- 24 Ağustos 2011
- 2.354
- 1.839
evet cnm,ayrıcalıklar insanı gerçekten yoruyor,ben de çok yaşadım ve hala yaşıorumHerkese gunaydınlarrr dun kumbarama 2.60 kr attım bugun bakalım ne atarım belli değil
Benim birikiminde şimdilik gecen ay bir gram ve dun gelen bir çeyrek bu ay sonunda 2 gram yapmayı planlıyorum...
Hedefim kendime bir bileklik gördüm onu almak aslında biraz hırs oldu benim için yoksa takılarım var hiçde takmıyorum bankada kasada duruyo düğünden düğüne...
Bizde sunnet düğününde kayınvalide geline altın bilezik gibi bir şey takar. Çocuğuda ayrı altınını yapar. Eltimim oğlunun sünnetinde kayınvalidem ona hem bileziğini yaptı taktı Hemde çocuğa. Benim Haziran'da oldu sünnetim sadece oğluma taktı.... Cok kırıldım bu duruma şimdide hırs yaptım kendim yapıcam bir bilezik onada kendime sunnet hediyesi yaptım Dicem yapmazsam içimde ukde kalır....
Sagol cnm inslh :)delimideli kursun hayırlı olsun canım.. Umarım ilerde çok güzel şeyler yapıp satarsın..
hayırlı olsun.dolup taşsın bol bol
Sagol cnm :) inslhhayırlı olsun.dolup taşsın bol bol
Bence beklet..Kızlar kumbaralar hayırlı olsun..
Şimdi 3 çeyreğim var ya onu bozdurup altın hesabına mı atsam yoksa evde mi bekletsem altın da yükselmez gibi ama bilemedim
limoncum bıngıldağı doğuştan ufak doğdu,her ay baş gelişimi takip edilecek dendi,malesef bu ay sadece 0,1 mm büyümüş,normalde en az 1 cm büyümesi gerekiyor,kafa büyümeyince beyin de büyümüyor ALLAH korusun,sabahtan beri moralim bozuk,RABBİM azramıza sağlık versin
her daim mutluluklar canımSelam kızlar :) ayy çok yorucuymuş ya bu nişan alışverişi gittik bugün sevdiceğe yüzük aldık onlarda bana yüzük elbise ayakkabı aldık :) çok güzel şeyler ve çok mutluyum:)
bol bereketli birikimler olsun inşaallahveee kumbaram2 tane Cumhuriyet Altını, 1 tane Yarım altın, 2 tane Çeyrek altın yola devam
Herkese gunaydınlarrr dun kumbarama 2.60 kr attım bugun bakalım ne atarım belli değil
Benim birikiminde şimdilik gecen ay bir gram ve dun gelen bir çeyrek bu ay sonunda 2 gram yapmayı planlıyorum...
Hedefim kendime bir bileklik gördüm onu almak aslında biraz hırs oldu benim için yoksa takılarım var hiçde takmıyorum bankada kasada duruyo düğünden düğüne...
Bizde sunnet düğününde kayınvalide geline altın bilezik gibi bir şey takar. Çocuğuda ayrı altınını yapar. Eltimim oğlunun sünnetinde kayınvalidem ona hem bileziğini yaptı taktı Hemde çocuğa. Benim Haziran'da oldu sünnetim sadece oğluma taktı.... Cok kırıldım bu duruma şimdide hırs yaptım kendim yapıcam bir bilezik onada kendime sunnet hediyesi yaptım Dicem yapmazsam içimde ukde kalır....
ben bakkal ya da büfe de yaptırıyorum.kumbarası olan arkadaşlar, o biriktirdiğiniz bozuklukları filan nasıl tümleştireceksiniz. ya benimde yapasım var ama bir kilo bozuk parayla kuyumcuya girmeye utanırım ki ben
Allah razı olsun canımVaryemez çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.
farmasi geçmiş olsun. dikkat et kendine bacım.3 gün önce alışveriş poşetlerini ortadan kaldırırken eğilmemle birlikte belimden adeta bir şey aktı gibi oldu ve de giderek şiddetlenen ağrıyı 2 gün çektim bugün artık doktor yolu gözüktü
ve de kas gevşetici ve de ağrı kesici iğneler karıştırılıp sabah akşam vurulacak
sabah vurdurdum hemşire kız sağolsun uyardı abla çok yakar diye....
belimin ağrısının yanında sanırım hiçbirşey kalır dedim ...
şükür yaksa da sevdim iğnelerin etkisini
Gecmis olsun cnm rabbim beterinden korusun3 gün önce alışveriş poşetlerini ortadan kaldırırken eğilmemle birlikte belimden adeta bir şey aktı gibi oldu ve de giderek şiddetlenen ağrıyı 2 gün çektim bugün artık doktor yolu gözüktü
ve de kas gevşetici ve de ağrı kesici iğneler karıştırılıp sabah akşam vurulacak
sabah vurdurdum hemşire kız sağolsun uyardı abla çok yakar diye....
belimin ağrısının yanında sanırım hiçbirşey kalır dedim ...
şükür yaksa da sevdim iğnelerin etkisini