BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kilolar benim de aldı başını gitti
asabım bozuluyor artık..
brokoli karnıbahar haşlayıp işyerinde yemeyi düşünüyorum.
spora da üşeniyorum sürekli.
biz araserle papatyaya takıldık,sen de gel istersen güzelim.
kumbarası olan arkadaşlar, o biriktirdiğiniz bozuklukları filan nasıl tümleştireceksiniz. ya benimde yapasım var ama bir kilo bozuk parayla kuyumcuya girmeye utanırım ki ben
daha önce de yazmıştım,haftalık biriktirip pazarda harcıyorum,bütün de kumbaraya.
tatlım geçmiş olsun kıyamam.ben de bizim kız nerelerde diye düşünüyordum,sen canının derdine düşmüşsün kıyamam.inşallah kalıcı bir şey değildir de atlatırsın hemen.

Bize de dün elektrik faturası gelmiş... 52 tl gözlerim yuvalarından fırladı resmen.
normalde hep35-40 arası gelirdi.
Ki bu ay fırın fişim tamamen çekiliydi ve de keetle hiç kullanmadım.Zaten ikimiz de çalışan insanlarız
Şaştım kaldım.

Benim de elektirik faturası kesin şişmiştir bu ay. Hem zam geldi, hem de temizlik uğruna her şeyi yıkadım.

Allah kolaylık versin ödemelerimize.

Esim parayi cogaltalim tl olarak dedi hitmedi altin almaya almak istemiom tl bbiriktirelm dedi bende tamam dedim
kız allah seni ne yapmasın, epik şiir yazar gibi ne bölük pörçük yazıyorsun .devamı alt satırda.
tl iyidir,ne zaman lazım olacağı da belli olmaz paranın.yarı yarıya giderdim ben senin yerinde olsam,biraz altın biraz tl.

ee güzelim zam geldi ya,o faturalar daha ne kadar kabaracak beklemedeyim.

beni korkutan elektrik değil ,doğalgaz.2 haftadır yakıyoruz,şimdiden bu kadar soğuksa kasım- aralığı düşünemiyorum bile.

Benim de elektirik faturası kesin şişmiştir bu ay. Hem zam geldi, hem de temizlik uğruna her şeyi yıkadım.
Allah kolaylık versin ödemelerimize.
Amin.. Cidden geçim ne zor ya.Fatura üstüne fatura.
Maaşlara yapılan zam ile fatura zamları çok ironik!

ee güzelim zam geldi ya,o faturalar daha ne kadar kabaracak beklemedeyim.
Keşke muhteşem maaşları da şişirseler o kadar.!

çok teşekkürler canım

ya bu ay benim gider baya artacak sanırım.düğün var. hediye alınacak.üzerime bişiyler alıcam.yaptırmam gereken tahliller var onada sanaırm 600-700 gidecek..pehhhh
geçmiş olsun canım inşaallah herşey yolunda gider
Allah razı olsun canım benim

ya bu ay benim gider baya artacak sanırım.düğün var. hediye alınacak.üzerime bişiyler alıcam.yaptırmam gereken tahliller var onada sanaırm 600-700 gidecek..pehhhh

Arada böyle seyler çıkıyor maalesef gider harici seyler çıkınca arayı kapatmak biraz zorlaşıyor...bizde Eylül ayında öyle olduk cocukların okul kitapları bizi baya zorladı gelde kredi kartı kullanma napcaz saglık olsun...

Hayattali en önemli duygulardan biri güven. Eşin alır mı o parayı sence. Ne bileyim 20 tl içşn kardeşler arasında sıkıntı olmasın.
bekleyip göreceğim
ama alır onlar da hiçbir sorun olmaz emin ol papatyacım değişiktir bizimkiler

değişik oldukları bana olası bir kesintiden söz etmemelerinden belli değil mi zaten

ve de üstelik böyle durumlarda insanlar altı üstü bir 20 tl nin lafını ediyorsun durumuna düşürmeye çalışıp hem suçlu hem güçlü olmaya kalkmazlar mı işte o zaman

ben artık diyeceklerimi kestiremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…