BİRİKİMCİ HATUNLAR

evet cnm,ayrıcalıklar insanı gerçekten yoruyor,ben de çok yaşadım ve hala yaşıorum
ben de hemen günlük 1 tl yi attım kumbaraya,anahtar eşide,yıl sonunda açıcaz,bakalım ne kadar birikecek

Kızlar kumbaralar hayırlı olsun..

Şimdi 3 çeyreğim var ya onu bozdurup altın hesabına mı atsam yoksa evde mi bekletsem altın da yükselmez gibi ama bilemedim

yemeğe 8,5 tl verdim. aslında sadece çorba içseydim hem diyetime devam etmiş olurdum hem de fazla para harcamamış olurdum.
belki avm ye kozmetik ihtiyaçlarımı alırım.

Kilolar benim de aldı başını gitti
asabım bozuluyor artık..
brokoli karnıbahar haşlayıp işyerinde yemeyi düşünüyorum.
spora da üşeniyorum sürekli.

kumbarası olan arkadaşlar, o biriktirdiğiniz bozuklukları filan nasıl tümleştireceksiniz. ya benimde yapasım var ama bir kilo bozuk parayla kuyumcuya girmeye utanırım ki ben

Rabbim acil şifalar versin Azra'ya

Selam kızlar :) ayy çok yorucuymuş ya bu nişan alışverişi gittik bugün sevdiceğe yüzük aldık onlarda bana yüzük elbise ayakkabı aldık :) çok güzel şeyler ve çok mutluyum:)
her daim mutluluklar canım
veee kumbaram 2 tane Cumhuriyet Altını, 1 tane Yarım altın, 2 tane Çeyrek altın yola devam
bol bereketli birikimler olsun inşaallah

tipik ve de basit kayınvalide tarzları işte

3 gün önce alışveriş poşetlerini ortadan kaldırırken eğilmemle birlikte belimden adeta bir şey aktı gibi oldu ve de giderek şiddetlenen ağrıyı 2 gün çektim bugün artık doktor yolu gözüktü
ve de kas gevşetici ve de ağrı kesici iğneler karıştırılıp sabah akşam vurulacak

sabah vurdurdum hemşire kız sağolsun uyardı abla çok yakar diye....
belimin ağrısının yanında sanırım hiçbirşey kalır dedim ...
şükür yaksa da sevdim iğnelerin etkisini

kumbarası olan arkadaşlar, o biriktirdiğiniz bozuklukları filan nasıl tümleştireceksiniz. ya benimde yapasım var ama bir kilo bozuk parayla kuyumcuya girmeye utanırım ki ben
ben bakkal ya da büfe de yaptırıyorum.
bazen ara ara 50 tl olunca gidip bütünletiyorum.atıyorum kumbaraya..
ya da bazen kagıt para atıp bozuklukları pazarda harcıyorum.

farmasi geçmiş olsun. dikkat et kendine bacım.

Gecmis olsun cnm rabbim beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…