Amin :) iyi ki güne girmişim yoksa 5kuruş para koyamıcam kenaraRabbim acil şifalar versin Azra'ya
her daim mutluluklar canım
bol bereketli birikimler olsun inşaallah
tipik ve de basit kayınvalide tarzları işte
biz araserle papatyaya takıldık,sen de gel istersen güzelim.Kilolar benim de aldı başını gitti
asabım bozuluyor artık..
brokoli karnıbahar haşlayıp işyerinde yemeyi düşünüyorum.
spora da üşeniyorum sürekli.
daha önce de yazmıştım,haftalık biriktirip pazarda harcıyorum,bütün de kumbaraya.kumbarası olan arkadaşlar, o biriktirdiğiniz bozuklukları filan nasıl tümleştireceksiniz. ya benimde yapasım var ama bir kilo bozuk parayla kuyumcuya girmeye utanırım ki ben
tatlım geçmiş olsun kıyamam.ben de bizim kız nerelerde diye düşünüyordum,sen canının derdine düşmüşsün kıyamam.inşallah kalıcı bir şey değildir de atlatırsın hemen.3 gün önce alışveriş poşetlerini ortadan kaldırırken eğilmemle birlikte belimden adeta bir şey aktı gibi oldu ve de giderek şiddetlenen ağrıyı 2 gün çektim bugün artık doktor yolu gözüktü
ve de kas gevşetici ve de ağrı kesici iğneler karıştırılıp sabah akşam vurulacak
sabah vurdurdum hemşire kız sağolsun uyardı abla çok yakar diye....
belimin ağrısının yanında sanırım hiçbirşey kalır dedim ...
şükür yaksa da sevdim iğnelerin etkisini
Bize de dün elektrik faturası gelmiş... 52 tlgözlerim yuvalarından fırladı resmen.
normalde hep35-40 arası gelirdi.
Ki bu ay fırın fişim tamamen çekiliydi ve de keetle hiç kullanmadım.Zaten ikimiz de çalışan insanlarız
Şaştım kaldım.
kız allah seni ne yapmasın, epik şiir yazar gibi ne bölük pörçük yazıyorsun .devamı alt satırda.Esim parayi cogaltalim tl olarak dedi hitmedi altin almaya almak istemiom tl bbiriktirelm dedi bende tamam dedim
ee güzelim zam geldi ya,o faturalar daha ne kadar kabaracak beklemedeyim.Bize de dün elektrik faturası gelmiş... 52 tlgözlerim yuvalarından fırladı resmen.
normalde hep35-40 arası gelirdi.
Ki bu ay fırın fişim tamamen çekiliydi ve de keetle hiç kullanmadım.Zaten ikimiz de çalışan insanlarız
Şaştım kaldım.
Amin.. Cidden geçim ne zor ya.Fatura üstüne fatura.Benim de elektirik faturası kesin şişmiştir bu ay. Hem zam geldi, hem de temizlik uğruna her şeyi yıkadım.
Allah kolaylık versin ödemelerimize.
Keşke muhteşem maaşları da şişirseler o kadar.!ee güzelim zam geldi ya,o faturalar daha ne kadar kabaracak beklemedeyim.
Güle güle kullanan kumbaranı bol bereketli birikimlerin olsun inşallah....
Çorbanın yanında başka neler yedin bakıyım
Bende marketlerde butunletiyorum. Gecen halk ekmekten ekmek alırken param cok bozukluktu lazım oluyormuş onlarda evde cok var dedimgetir abla bütünlerim dedi....
Gecmiş olsun canım yaaaa benim de basıma gelmişti bi ara iğneyle düzeldim kötü bişey acil şifalar...
Ben direk 90 tl oldumu gram yapıyorum yoksa para olunca gidiyo...
geçmiş olsun canım inşaallah herşey yolunda giderya bu ay benim gider baya artacak sanırım.düğün var. hediye alınacak.üzerime bişiyler alıcam.yaptırmam gereken tahliller var onada sanaırm 600-700 gidecek..pehhhh
Allah razı olsun canım benimbiz araserle papatyaya takıldık,sen de gel istersen güzelim.
daha önce de yazmıştım,haftalık biriktirip pazarda harcıyorum,bütün de kumbaraya.
tatlım geçmiş olsun kıyamam.ben de bizim kız nerelerde diye düşünüyordum,sen canının derdine düşmüşsün kıyamam.inşallah kalıcı bir şey değildir de atlatırsın hemen.
Cnm guldurdun beni :) allahta seni guldursunkız allah seni ne yapmasın, epik şiir yazar gibi ne bölük pörçük yazıyorsun .devamı alt satırda.
tl iyidir,ne zaman lazım olacağı da belli olmaz paranın.yarı yarıya giderdim ben senin yerinde olsam,biraz altın biraz tl.
ya bu ay benim gider baya artacak sanırım.düğün var. hediye alınacak.üzerime bişiyler alıcam.yaptırmam gereken tahliller var onada sanaırm 600-700 gidecek..pehhhh
Hayattali en önemli duygulardan biri güven. Eşin alır mı o parayı sence. Ne bileyim 20 tl içşn kardeşler arasında sıkıntı olmasın.benim sorunum güven zayiatı özetle
bekleyip göreceğimHayattali en önemli duygulardan biri güven. Eşin alır mı o parayı sence. Ne bileyim 20 tl içşn kardeşler arasında sıkıntı olmasın.
Benmde dolup dolup bosaliyor :)Eki Görüntüle 1265004 Eki Görüntüle 1265004 Eki Görüntüle 1265006 benim kumbaram da bu :) dolmuyor bir türlü amabu arada bugün 6.50 tl attım kumbaraya :)
bende kağıt biriktiriyordum ayrı bir kutuda ama harcamak zorun da kalıyorum . o yüzden bozukluk biriktiriyorum sadece . sen de iyi biriktirmişsin :)Benmde dolup dolup bosaliyor :)
Kagit parada 85tl oldu bugun gerisi allah kerim