limitimi düşürdüm ve şu an limit yok :) kullanamıyorum

Aynı ben:) ben de kredi kartımı 1000tl'ye düşürdüm şu an içinde 30tl belki var limit belki yok

delimideli şaşkınlıkla okudum valla çok garipler. Aman dikkat et sen de korkulur valla onlardan.

Ben Allaha şükür severim kayınvalidemi demin aradım 17dk konuşmuşuz ya:)
Ayyyy ne güzel ... Ben eskiden konuşurdum da son 5 yılda 17 dk. Konuşmamışımdır

Anladım canım biraz daha biriktirip tl olarak tutun ileri de tekrar düşünürsünüz artık..

Ben yazdım mı emin olamadım ama 4,75 kumbaraya gitti.

Gram altin sadece bu ay alabilcez maasla
ocaga kadar full masraf olcak o yuzden kenardaki paralara doknmadan maasla halolcak hersey zaten yetmezde ocakta rahatlicam ancak

O.dönemin babaanneleri hep öyle sanırım. Benim eşimin de rahmetli babaannesi biz eşimle konuşurken elin kızıyla niye konuşuyorsun diye soylenmisti. Kv.m de sağolsun hemen kızmıştı ona.

Canım erkekler kadınlar gibi değil, ailesi ile eşleri arasında ki dengeyi çok sağlayamıyorlar. Çok içli dışlı olmayı iyi birşey zannediyorlar. Eşim çok iyi bir insan ama yıllardır bu iyi niyeti kullanıldı. Daha yeni yeni aklı başına geliyor, belkide gelmiyor bile. Ama olan geçen yıllara oluyor, yanımıza da kırgınlıklar kar kalıyor
Neyse kırgınlığım geçene kadar böyle, ne kahve var ona ne de çay

O.dönemin babaanneleri hep öyle sanırım. Benim eşimin de rahmetli babaannesi biz eşimle konuşurken elin kızıyla niye konuşuyorsun diye soylenmisti. Kv.m de sağolsun hemen kızmıştı ona.
Ah cnm benm kv. Yi cok ezmisler hep zatn bababannede bilerek koydu onun cekmecesine ondan biliyim soguyim die
ah ah yas bas dinlemiyor aslinda icinde varmis hep babannen hep bi tuzak derdindeymis eskiden beri kaynanam anlatiyo zavallm cok cekmis anne babasida yokmus zatn bi abla ve abisi o zamnlarda sahip cikma yokmus zaten

Anne babasina duskundur ama kendini ve beni ezdircek kadr degl benu hep el ustunde tutar ailesinn yanunda da aileside farkinda :)
insl dyzelir aranz cnm bzde bagristik ama unutuyoruz ama hep oyle bizim kavgalar uzadigida oluyo ama cok degl :)
sizde duzelirsiniz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…