BİRİKİMCİ HATUNLAR

canım valla gitsin onlara ne olacak Allah bol bol verir bence size bunun karşılığı olarak...onlara mutluluklar size iyi bayramlar...

Kıyamam yaa.allah bir ömür Mesut ,bahtiyar etsin kendilerini. Bari evliliklerinde gülsün yüzleri

bugün eşimi pazara markete götürdüm gerekli harcamaları yaptırdım

onun öncesi de dışarı da yemek yedik kaç para ödediğini filan sormadım

yalnız pazarda tava ve çaydanlığa 60tl
markete 60 küsur tl
büyük oğlana eşofman altı ve çoraplar ve de terlik 30 tl
sebze meyve ihtiyacım yoktu ama takviye ettirdim 5-10 tl
sürtülmüş haşhaş filan 6-7 tl
başka bir minik tava 20 tl
zeytin 5 tl
aklıma gelenler bunlar

Biz de market alışverişi yaptık iki farklı market 25tl ve 20tl verdik toplam 45 (kart).. Eşim cips diye tutturunca 2,50 de oraya (5tl verdik)

ama ordan artan 2,50 kumbaraya...

Bir de para çekip kurban ve harçlık olayının parasını ayırdık, eşimi ikna edemedim 9 kişi 50şerden 450tl bayram harçlığı vereceğiz artık ne yapalım:)

Farması biz onu harcıyalı cok oldu...maşallah sana kenara koyabiliyorsun..benimmi harcamaakrım cok anlamıyorum..inanın maas geldiği gibi gidiyor..hiç elime yuklu para kalmıyor...eşimin maaşı cok dusuk ondanmı bilemiyorum..

Biz de eğitim ödeneğinin üzerine biraz daha ekleyip kurban parası yapacağız inşallah. Maşallah Varyemez sana.
yesa 450 tl harçlık mı???? Allah kabul etsin.
Biz de az sonra dışarı çıkıp iğnemi yaptıracağız. Artık acımaya başladı bi orası bi öteki tarafı

9 kişi canım ya (sadece 1 tanesi abisinin kızı, diğerleri hep dayı oğlu, hala kızı, hem benim taraf hem onların taraftan toplam 9 çocuk) 50tl vereceğiz 30 deyip durdum ama kabul etmedi eşim ne yapalım dedim ben de ilk bayram..

merhaba canım
benim eşimle ilişkilerim gereği ben eve parasal yönden katkıda bulunmuyorum
bütün sorumluluk ona ait

üzerine bir de mutfak parası alıyorum

her kilidin anahtarı gibi her ev ortamının da bir anahtarı var bizim kilit bu şekilde açılıyor ,böyle olması gerekiyor

eğitim ödeneği kiraya aidata gitti benimde . ek ders yatar bayramdan sonra maaşa kadar idare eder beni :)
Bizim ücretlerimiz geç yatar bu ay. Hocalar nedense ücret formlarını vermek bilmiyor. Sonra da memurları sıkıştırıyor. Ne zaman alacağız diye

özel bi nedeni mi var canım. şu andaki erkeklerin hatunların önce maaşında nerdeyse gözleri :)

özel bi nedeni mi var canım. şu andaki erkeklerin hatunların önce maaşında nerdeyse gözleri :)
canım eşimi evlendiğim ilk zamandan bu yana alıştırmadım maaşımın üzerinde kafasının estiği gibi tasarruf yapmaya
yoksa buna çok müsaitti yetiştiği ortam gereği....

sonrası eli hamur karnı açları oynamak olurdu eminim

anlatsam roman olur özeti bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…