BİRİKİMCİ HATUNLAR

safra kessinden ameliyat oldum cnm kırkım çıkınca,sezeryandan sonra bayağı zorlandım cnm,Allah a şükür iyiyim şimdi

iyi akşamlar herkese.
poe her aklıma geldiğinde senin ve yavrun için dua ediyorum.inşallah tüm yaşananlar geride kalır ve hep güzel haberlerinizi alırız.
bir kaç gündür de ben rahatsızdım, bu akşam çıktım hastaneden.atlattım şükür.
siz neler yapıyorsunuz bakalım.

eylül de geldi.
tam masraf ayı çocuğu okula gidenler için.
bizimkilerin servis masrafı,üst baş, kitap derken bayağı bir gider olur.
ufaklık ana sınıfı olduğundan onun da aylık taksitleri olacak.
sağlık olsun da gerisi detay sonuçta.

bu arada kitap severler için D&R da çok güzel indirimler var.
birazdan sipariş vereceğim.
bir bakın isterseniz.

Devamlı gittiğim bir mağaza indirime gitmiş...cok güzel bir kıyafet beğendim...ordan bir şey almadan hiç çıkmam...busefer almadım..cok mücadele verdim...ordakiler bile almamama sastılar...kumbaraya 120 attık sayılır:)

safra kessinden ameliyat oldum cnm kırkım çıkınca,sezeryandan sonra bayağı zorlandım cnm,Allah a şükür iyiyim şimdi

İkinize de çok geçmiş olsun
Rabbim sizlere ve tüm hastalara hayırlı şifalar versin.

Poe ve Banucum çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun inşallah
Suefsan benim de sürekli alışveriş yaptığım bir butik var. Her gidişimde bir sürü para bayılıyordum. Geçenlerde farkettim uzun zamandır ondan alışveriş yapmamışım
Hatta kıyafet almadan sadece 1 hafta durabilen ben Haziran ayından beri alışveriş yapmadığımı, bu yaz hiç ayakkabı almadığımı ve neredeyse 1 aydan fazla zamandır avm ye gitmediğimi farkettim.
Bu benim için büyük başarı
Seni de tebrik ediyorum.

banucum,sevimsizim çok saolun,bebişimden dularınızı eksik etmeyin teyzeleri,inşallah Rabbim in izniylen bıngıldağı kapanmaz ve kafası büyümeye devam eder,cumartesi kontrolümüz var ve çok endişe ediyorum,ALLAH yardımcımız olsun,papatyacım sana da geçmiş olsun

Senin kumbara bayağıberektli maşallah
Allah bereket versin.
Az sonra gidip cüzdanı karıştırayım bakalım bugün ne kadar bozuk para var.

Slmlar herkese
Bugun bsnkama gidip bu ayki birikimlerimi hesabima gecirdim, sonra birde dolar hesabi actirdim. Farmasicim senim dedigin gibi yumurtalari ayri sepetlerde tutmak mantikli. Bu arada dolar hesabim icin 6 ayda bir 10 dolar kesinti yapilacakmis. Bi an vazgececektim ama sonra cebimde yada evdw durusa bozdururm diyerekten actirdim hesabimi 100 dolar ve 1.5 gram altin aldim.

canım geçmiş olsun , neyin vardı
hayırlı olsun kuzucuğun anasınıfı

Günaydın birikimci hanımlar

Bereketli olsun birikimlerin

hesaptan kesinti yapılması çok kötü eğer maaşını aldığın bankadan alırsan kesinti olmaması gerekir haberin olsun dikkat et canım

TE="farmasi, post: 36770500, member: 224999"]hesaptan kesinti yapılması çok kötü eğer maaşını aldığın bankadan alırsan kesinti olmaması gerekir haberin olsun dikkat et canım [/QUOTE]
Maas aldigim bankam is bankasi cnm çok idrar ettim neden kesiliyor diye her bankada dövizhesabina kesinti olur dediler bi an vazgececektim ama sonra harcarim kotkduyla actirdi hesabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…