- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Ben belediye kursuna bSvurdum kurs baslicakkursun tanısması ne ki arkadaşım
Cnm bende ogrenmek icin gidoyorum ceyizime bi igne faydam olmadi ama ogrenip satatrim diye dusunuyorum bende insl beceririm bu konuda cok becerksizdim :)Ay ne güzel ben de hep dikişı merak ettim ama calistigim içinkursa gidemiyorum. Şimdi evde kendim öğrenmeye çalışıyorum.
Canım bu arada benim kv. Çok beceriklidir. Burda kadın pazarları oluyor el emeklerini satıyorlar. Kv.deçıkıyor pazara. Başlangıçta sosyal olmak. Can sıkıntısı içindi. Ama şimdi çok güzel satış yapıyor. İnşallah senin için de kazancli olur:)
en iyisi cnm,walla benim vaktim olsa ben de giderdimCnm bende ogrenmek icin gidoyorum ceyizime bi igne faydam olmadi ama ogrenip satatrim diye dusunuyorum bende insl beceririm bu konuda cok becerksizdim :)
seneye dikis flan diis makinesini ogrenmek istiyorm ama bakalim
günaydın.poeti ben seni nerden hatırlıyorum ya.beraber takıldığımız bi topik varmıydıgünaydın kızlar
veee kumbaram2 tane Cumhuriyet Altını, 1 tane Yarım altın, 2 tane Çeyrek altın yola devam
Dün kumbarama 8 tl gitti.
Bizimde durumlarımız biraz sıkışık gibi ama kumbarama dokunmadan umarım hallolur.
Eşimin eski işyerinden alacağı var hala sallıyorlar.
Şimdilik 2 tane yeğenimiz var. Biri 8 biri 3 yaşında eşim bayramda birine 50 birine 20 verdi.Ramazan da da öyle yapmıştık.Bende her zaman o kadar para veremeyebiliriz.Bazen hediye alalım diyorum.
her bayram madddiyat aynı olmayabilir ve yoktan anlamayabilir .
Bir bayram hediye bir bayram para verelim diye düşünüyorum artık.
Senede 2 kere olan bir şey gerçi verirken insan parayı düşünmüyor.Başımızın gözümüzün sadakası niyetine. Benim korkum ya her bayram veremeyecek durumda kalırsak... Rabbim hayırlı kazançlar versin herkese.
Bir de yakınlarımızın çocuklarına kitap hediye ettim. Aileleri de mutlu oldular. O da güzel oldu. Umarım okuyan ve okumayı seven bireyler olurlar.
Herkese gunaydınlarrr dun kumbarama 2.60 kr attım bugun bakalım ne atarım belli değil
Benim birikiminde şimdilik gecen ay bir gram ve dun gelen bir çeyrek bu ay sonunda 2 gram yapmayı planlıyorum...
Hedefim kendime bir bileklik gördüm onu almak aslında biraz hırs oldu benim için yoksa takılarım var hiçde takmıyorum bankada kasada duruyo düğünden düğüne...
Bizde sunnet düğününde kayınvalide geline altın bilezik gibi bir şey takar. Çocuğuda ayrı altınını yapar. Eltimim oğlunun sünnetinde kayınvalidem ona hem bileziğini yaptı taktı Hemde çocuğa. Benim Haziran'da oldu sünnetim sadece oğluma taktı.... Cok kırıldım bu duruma şimdide hırs yaptım kendim yapıcam bir bilezik onada kendime sunnet hediyesi yaptım Dicem yapmazsam içimde ukde kalır....
Durumu iyi değilse birşey diyemem ama iyi olduğu halde yapmadıysa hoş değil. İnsanların böyle şeylere dikkat etmesi gerekiyor. İhtiyaçtan değil ama ayrımcılık insanın canını sıkıyor.
Bileziğini alınca resmini koy bizde görelim
İnş harcadıkların kat kat döner sana:)Kizlar gene carsiya gidiyorum mermer sahinle igne oyasi ignesi flan alcm burdaki tuhafiyede 9,25harcadim bakalm nekadara patlicak 100luku bozdum mcburen70tl kaldicuzdanfs
aynen.dımı çok hoşSUHAN imzandaki bayanın ayakkabısı beni çağırıyor
ne güzelmiş yahu